Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky potřebuju radu..Malý je ke kojení ještě na dokrmu a začala jsem dávat Hipp, měla jsem 350g a malý měl krásnou stoličku…Tak jsem jsem objednala 800g a poslední 3 dny má problém s tuhostí
jsem naštvaná jestli tohle balení je nějaké špatné. Nemáte s tím některá taky zkušenost?
Ted na to koukam na netu, ze uz delaji velkou i 800gramovku
kdyz jsme dva roky zpet davali my, delali jen tu malou.No co vim, tak je nova receptura, nevim presne co se tam menilo, zkuste porovnat slozeni te 350g a 800g
Není v tom rozdíl, malej je na něm od třetího týdne a ze začátku srandal normálně a postupem času se to změnilo a ted kaká ob den, není to ani tekutý, ani tuhý, ale na bolení netrpí, dětská řekla, že je to ok..a to ju má úplně tuhou? má i bolení nebo se nemůže vykakat vůbec?
@Bohďula oni teď upravovali složení. Nevím, jestli i u jedniček. Takže jsi klidně mohla mít starou a novou šarži. Ale jak přečíslovali, tak to je prostě jiné. Já jsem dlouhodobě naštvaná, protože u vyšších čísel zrušili probiotika (nebo prebiotika, teď nevím) a už není BIO, navíc šlo cenově nahoru. Syn už je velký, takže dobíráme zásoby a dostane kravské, ale čekáme mimi, tak jsem s ním počítala, ale asi změníme značku…
@MirkaO no právě bolení nemá, kaká tak že to prostě není tak tekuté, jak když jsme začínali..všude čtu jak je stolice míchaná vajíčka…má to tak polo, vykaká to pěkně, jen mi zarazilo, že je taková stolice..
@Bohďula pokud nema problemy, tak bych na tom nic spatnyho nevidela
stolice nemusi byt vecne „tekuta“
Ten hipp bude divnej
malej ho dostaval v porodnici. Pribiral, tak jsem ten samy koupila i domu. Najednou zhubnul (a to jedl casteji nez v porodnici) i stolice se mu zmenila. Takze je fakt mozny, ze neco zmenili. Ted ma nutrilon a ma „michany vajicka“
@Bohďula tak to bych neměnila..když ho nic netrápí, tak snad to bude v pohodě..malej mi přibírá hezky a to kakání jsem řešila s dětskou, protože se mi to taky nelíbilo, ale prý je to ok…po ostatních značkách byl chudák ucpanej
Jednu dobu jsem davala take toto mleko a nemely jsme problem…U nas tohle delala Beba. Tak to treba prejde. Ale jako michana vajicka po tomhle mleku se nekonala…to az Sunar Nutradefense a u toho jsme pak zustaly.
Když byla Nikolka na 1 tak jsem dávala at to malí balení tak velký podle toho co jsme sehnaly vždy to bylo stejný. Kakala hezky
@Billi jaktoze neni bio?
Ja tu mam dve krabice a je na nich stale bio a maji etiketu nova receptura
Jinak primo na krabici je psane, ze je po nem jina stolicka diky zvlastni recepture
@Bohďula míchaná vajíčka (syrový žloutek) bývají jen u plně kojených dětí. Jakmile začneš dokrmovat UM, byť 1× denně, tak se stolice změní. Je světlejší, taková třeba okrově žlutá a často i blátivá. UM se tráví jinak než MM, tak proto. Hlavu si z toho nedělej. Já teď pár dní taky ke kojení dávám jednou večer Hipp (lžičkou, čtyři odměrky v trošce vody) a stolice je jiná než při výhradném kojení. Pozitivum vidím v tom (pro mě), že kaká jen 2×-3× denně oproti původnímu 7×-8× denně. Takže můžu doma pohodlněji látkovat ![]()