Hladové mléko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
23.3.22 12:38

Hladove mleko neexistuje a uz vubec ne po jednom-dvou dnech nenajezeni, ale jinak teda bych fakt dala prednost svemu jidlu pred uklidem drobku, jinak padnes.
Spurt to muze klidne byt, i kdyz ja treba po 2 hodinach kojila uplne bezne, i v nici, nekdy i casteji. Se dvemi detmi je to mazec, jeste jste na zacatku, najdes si system, ja proste brala k sobe pri kojeni starsiho a cetla jsem mu nebo jsme i na te televizi neco zkoukli…ale je pravda, ze mu byli 3 a uz to trochu vic vydrzel.
Vyuzij kazdou moznou pomoc, aby ses mohla venovat hlavne detem a ono si to casem sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
23.3.22 12:43

Mně hodně pomohlo dítko nosit, ideál v šátku nebo novorozeneckém nosítku (ale teda šátek se u blicího dítěte líp pere :-D). Jednak zaujme polohu do klubíčka, takže se mu tam líp prdí, druhak se tak dá i kojit, za třetí je pořád u tebe, no a hlavně - máš volné ruce i pro něco jiného a čas na staršího sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
23.3.22 12:51

K těm prdikum a bolestem bříška-nepouzivas Vigantol? Moji kluci po něm měli šílené bolesti bříška..když jsem přešla na jiný produkt, bylo to mnohem mnohem lepší.. a hodně pomohlo zatejpovani bříška-to byl pak rachot v plinkach :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.3.22 02:46
@Pepinka23 píše:
@ludmilaadamkova
Tak on přibírá krásně za 14dni měl nahoře 300g a i faldiky má na nožičkách, takže nevím. Já vím, ze teď mám kojit i na požádáni, ale s tím starším je to prostě trochu těžší… Taky mě pořad potřebuje,snažím se oběma věnovat stejně… :nevim:
Já váhám nad dokrmem, i první syn začal po postupném odstavu spát celou noc po sunaru..

Nemuzes se obema venovat stejne :nevim:.
Ted ma prednost vic mimino, az bude syn treba prvnak, zase bude potrebovat vic on.
Je to prirozene, postav to jako fakt, nesnaz se mu nic vynahrazovat, ze „jaky je to chudak“, protoze ma ted min pozornosti. Ne, neni to chudak, nestav ho do tehle role.

Kojeni je pro miminko dulezite, nedavala bych UM jen kvuli delsimu spanku.
Taky se muze stat, ze ti prso pak odmitne, ale bude se budit dal a ty budes co dve hodiny michat mliko a ani nebudes mit prso na stoprocentni uklidneni. Pak si budes rvat vlasy, ze zlaty kojeni. Protoze dopredu to odhadnout nejde, jestli by to na UM bylo lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
24.3.22 06:01

První dceři taky nesedl Babycalm, měla po něm ještě větší hysteráky než ty kolikové, pak jsme dávali Espumisan a v pohodě. A všude vychvalovaná Biogaia nesedla ani jedné z holek :nevim:
Jinak u nás byly taky začátky se dvěma dětmi těžké, neměli jsme žádné hlídání. Teď jsou starší 2 roky a mladší 5m a už je to v pohodě, chce to vydržet a přežít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.3.22 17:07

Ahoj Bobby, prosím jaký jiný produkt místo Vigantolu jsi dala dětem?

K dotazu zakladatelce : po generace i prostě pediatr od pediatra jsou různé pojmy.. Hladové, přední, zadní mléko a možná další. Můj synek pil často, tzn. Každou půl hodinu, hodinu… Z toho prý měl horší koliky, plus vodnatá, zelená stolice. A opravdu velké trápení s vylučováním stolice.. Pláč, urputně tlačí, až celý rudne a zase pláč. Pomůže pouze rourka okamžitě. Na doporučení pediatra musím kojit alespoň po 3h. Prý se dřív nacucal jen předního, hodně sladšího mléka, ale nevysál to tučnější mlíčko. Občas se už objevila potom žlutá stolice, vylučování i prdíky bez většího pláče, ale teď opět návrat k horšímu… to jsem zapomněla dávat Vigantol během dní se žlutou stolicí.. Jen se domnívám, nevím, jestli je to kvůli tomu. Hledám, zkouším, pátrám, jak jen synkovi ulevit, pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová