Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vandamara píše:Valli píše:Valli, děkuji za pochvalu,snad se toto téma zalíbí i dalším snažilkám, či maminkám. Je super, že si na ty časy můžeme společně zavzpomínat a zároveň se podělit s ostatními o zkušenosi a tím je i uklidnit.
dobry nápad!konecne bude vse pohromade!1.dite-kluk- otehotneni nevim kdy presne,PM 9.9.2004,// 8.10.2004,test 25 prirozene po3cyklech
2.dítě - holka-otehotnění 13DC(20.6.2006), PM 8.6.2006,3.7.2006 (14DPO)test 20, prirozene,1.pokus
3.dite - kluk-otehotneni 17DC(7.2.2009),PM 22.1.2009,20.2.2009(13DPO)test25, prirozene,1.pokusmeli jsme stesti,ze to slo taky rychle:-)
no ja jsem se to docela bála napsat,protoze dlouholete snazilky asi nastvu,ze namk to slo taky rychle ![]()
Naopak, já bych ráda, kdyby sem písly i dlouholeté snažilky, je jich tady spoustu a pochybuju, že mají přehled, kdy se to které podařilo. Možná se mýlím, ale jsem tady „nová“ tak snad nás i tyto snažilky nebo už maminky, podpoří v tomto tématu… diskuzi ![]()
Začali jsme se snažit 1.9.2005 PM 15.11.2007 a otěhotněla jsem 22.11 takže 7 DC. O druhé se snažíme od 20.11.2010, ale i po 6 IUI stále nic. Tak snad se zadaří.
Jinak je to suer, taková diskuze ![]()
Děkuji Janiečko a držím pěstičky, ať se brzy zase zadaří a nejlépe úúúplě náhodně a přirozeně. Děkuji za příspěvek za nás za všechny
prosím přidej nám taky metřík, at víme co a jak se s tebou (s Vámi) dál děje…
ahoj holky,antikoncepci jsem vysadila v září 2006,manžel byl na spermiogramu červen 2010,mezi tím jsme to nějak neřešili,přišla jsem o práci,pak nástup do nové práce,stěhování,svatba,manžel spermiogram naprosto v pořádku,v létě jsem měla prášky na podporu ovulace na dva cykly,pokud nezaberou,začneme řešit další až za ty dva měsíce,na konci září jsem měla přijít na kontrolu,do té doby testování doma negativní,neměla jsem čas k dr zajít,až když jsem 19.10.2010 našla // jsem k dr zašla a byla jsem v 6 tt
,takže jsem otěhotněla někdy začátkem září,14 dní po návštěvě sklípku na j.moravě a dobré vínko asi dělá zázraky
dnes mi spinká v postýlce moje půlroční beruška Simonka.Narodila se přesně 8 měsíců po zjištění // 19.6.2011 a měla 4180g.Bude mi 29 let a těším se na další těhotenství,mimčo i porod ![]()
Janiecka píše:
Vůbec nevím jak se to dělá ten metřík ani kde ho najdu
klikni Janiečko na odkaz na mém metříku a pak najed na metříky a zadej své udaje. To pak zkopíruj do nastavení tvého Emimino profilu a je tam. Zobrazí se při tvém dalším příspěvku ![]()
slonikova píše:
ahoj holky,antikoncepci jsem vysadila v září 2006,manžel byl na spermiogramu červen 2010,mezi tím jsme to nějak neřešili,přišla jsem o práci,pak nástup do nové práce,stěhování,svatba,manžel spermiogram naprosto v pořádku,v létě jsem měla prášky na podporu ovulace na dva cykly,pokud nezaberou,začneme řešit další až za ty dva měsíce,na konci září jsem měla přijít na kontrolu,do té doby testování doma negativní,neměla jsem čas k dr zajít,až když jsem 19.10.2010 našla // jsem k dr zašla a byla jsem v 6 tt,takže jsem otěhotněla někdy začátkem září,14 dní po návštěvě sklípku na j.moravě a dobré vínko asi dělá zázraky
![]()
![]()
dnes mi spinká v postýlce moje půlroční beruška Simonka.Narodila se přesně 8 měsíců po zjištění // 19.6.2011 a měla 4180g.Bude mi 29 let a těším se na další těhotenství,mimčo i porod
Jé to je nádhernej příběh
Děkujeme. Já mám doma taky Simonku a tak přeji malé vše nejlepší k svátku
pozdě ale… snad Vás to holky potěší ![]()
vandamara píše:Janiecka píše:klikni Janiečko na odkaz na mém metříku a pak najed na metříky a zadej své udaje. To pak zkopíruj do nastavení tvého Emimino profilu a je tam. Zobrazí se při tvém dalším příspěvku
Janiecka píše:
Já jsem snad hloupá, ale metřík jsem nenašla
vandamara píše:Janiecka píše:klikni Janiečko na odkaz na mém metříku a pak najed na metříky a zadej své udaje. To pak zkopíruj do nastavení tvého Emimino profilu a je tam. Zobrazí se při tvém dalším příspěvku
http://lilypie.com/ HOJKY, TAK ZKUS TŘEBA TENHLE
Ahoj holky , tak ja zadne prasky nebrala no a otehotnela jsem hned na poprve… prvni den PM 11.8 a 7.9 uz jsem nasla // tak vsem snazilkam drzim palecky. ![]()
ahoj, já se musím přida k NJustýna, my taky jsme to měli hnedka, opravdu je to velice individual, držím všem pěsti at se jim to zadaří a hlavně v poklidu, stejně to neurychlí se ten proces.přiroda je hold ještě pořád mocná čarodějka..
vandamara píše:slonikova píše:Jé to je nádhernej příběh
ahoj holky,antikoncepci jsem vysadila v září 2006,manžel byl na spermiogramu červen 2010,mezi tím jsme to nějak neřešili,přišla jsem o práci,pak nástup do nové práce,stěhování,svatba,manžel spermiogram naprosto v pořádku,v létě jsem měla prášky na podporu ovulace na dva cykly,pokud nezaberou,začneme řešit další až za ty dva měsíce,na konci září jsem měla přijít na kontrolu,do té doby testování doma negativní,neměla jsem čas k dr zajít,až když jsem 19.10.2010 našla // jsem k dr zašla a byla jsem v 6 tt,takže jsem otěhotněla někdy začátkem září,14 dní po návštěvě sklípku na j.moravě a dobré vínko asi dělá zázraky
![]()
![]()
dnes mi spinká v postýlce moje půlroční beruška Simonka.Narodila se přesně 8 měsíců po zjištění // 19.6.2011 a měla 4180g.Bude mi 29 let a těším se na další těhotenství,mimčo i porod
Děkujeme. Já mám doma taky Simonku a tak přeji malé vše nejlepší k svátku
pozdě ale… snad Vás to holky potěší
vandamara píše:
Naopak, já bych ráda, kdyby sem písly i dlouholeté snažilky, je jich tady spoustu a pochybuju, že mají přehled, kdy se to které podařilo. Možná se mýlím, ale jsem tady „nová“ tak snad nás i tyto snažilky nebo už maminky, podpoří v tomto tématu… diskuzi
vandamara: ahoj
, hlásím se k tobě jako dlouhodobá snažilka, i když to bude teprve 6 let snažení
Jinak co jsem psala deníček, tak ho asi neschválili, chtěla jsem něco napsat o sobě a o snažení o druhé miminko
,al ezkusím ho znovu napsat