Hlášení : dnes jsem našla //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4258
16.12.11 18:56
vandamara píše:
Valli píše:
dobry nápad!konecne bude vse pohromade!

1.dite-kluk- otehotneni nevim kdy presne,PM 9.9.2004,// 8.10.2004,test 25 prirozene po3cyklech
2.dítě - holka-otehotnění 13DC(20.6.2006), PM 8.6.2006,3.7.2006 (14DPO)test 20, prirozene,1.pokus
3.dite - kluk-otehotneni 17DC(7.2.2009),PM 22.1.2009,
20.2.2009(13DPO)test25, prirozene,1.pokus

:) meli jsme stesti,ze to slo taky rychle:-)
Valli, děkuji za pochvalu,snad se toto téma zalíbí i dalším snažilkám, či maminkám. Je super, že si na ty časy můžeme společně zavzpomínat a zároveň se podělit s ostatními o zkušenosi a tím je i uklidnit. :palec:

no ja jsem se to docela bála napsat,protoze dlouholete snazilky asi nastvu,ze namk to slo taky rychle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
16.12.11 19:08

Naopak, já bych ráda, kdyby sem písly i dlouholeté snažilky, je jich tady spoustu a pochybuju, že mají přehled, kdy se to které podařilo. Možná se mýlím, ale jsem tady „nová“ tak snad nás i tyto snažilky nebo už maminky, podpoří v tomto tématu… diskuzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
16.12.11 19:43

Začali jsme se snažit 1.9.2005 PM 15.11.2007 a otěhotněla jsem 22.11 takže 7 DC. O druhé se snažíme od 20.11.2010, ale i po 6 IUI stále nic. Tak snad se zadaří.
Jinak je to suer, taková diskuze :palec:

• Citovat
  • Upravit
2158
16.12.11 19:55

Děkuji Janiečko a držím pěstičky, ať se brzy zase zadaří a nejlépe úúúplě náhodně a přirozeně. Děkuji za příspěvek za nás za všechny :mavam: prosím přidej nám taky metřík, at víme co a jak se s tebou (s Vámi) dál děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
16.12.11 20:11

Vůbec nevím jak se to dělá ten metřík ani kde ho najdu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1816
16.12.11 21:36

ahoj holky,antikoncepci jsem vysadila v září 2006,manžel byl na spermiogramu červen 2010,mezi tím jsme to nějak neřešili,přišla jsem o práci,pak nástup do nové práce,stěhování,svatba,manžel spermiogram naprosto v pořádku,v létě jsem měla prášky na podporu ovulace na dva cykly,pokud nezaberou,začneme řešit další až za ty dva měsíce,na konci září jsem měla přijít na kontrolu,do té doby testování doma negativní,neměla jsem čas k dr zajít,až když jsem 19.10.2010 našla // jsem k dr zašla a byla jsem v 6 tt :mrgreen:,takže jsem otěhotněla někdy začátkem září,14 dní po návštěvě sklípku na j.moravě a dobré vínko asi dělá zázraky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dnes mi spinká v postýlce moje půlroční beruška Simonka.Narodila se přesně 8 měsíců po zjištění // 19.6.2011 a měla 4180g.Bude mi 29 let a těším se na další těhotenství,mimčo i porod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
16.12.11 22:58
Janiecka píše:
Vůbec nevím jak se to dělá ten metřík ani kde ho najdu :nevim:

klikni Janiečko na odkaz na mém metříku a pak najed na metříky a zadej své udaje. To pak zkopíruj do nastavení tvého Emimino profilu a je tam. Zobrazí se při tvém dalším příspěvku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
16.12.11 22:59

Hlášení: Nejen ty a já jsme našly // pochlub se kdy atd....

slonikova píše:
ahoj holky,antikoncepci jsem vysadila v září 2006,manžel byl na spermiogramu červen 2010,mezi tím jsme to nějak neřešili,přišla jsem o práci,pak nástup do nové práce,stěhování,svatba,manžel spermiogram naprosto v pořádku,v létě jsem měla prášky na podporu ovulace na dva cykly,pokud nezaberou,začneme řešit další až za ty dva měsíce,na konci září jsem měla přijít na kontrolu,do té doby testování doma negativní,neměla jsem čas k dr zajít,až když jsem 19.10.2010 našla // jsem k dr zašla a byla jsem v 6 tt :mrgreen:,takže jsem otěhotněla někdy začátkem září,14 dní po návštěvě sklípku na j.moravě a dobré vínko asi dělá zázraky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dnes mi spinká v postýlce moje půlroční beruška Simonka.Narodila se přesně 8 měsíců po zjištění // 19.6.2011 a měla 4180g.Bude mi 29 let a těším se na další těhotenství,mimčo i porod :srdce:

Jé to je nádhernej příběh :potlesk: Děkujeme. Já mám doma taky Simonku a tak přeji malé vše nejlepší k svátku :kytka: pozdě ale… snad Vás to holky potěší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
17.12.11 17:14
Já jsem snad hloupá, ale metřík jsem nenašla :think:
vandamara píše:
Janiecka píše:
klikni Janiečko na odkaz na mém metříku a pak najed na metříky a zadej své udaje. To pak zkopíruj do nastavení tvého Emimino profilu a je tam. Zobrazí se při tvém dalším příspěvku :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
2158
17.12.11 19:44
Janiecka píše:
Já jsem snad hloupá, ale metřík jsem nenašla :think:
vandamara píše:
Janiecka píše:
klikni Janiečko na odkaz na mém metříku a pak najed na metříky a zadej své udaje. To pak zkopíruj do nastavení tvého Emimino profilu a je tam. Zobrazí se při tvém dalším příspěvku :mavam:

http://lilypie.com/ HOJKY, TAK ZKUS TŘEBA TENHLE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
17.12.11 19:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.12.11 23:38

Ahoj holky , tak ja zadne prasky nebrala no a otehotnela jsem hned na poprve… prvni den PM 11.8 a 7.9 uz jsem nasla // tak vsem snazilkam drzim palecky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
18.12.11 12:42

ahoj, já se musím přida k NJustýna, my taky jsme to měli hnedka, opravdu je to velice individual, držím všem pěsti at se jim to zadaří a hlavně v poklidu, stejně to neurychlí se ten proces.přiroda je hold ještě pořád mocná čarodějka..

• Citovat
  • Upravit
1816
18.12.11 22:06
děkuji,tak to taky přeji Simonce opožděně vše nej nej nej
vandamara píše:
slonikova píše:
ahoj holky,antikoncepci jsem vysadila v září 2006,manžel byl na spermiogramu červen 2010,mezi tím jsme to nějak neřešili,přišla jsem o práci,pak nástup do nové práce,stěhování,svatba,manžel spermiogram naprosto v pořádku,v létě jsem měla prášky na podporu ovulace na dva cykly,pokud nezaberou,začneme řešit další až za ty dva měsíce,na konci září jsem měla přijít na kontrolu,do té doby testování doma negativní,neměla jsem čas k dr zajít,až když jsem 19.10.2010 našla // jsem k dr zašla a byla jsem v 6 tt :mrgreen:,takže jsem otěhotněla někdy začátkem září,14 dní po návštěvě sklípku na j.moravě a dobré vínko asi dělá zázraky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dnes mi spinká v postýlce moje půlroční beruška Simonka.Narodila se přesně 8 měsíců po zjištění // 19.6.2011 a měla 4180g.Bude mi 29 let a těším se na další těhotenství,mimčo i porod :srdce:
Jé to je nádhernej příběh :potlesk: Děkujeme. Já mám doma taky Simonku a tak přeji malé vše nejlepší k svátku :kytka: pozdě ale… snad Vás to holky potěší :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
18.12.11 22:12
vandamara píše:
Naopak, já bych ráda, kdyby sem písly i dlouholeté snažilky, je jich tady spoustu a pochybuju, že mají přehled, kdy se to které podařilo. Možná se mýlím, ale jsem tady „nová“ tak snad nás i tyto snažilky nebo už maminky, podpoří v tomto tématu… diskuzi :-)

vandamara: ahoj :mavam: :mavam: :mavam: , hlásím se k tobě jako dlouhodobá snažilka, i když to bude teprve 6 let snažení :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Jinak co jsem psala deníček, tak ho asi neschválili, chtěla jsem něco napsat o sobě a o snažení o druhé miminko :,( :,( :,( :,( :,( ,al ezkusím ho znovu napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí