Hlášení : dnes jsem našla //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2158
27.12.11 19:16

magdi, nezapisuj… zbytečný :| stalo se mi to taky, no a to v den ovulace. Holt co musej, neudělaj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
27.12.11 19:22
vandamara píše:
magdi, nezapisuj… zbytečný :| stalo se mi to taky, no a to v den ovulace. Holt co musej, neudělaj :-D

díky ;) ;) ;)
jinak v jiné diskuzi mi radí,abych zašla a poprosila svého gynekologa a vyšetření mě, hormonální profil, krev na prolaktin a tak… na to zatím manžela nepotřebuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
28.12.11 08:58

moc držím palec at tam brzo každá vidíte //,hele to bys možná měla,ale stejně se tě i dr. zeptá určo kdy manžel jako půjde na vyšetření, jsem viděla v televizi, že neplodné páry dělají velkou chybu s tím že žena chodí prvně sama na vyšetření, že jako pak když ona je v pohodě, tak to má tendenci svádět na druhého partnera i když nevědědomky…bylo to docela zajímavé a že to může podkopad důvěru v ten pár.ale je pravda, že ženiino vyšetření je více etapové.tak určitě bych šla asi taky, jde přece jenom o // :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
28.12.11 18:23

Holkyyyy posílám dnešní úlovek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
28.12.11 18:42

Falen, gratuluji, nádhera, jen tak dál. Přeji tobě i mimískovim at je vše ok a at si krásně užíváš těhulkování, dáš si metřík? Ať můžeme všichni sledovat, jak jsi na tom? A zítra ještě testneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
28.12.11 20:02

Metřík nevím jak se dává 8) ale třeba mi poradíte ;-) Zítra asi nebudu testovat, počkám pozítří (jestli to teda vydržím!). MS by měla přijít 30 nebo 31, dneska jsem měla několikrát takový krátký bolístky v podbříšku jako by měla přijít MS, tak jsem se trošku lekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
28.12.11 20:51

Falen, jsem na tom uplně stejně jako ty, ms má přijít 31.12. ale mamatest 10 bílej. Pobolívá mě podbřišek, vadí mi podprsenka a brní mě kolem dvorců. Žaludek mám na vodě, ale to připisuju Vánoční žranici… :-) Jo a v těhu podbřišek pobolívá a i můžeš špinit… hlavně at testy sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
28.12.11 20:52

metřík? Klikni na můj a ona se ti ukáže tabulka… zvolíš metřík a nakonec ho zkopíruješ ( teda tu adresu pod metříkem) a vložíš na svůj profil emimina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
29.12.11 12:13

Falen moc gratuluju…a zkus to vydržet do zítra další test:-)
jinak co je to ten metřík, já jsem to taky nenašla, nemůžeš ho vložit sem nějak ten odkaz????dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
29.12.11 13:15

Ahojte,taky bych se ráda přidala…

24.12. jsem našla úplně slabounkého dušíka a nakolnec viz. foto výsledek…

Snažili jsme se první měsíc tak teď tomu pořád nemůžu nějak uvěřit…

• Citovat
  • Upravit
R82
2396
30.12.11 14:03

tak to moc gratuluju, nám se to taky podařilo hodně brzo a jsem ráda za to taky.tak držím palec a kdy jdeš si k dr to nechat potvrdit?to budete mít v srpnu, když všechno dobře půjde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
30.12.11 19:30
R82 píše:
Falen moc gratuluju…a zkus to vydržet do zítra další test:-)
jinak co je to ten metřík, já jsem to taky nenašla, nemůžeš ho vložit sem nějak ten odkaz????dík.

Děkuju! Testovala jsem ted v podvečer a čárka je opět silnější :-) A cítím celý den chvílema bodání v podbříšku , řekla bych, že se tam opravdu něco děje :dance: Ten metřík jsem taky nenašla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
30.12.11 19:35

gratuluju holky :kytka: :kytka:
falen, metřík uděláš třeba tady http://lilypie.com/ ;) a pak zkopíruj bbcode do podpisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
30.12.11 20:21

bb code je co??? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
30.12.11 20:22

jeeeee tak už nic! už se mi to povedlo :dance: