Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
magdi, nezapisuj… zbytečný
stalo se mi to taky, no a to v den ovulace. Holt co musej, neudělaj ![]()
vandamara píše:
magdi, nezapisuj… zbytečnýstalo se mi to taky, no a to v den ovulace. Holt co musej, neudělaj
díky
![]()
jinak v jiné diskuzi mi radí,abych zašla a poprosila svého gynekologa a vyšetření mě, hormonální profil, krev na prolaktin a tak… na to zatím manžela nepotřebuju
![]()
moc držím palec at tam brzo každá vidíte //,hele to bys možná měla,ale stejně se tě i dr. zeptá určo kdy manžel jako půjde na vyšetření, jsem viděla v televizi, že neplodné páry dělají velkou chybu s tím že žena chodí prvně sama na vyšetření, že jako pak když ona je v pohodě, tak to má tendenci svádět na druhého partnera i když nevědědomky…bylo to docela zajímavé a že to může podkopad důvěru v ten pár.ale je pravda, že ženiino vyšetření je více etapové.tak určitě bych šla asi taky, jde přece jenom o //
![]()
Falen, gratuluji, nádhera, jen tak dál. Přeji tobě i mimískovim at je vše ok a at si krásně užíváš těhulkování, dáš si metřík? Ať můžeme všichni sledovat, jak jsi na tom? A zítra ještě testneš?
Metřík nevím jak se dává
ale třeba mi poradíte
Zítra asi nebudu testovat, počkám pozítří (jestli to teda vydržím!). MS by měla přijít 30 nebo 31, dneska jsem měla několikrát takový krátký bolístky v podbříšku jako by měla přijít MS, tak jsem se trošku lekla.
Falen, jsem na tom uplně stejně jako ty, ms má přijít 31.12. ale mamatest 10 bílej. Pobolívá mě podbřišek, vadí mi podprsenka a brní mě kolem dvorců. Žaludek mám na vodě, ale to připisuju Vánoční žranici…
Jo a v těhu podbřišek pobolívá a i můžeš špinit… hlavně at testy sílí
metřík? Klikni na můj a ona se ti ukáže tabulka… zvolíš metřík a nakonec ho zkopíruješ ( teda tu adresu pod metříkem) a vložíš na svůj profil emimina
Falen moc gratuluju…a zkus to vydržet do zítra další test:-)
jinak co je to ten metřík, já jsem to taky nenašla, nemůžeš ho vložit sem nějak ten odkaz????dík.
Ahojte,taky bych se ráda přidala…
24.12. jsem našla úplně slabounkého dušíka a nakolnec viz. foto výsledek…
Snažili jsme se první měsíc tak teď tomu pořád nemůžu nějak uvěřit…
tak to moc gratuluju, nám se to taky podařilo hodně brzo a jsem ráda za to taky.tak držím palec a kdy jdeš si k dr to nechat potvrdit?to budete mít v srpnu, když všechno dobře půjde??
R82 píše:
Falen moc gratuluju…a zkus to vydržet do zítra další test:-)
jinak co je to ten metřík, já jsem to taky nenašla, nemůžeš ho vložit sem nějak ten odkaz????dík.
Děkuju! Testovala jsem ted v podvečer a čárka je opět silnější
A cítím celý den chvílema bodání v podbříšku , řekla bych, že se tam opravdu něco děje
Ten metřík jsem taky nenašla ![]()
gratuluju holky
![]()
falen, metřík uděláš třeba tady http://lilypie.com/
a pak zkopíruj bbcode do podpisu ![]()