Hlavička doprava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
5.9.11 09:10

tak v tom nejsem sama :-) dobrá tedy,budu v tom pokračovat.v neděli nám budou 2 měsíce,snad to vychytáme. díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
5.9.11 09:22

Ahoj, měli sme úplně stejný problém, malej byl dost doprava, když ležel na bříšku tak vypadal jako rohlík…doktorka nám doporučila neurologii, tam jediná rada byla dávat hodně na bříško a pak na rehabilitaci, kde nám ukázali cviky…abych pravdu řekla dneska jdem na kontrolu, skoro sem s nim necvičila, protože to bylo spíš mučení než cvičení a malej se postupně srovnal sám, leží na obě strany, rozhlíží se, otáčí na bříško, prostě normální půlroční mimčo…takže bych to nehrotila, jen tu slehlou hlavičku sme řešili pytlíkem v postýlce…ale ne s moukou, protože ta práší…lepší je čočka nebo něco podobnýho, zabalit do mikrotenu a do plínky..časem jí ale stejně přepere jak roste a lehne si jak on chce :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.9.11 09:28

já si taky myslim,že se to srovná,hlavičku má trošku sleželou,snažím se ho dávat doleva,ted tak taky spinká.já s ním zkoušea cvičit a hrozně plakal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.9.11 09:30

a za jak dlouho se vám to srovnalo a kdy to začalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
5.9.11 20:18

Na neurologii jsme šli když mu byl asi měsíc, na tu rehabilitaci jsme se dostali až skoro ve 4 měsících, protože tam byl nával a čekali sme měsíc…a cvičili (téměř necvičili) jsme dva měsíce…a na dnešní kontrole se malej líbil, že je téměř na 100 % v pořádku, jen ho budou ještě sledovat, aby se mu nekřivili zádíčka…hlavně nám řekla neposazovat, jen na jídlo třeba v lehátku, ale židlička vůbec ani na klíně, pořád do prostoru na deku a nechat si hrát…tim se srovná sám :-)) hlavička se srovná trochu sama a pokud můžeš v postýlce napomoct tomu aby spal na druhou, tak to je asi jediný řešení…já myslím že trochu šišku máme všichni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
6.9.11 08:52

no tak to je super, jsem ráda, že jste v pořádku.. včera mi spal celej den na levou stranu, v noci tak na pů. otáčí ji hezky i na tu levou stranu, tak doufám, že se to srovná. snažím se co můžu :-) dneska spí taky na levé straně. musíme to zvládnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí