Hledám dárkyně oocytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69023
1.7.21 17:34
@mamina2017 píše:
ale to nemá logiku. Na dárkyni má každý pár nějaké požadavky. Takže když bude vymýšlet např. zrzavá, zelené oči, 180 cm, 60 kg, uměla 3 světové jazyky, hrála na hudební nástroj, sportovně nadaná… tak asi hned takovou v databázi nebudou mít. A rozhodně tě to neposunuje výš, i když těch dárkyň tam naženeš třeba 50.

Ono asi takovéhle požadavky ani mít nemůžeš, chceš-li se dočkat, ani se takováhle data neshromažďují. Barva očí, vlasů, krevní skupina, etnikum, možná výška, nejvyšší dosažené vzdělání, nevím, co ještě podstatného. Znalost jayků či hry na hudební nástroj fakt ne.
Provedou testy (základní vyšetření, choroby, genetika) a zařadí do databáze. Většinou když už někdo dlouho čeká, požadavky se smrsknou na něco typu - minimálně středoškolačka metr šedesát plus minus 10 cm, tmavovlasá tmavooká jako já. A takových bude v databázi povícero. Takže je pak rozdíl, jestli jsem v pořadníku pátá (a pak je vysoká pravděpodobnost, že až se dárkyně požadovaných parametrů najde, jsem první-druhá na řadě) nebo padesátá (a pak bude přede mnou ženských se stejnými požadavky deset).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.21 17:41
@Russet píše:
Tak tomu nevěřím, že mají přísná kritéria. Je to byznys a obchod s dětmi.

To není pravda žádný byznys to není jsou pŕisna kritéria tak si najdete o tom článek zdravá mladá apod

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.21 17:42
@ugluk píše:
Ono asi takovéhle požadavky ani mít nemůžeš, chceš-li se dočkat, ani se takováhle data neshromažďují. Barva očí, vlasů, krevní skupina, etnikum, možná výška, nejvyšší dosažené vzdělání, nevím, co ještě podstatného. Znalost jayků či hry na hudební nástroj fakt ne.
Provedou testy (základní vyšetření, choroby, genetika) a zařadí do databáze. Většinou když už někdo dlouho čeká, požadavky se smrsknou na něco typu - minimálně středoškolačka metr šedesát plus minus 10 cm, tmavovlasá tmavooká jako já. A takových bude v databázi povícero. Takže je pak rozdíl, jestli jsem v pořadníku pátá (a pak je vysoká pravděpodobnost, že až se dárkyně požadovaných parametrů najde, jsem první-druhá na řadě) nebo padesátá (a pak bude přede mnou ženských se stejnými požadavky deset).
ano pŕesne tak
  • Citovat
  • Upravit
7486
1.7.21 17:51
@Anonymní píše:
no právě ty soukromé Cary jsou drahé dárkyně tam se nečeká a v Olomouci je dárkyně 25 tis dárkyně dostane ve FN Olomouc jestli se ještě něco dal platí nevím

tak jde na to tve ivf, takze doplatky pak stejne jako u ivf za metody - ISCI, PK, mrazeni atp

jinak teda tech 25 000 dostavaji i v tech soukromych CAR, takze netusim, proc si nedokazi sehnat darkyne :think:
levnejsi je to proto, ze celkove jsou evnejsi nez soukrome CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
1.7.21 17:54

@ugluk
tak pozadavky mit muzes, ale co pak dostanes je otazka. :mrgreen: vzhledem k tomu, ze je to anonymni, tak si konicky atp muze navymyslet darkyne i centrum
co musi sedet bude KS, vek. a etnikum taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
1.7.21 18:00

@Toluma přiznávám, že netuším, na co všecko tam kolonky jsou, moje vajíčka by nikdo nechtěl :) Možná že ty soukromé CARy tam budou mít i ty hudební nástroje :mrgreen: Ale jasně, můžu mít sto specifických požadavků, ale čím víc, tím menší šance, že se brzo dočkám. Věk si myslím, že je dost nepodstatný, respektive CAR to bude mít nějak zastropené (35???), ale ve velké části případů to tak bude, že je příjemkyně o dost starší než dárkyně (už jen z principu toho, kdo obvykle darovaná vajíčka potřebuje a kdo je schopen je kvalitní dodat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
1.7.21 18:11

@ugluk
kolonky asi nejsou, proste sepises pozadavky. lecco je uz v zakone, darkyni nesmi byt vic nez 35 a vetsina center ma strop 33 let. dale je tam stredoskolske vzdelani
no a ten vek dulezity je - pro screening ;)
jinak si myslim, ze je celkem fuk, kolik nastroju napises, oni jdou podle KS a z tech co vyhovuji pak podle me vyberou tu nejbliz pozadavkum. ale urcite vic prihlizi k barve oci a vlasu nez tomu hudebnimu nastroji. ten si proste dovymysli a je. prijemnkyne e spokojena a nikdo se nic nedozvi. ona i ta darkyne tam klidne napise, ze dela tanec a pritom byla jednou na dickosce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
1.7.21 18:19

@Toluma jo, věk musíš znát pro screening, já to myslela tak, že může být o dost odlišný od toho příjemkyně, jen to na tom screeningu musí hlásit.
Jinak si taky nedělám iluze, ale z pozice člověka, který kdysi v tom pořadníku příjemkyň rok a půl strávil (a že jsem na řadě, mi volali v den, kdy jsem se tam šla zaregistrovat k porodu), si myslím, že ve chvíli, kdy jsem na tom tak, že potřebuju dárkyni, bazírovat na přesném vzrůstu a koníčkách, je poněkud rozmlsané a krátkozraké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
1.7.21 18:22

@ugluk
tak to jo, rozdil ve veku bude asi skoro vzdy min 5 let. i kdyz obcas musi do DV jit i holky pod 30.
no a s temi konicky atp souhlasim. ale ono asi proc si to nenapsat, stejne na to podle me nikdo nekouka. leda pokud by s tvou KS bylo darkyn dost a treba 3 vypadali podobne, tak pak se muzou kouknout i na ty konicky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.21 18:51

Nikoho do ničeho nenutim jen chci pomoci ohledně doporučení datkyně oocytu a kdo chce nebo nechce je na každé a už se ktomu nechci vracet nebudu se tady o tom už vyjadřovat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex