Hledám kamarádku, která prodělala kyretáž po potratu

815
20.12.12 10:30

Hledám kamarádku z BRNA,která prodělala kyretáž po potratu

Ahoj holky. Nikoho tady nemám a snažíme se o dítě. 17.12.2012 jsem potratila v 5tt. Za tři měsíce se můžeme s přítelem snažit o další. Najde se stejná osůbka na pokec a i do budoucnosti, kdy budeme možno i kočárkovat? Posezení na kávě a babinec..Prostě kamarádku :kytka: Já 22 let, Brno-Lesná. Budu se moooc těšit! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Brooucinda
20.12.12 11:06

Ahoj je to sice smutný, ale buď ráda, že teprve v pátém. Já o prcka přišla ve 14tt. Ve dvanáctém jsme byli na genetice (kvůli VV - oba mí bratři měli rožtěp patra) a ve třináctém u mudr. Že je prý všechno ok. Tak jsme začali nakupovat a za týden bomba!
Nic si z toho nedělej… Mám právě doma týdenního chlapečka :palec:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
20.12.12 11:07

6týdenního

• Citovat
  • Upravit
815
20.12.12 11:09

Jůůů, nádhera! No moc gratuluji :-) :hug: Ale ta tříměsíční čekací doba je nejhorší :,( Jakpak se chlapeček jmenuje??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
20.12.12 11:20

No abych řekla pravdu, my se o dítě začali snažit a po půl roce. Moje mudr mi objednala spoustu genetických vyšetření a na ty se celkem dlouho čekalo. Chtěli jsme se znovu začít snažit právě až po těch výsledcích, aby jsme pak se ty situaci nemuseli vystavit třeba znova. Jinak chlapeček je Peťulka a otěhotněla jsem hned ten 6.měsíc. Buď v klidu neztrácejte hlavu. Hlavně se na to nesoutředte. Vrať se do práce, choďte mezi lidi a HLAVNĚ o tom spolu mluvte. Já tam měla přítele (tehdy- teď už je to manžel) od začátku do konce. Spolu jsme brečeli, spolu odcházeli. Hodně mi pomohl. A asi tak za dva měsíce jsme o tom fakt začali mluvit… Je to lepší

• Citovat
  • Upravit
815
20.12.12 11:27

Jojo, naštěstí mám taky supr přítele, moc si ve všem pomáháme a on mi taky dost pomohl, co jsem dojela z nemocnice. Sice to byl jen jeden měsíc, ale pobrečeli jsme si…Přišlo nám to líto, Romča má rodinu v Ostravě a já chtěla dát jeho mamce pod stromeček ultrazvuk té mini fazolky :) a ještě k tomu, kdyby to byla holčička, jméno po jeho mámě… Bohužel, štěstíčko si vybralo lepší cestu, než aby bylo nemocné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
20.12.12 11:38

To víš, komu by to líto nepřišlo viď. No máš to jedno… Dárek nedárek. My jsme o to před Vánoci právě že přišli. Pak jsme se zařekli, že dokad to nebude vidět, tak to neřeknem. No a pak jsme se brali v létě a tam na to kdo chtěl a všímal si, že ani přípitek nepiju, přišel. To už jsem byla v pátém měsíci :-) Musím ale říct, že všechno špatný pro něco dobrý. Najednou jsem si uvědomila, že i když jsme mladý lidi, neznamená to automaticky, že můžeme mít hned na poprvé to co chceme. Upravili jsme bydlení, hodně se sblížili a pak to přišlo samo:-)¨Tak doufám, že alespoň trošku jsem zvedla náladu
Nám to dopadlo dobře a Vám určitě taky. Člověk nesmí přestat věřit, nebát se to řešit a když do roka neotěhotníš, poradila bych se. Ono po potratu nemusíš mít každý měsíc ovulaci, takže pochopitelně nemůžeš otěhotnět, ale moje mudr mi řekla, že do roka se to povést musí a když ne, že bysme to řešili. Lepší hned než se trápit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty