Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Hledám pár který má zájem nenarozenou holčičku formou přímé adopce já jí dát domov nemůžu tak mě prosím nesuďte… Termín je koncem května.
drzim palce at nekoho nejdete ![]()
Ozvete se mi do soukromé zprávy prosím. Přemýšlíme s manželem o adopci.
Držím palce, aby se ti podařilo najít dobrou rodinu, kde by tvoje dítě mohlo šťastně žít. Kdyby se nepodařilo najít nějaký kontakt prostřednictvím této diskuze, napiš do této porady pro maminky v tísni . Mají určitě hodně kontaktů. Přidám ještě telefonní čísla, kdyby ses jim chtěla ozvat: 548 221 405, 774 440 821..
Muzu se Vas vsech zeptat? Nerypu, jen me to zajima.
Vam neprijde strasny si na netu zarezervovat dite? Notab3ne nekdo napise, ze ma dite k adopci a vy se ji ozvete ![]()
Pisete to tady, jak kdybyste si chteli vzit housky na kramu
![]()
@Anonymní píše:
Hledám pár který má zájem nenarozenou holčičku formou přímé adopce já jí dát domov nemůžu tak mě prosím nesuďte… Termín je koncem května.
Není to odsouzeníhodné, naopak, jsi jedna z mála, která chce nenarozené u dítěti dát šanci na krásný život a nezabije ho
přeji hodně sil!!! ![]()
@TopSecret
Řekla bych, že jde jen o zprostředkování kontaktu. Stejně tak může zprostředkovat kontakt nějaká organizace, která se zabývá takovouto činností. Jak to je a o co jde, to opravdu je těžké soudit a asi nikomu z nás nepřísluší se v tom hrabat, možná se tu tonoucí stébla chytá? Jo a strašné to samozřejmě je, že může nastat i situace, kdy se matka vzdá dítěte, nejspíš ji to i strašně bolí, nemyslíš?
@TopSecret píše:
Vam neprijde strasny si na netu zarezervovat dite? Notab3ne nekdo napise, ze ma dite k adopci a vy se ji ozvete
Pisete to tady, jak kdybyste si chteli vzit housky na kramu![]()
A jak to mají jinak napsat? Zakladatelka hledá pomoc, je anonymní, takže se nedá nijak jinak kontaktovat.
@TopSecret píše:
Vam neprijde strasny si na netu zarezervovat dite? Notab3ne nekdo napise, ze ma dite k adopci a vy se ji ozvete
nemusíš všemu rozumět. Smiř se s tím a dej pokoj.
@TopSecret píše:
Nikdo si přece nikoho nerezervuje. Jde o první kontakt. Tiger - lily ti to napsala přesně.