Hledám plyšového pejska :)

166
9.8.18 20:20

Hledam plysoveho pejska :)

Prosím nutne shanim tohoto pejska, syn je na nem závislí a tomu našemu uz upadava hlava ;( je z Kiku, ale nějaký cas stary asi 4-5 let, podedil ho. Děkuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2206
9.8.18 20:39

Omlouvám se, že neporadím. Jen má zkušenost je, že nový kus už nebude to pravé ořechové a možná budeš muset vykonat chirurgický zákrok na stávajícím mazlíčkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
9.8.18 20:41

jestli mu jen padá hlava, tak by se dala přišít, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
9.8.18 21:07
@Pantherka8 píše:
Prosím nutne shanim tohoto pejska, syn je na nem závislí a tomu našemu uz upadava hlava ;( je z Kiku, ale nějaký cas stary asi 4-5 let, podedil ho. Děkuji za pomoc

Dej to svadlene. At ho i vycpe a dal bude slouzit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9794
9.8.18 21:13

Na netu je i nemocnice pro plyšáky :palec: Pokuď to nebude snadná „operace“ a vy neumíte šít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.8.18 21:37

Děkuji na tu nemocnici kouknu :) on uz je totálně jetej a vetchej. Uz několikrát ho ztratil, toho se dosr děsím, byl to hrozny poplach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
9.8.18 21:45

Tohle je Milouš. Původně vypadal úplně jinak. Jednou se ztratil a byl nahrazen identickým kusem. Jenže ten nevoněl sprágně, nebyl ocumlanej, oválenej ani vypelichanej. Konec světa. Naštěstí se Milouš po dvou týdnech na chatě našel někde v poli. Náhradní Milouš dostal dámský obleček a je z něj sestra Lenka, ale tolik obliby se rozhodně netěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.8.18 21:48

@Zkai to je sila :) taky jsem se pokusila uplatit jiným, ale bez úspěchu ;( nesmí se proste vetchej opelichanec ztratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
9.8.18 22:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
9.8.18 22:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.8.18 22:53

Pres ten odkaz to nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.8.18 23:09

Nalezen :) díky moc za pomoc a rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
9.8.18 23:56

Sestrenici odjela jeji oblibena ovecka do „nemocnice“ a vratila se krasna, nova, nevypelichana. Sestrenice tomu nejakou dobu verila, pak si nejak uvedomila, ze to neni ta stejna ovecka, ale ta stara byla uz vyhozena.

Byl to pro ni obrovsky sok a pro me take, dodnes si pamatuji, jak jsem nechapala, jak ji to rodice mohli udelat. Bylo mi tenkat tak sest nebo sedm a vnimala jsem to jako obrovskou zradu. Radsi tu hlavicku prisijte. Mne mamka moji total vypelichanou opicku, 10× zasivanou, schovava doma dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí