Hledání finančního poradce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hledání finančního poradce
Ahoj, záměrem jsem vynechala „nejlepšího“ finančního poradce
protože je mi jasné, že to vlastně ani nejde.
Ale.. potřebuji řešit spoustu finančních otázek - spoření, investování, pojištění, hypotéku.. Studuju si to vše sama, k nějakému závěru a produktům se určitě doberu, ale ráda bych si i nechala dobře poradit. A teď babo raď, jak najít toho nejlepšího a nezávislého poradce? Existuje jejich seznam, žebříček hodnocení? Nechci být odkázaná na náhodné kontakty z internetu. Z toho, co jsem se zatím dočetla, je dobré dát na doporučení druhých, tak pátrám po recenzích. Něco málo jsem na jednom webu našla, ale nechci se spoléhat jen na jeden web. Moje představa je mít ideálně svého poradce, který se o nás stará i po uzavření konkrétních produktů a reaguje včas na případné potřeby změn. Bojím se rychlokvašek, kteří doporučí to, na čem vydělají nejvíc.
Myslím, že tohle řeší spousta lidí, tak si ráda přečtu, jak jste na to šli, když se vám podařilo najít toho ideálního. Z minulosti mám před lety blbou zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my konkrétně vše potřebné řešíme s pánem od Benefit a. s. Domácnost, auto, pojistky… do budoucna pak určo chceme pořešit ještě nějaké to investování
Jsme s ním naprosto spokojeni, byli nám doporučeni nejbližšími kamarády. Má profesionální přístup, velmi příjemné jednání a je nám k dispozici, když cokoliv potřebujeme ![]()
- Citovat
- Upravit
Nejlepší je doporučení někoho znamého… My jsme takhle přišli k moc šikovné paní, lokalita Praha a Střední Čechy směr kutnohorsko… Kdyby byl zájem ráda předám kontakt… Ale jinak doporučuji se třeba pozeptat přátel kteří řešili hypo a třeba někoho budou znát.
- Citovat
- Upravit
Řešili jsme totéž a nám se skvěle osvědčilo napsat si o doporučení do lokální FB skupiny. Některá jména se dost opakovala (jedno z nich bezkonkurenčně nejčastěji) a byla to trefa do černého. Konkrétní doporučení můžu případně dát pro Kralupy nad Vltavou.
anonym - bydliště
- Citovat
- Upravit
Poptej se po známých, to je nejlepší. Internet snese ledasco a ti opravdu dobří nemají potřebu se vystavovat na internetu, protože mají klientů dost. Taky se ptej, jak dlouho je v oboru, pod pět let nebrat.
- Citovat
- Upravit
Rozhodně někoho s titulem CFA. Těch je v ČR jen pár, takže kohokoliv z nich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K tomu titulu se pojí i povinnost (kontrolovaná) dodržovat velmi přísný etický kodex a zároveň mít několik let praxe, takže tím jsou tvé požadavky pokryté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zluta_pastelka píše:
K tomu titulu se pojí i povinnost (kontrolovaná) dodržovat velmi přísný etický kodex a zároveň mít několik let praxe, takže tím jsou tvé požadavky pokryté.
Dekuju za tuto radu!
Uz se na to divam. Daji se takovi poradci vyhledat na netu? Vidim jednoho..
Edit: Už jsem nějaký seznam našla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mohu poprosit o kontakt na poradce z Kralup? Někdo tady psal ale je to anonymní, děkuji
Ale kdyby někdo znal šikovného poradce v okolí Neratovic, Mělníka tak šup s nim😀
Hezký zbytek dne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Řešili jsme totéž a nám se skvěle osvědčilo napsat si o doporučení do lokální FB skupiny. Některá jména se dost opakovala (jedno z nich bezkonkurenčně nejčastěji) a byla to trefa do černého. Konkrétní doporučení můžu případně dát pro Kralupy nad Vltavou.anonym - bydliště
Dobrý den, můžu také poprosit do sz kontakt na poradce. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zluta_pastelka píše:
Rozhodně někoho s titulem CFA. Těch je v ČR jen pár, takže kohokoliv z nich
Ještě jednou ti musím opravdu hodně poděkovat za tvou radu, ani nevíš, jak jsi mi pomohla! Našla jsem díky tomu TOP experta a již jsme v kontaktu. Je to nebe a dudy, než co člověk znal z minulosti. Udělala jsi dobrý skutek, moc díky!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV To jsem moc ráda! A děkuju za tu zprávu, zlepšila jsi mi den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zluta_pastelka píše:Ještě jednou ti musím opravdu hodně poděkovat za tvou radu, ani nevíš, jak jsi mi pomohla! Našla jsem díky tomu TOP experta a již jsme v kontaktu. Je to nebe a dudy, než co člověk znal z minulosti. Udělala jsi dobrý skutek, moc díky!!!
Rozhodně někoho s titulem CFA. Těch je v ČR jen pár, takže kohokoliv z nich
@Zluta_pastelka píše:
@MartinaCV To jsem moc ráda! A děkuju za tu zprávu, zlepšila jsi mi den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit