Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj, od nějakých 4ráno mi malá nejedla jinak ji každé tri hodiny.. ale nejdřív měla průjem a teď má bodovou hlenovitou stolici která smrdí jinak než normálně a strašně pláče je k neutišení.. když začne plakat tak celá zfialový.. nevíte někdo co s tím teď? Je ji 10 týdnu
(Na pohotovost pojedu jen musím počkat na odvoz protože jsem na vesnici)
Děkuji za odpověď
Chovat, snazit se utisit…a at odvoz hejbne. Ja bych teda volala sanitku, kdyby mi mala neutisitelne plakala. Mne to dr v nemocnici i rikala, ze u tak malickych deti je to i lepsi, aby tam byl co nejdriv doktor ![]()
Edit: ted vidim, ze pisu po cca 2 hodinach, to uz jste v nemocnici…jak jste dopadli? ![]()
Jestli ještě nejste v nemocnici, tak bych okamžitě zavolala záchranku, je hrozně malinká a u tak malého dítěte dojde rychle k dehydrataci, hlavně když má průjem a nepřijímá tekutiny.
Tak jsme tam byli a trávili jsme tam 6 hodin protože není jejich povinost brát takhle malé deti přednostně 😤 prý nemusí pokud nechtějí tak jsem se tam rozcilovala a stejně to nepomohlo pak až par lidi mě pustilo
Ale dopadlo to docela dobře nejspíše jen nějaká viróza
zítra jdeme na kontrolu tak uvidime
@Anonymní píše:
Tak jsme tam byli a trávili jsme tam 6 hodin protože není jejich povinost brát takhle malé deti přednostně 😤 prý nemusí pokud nechtějí tak jsem se tam rozcilovala a stejně to nepomohlo pak až par lidi mě pustilo
Ale dopadlo to docela dobře nejspíše jen nějaká virózazítra jdeme na kontrolu tak uvidime
Kolik tam čekalo děti? No my jeli na silvestra, šli jsme se podívat a víc jak 2 děti byl strop a ještě ideálně, aby nebyli nakažlivé nemocné.. No teď bych teprv sledovala, co a jak, protože mohlo mimco něco chytnout. Je to takový nedomysleny no. Přednostně mi novorozeně nevzala ani dětská doktorka ![]()
@Bubla_Bučková asi 15 pak nás posílali na vyšetření a zase jsme čekali hruza…
Dobrý den, jsem ráda, že Váš příběh dobře dopadl. Zkuste malé dávat homeopatikum Cuprum metallicum 5 nebo 9 ch. Uvolní to křeče v střevech a malé se velmi uleví. Přestane také promodrávat. Hodně štěstí
Přijde vám normální ze mi dnes po kontrole řekli abych do mlika si koupila rýžovou kaši a dala ji jednou za den malou lžičku do toho???? Prý po tom přestane mít prujem
Ahoj, od nějakých 4ráno mi malá nejedla jinak ji každé tri hodiny.. ale nejdřív měla průjem a teď má bodovou hlenovitou stolici která smrdí jinak než normálně a strašně pláče je k neutišení.. když začne plakat tak celá zfialový.. nevíte někdo co s tím teď? Je ji 10 týdnu
(Na pohotovost pojedu jen musím počkat na odvoz protože jsem na vesnici)
Děkuji za odpověď