Hlídáte se přes Vánoce?

6831
6.12.16 20:39

hlídáte se přes Vánoce?

Ahojky holky jak to máte přes vánoční svátky s kilama navíc? Snažíte se omezovat v jídle a sladkostech? Děláte třeba odlehčenej salát ke štědrovečerní večeři nebo celý Vánoce prasíte? :mrgreen: U mě ještě Vánoce nezačali ale byl Mikuláš tak tady malýmu užírám čokolády co dostal k nadílce 8o jsem hrozná hrozná tak doufám že nejsem jediná kdo zas nabírá přes zimu podkožní tuk :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1035
6.12.16 20:43

Tak na Vánoce se těším celý rok a abych se omezovala, tak to u mě nehrozí :mrgreen: Sladké nejim, ale za to chlebíčky, jednohubky, klobasky… :andel: Mňam, uz aby bylo 24 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188

Bud uplne v klidu.. Zrovna tady doziram cokoladovyho mikulase.. Vcera jsem mela cetra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224

…já se radši hlídám než abych pak měla nervy s hubnutím. nerada hubnu. Mám už 15 let stejnou váhu 58 kg a tu si držim. ted teda jsem tehotna. O to víc se budu muset hlidat na vanoce abych moc nepřibrala protože v tehotenství se hubne blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
6.12.16 20:44

@Aslei jo to já taky miluju :srdce: já jsem hrozně na sladký snažím se nekupovat to i domů jinak je zle :/ bojím se až malej bude větší že než mu dám nějakou sladkost tak mu to dřív sežeru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
6.12.16 20:44

Teda to ale neznamena že nemlsám! jím čokoládu denně, cukroví samozřejmě… ale prostě bud někde jinde musím ubrat nebo o to víc se hýbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.12.16 20:45

Jím víceméně stejně jako celý rok až na to, že běžně nejím bramborový salát. Ten máme ale jen první dva dny a pak normální jídlo. Na Silvestra pár jednohubek, ale jako součást večeře, takže také nic strašného. Cukroví zase tak nemusím a když už si dám, tak místo právě toho sladkého, co si dám občas přes rok. Ale i přes svátky chodím běhat, takže výčitky vážně nemám. Všeho s mírou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
6.12.16 20:45

Jedna z oblíbených pověr je, že za týden mezi Vánocemi a Silvestrem se dá nabrat 10kg :mrgreen: Za těch pár dnů obžerství se fakt nic zásadního nestane.
Já třeba dávám do salátu tak dvě lžíce majonézy (na to množství nic moc), ale dopřávám si k snídaním vánočku a vychutnávám si cukroví (hlavně linecké a rohlíčky, a samozřejmě vše poctivé s máslíčkem). Na kila nijak zásadně asi nepřiberu, ale cholesterol jde do háje stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.12.16 20:46

Jinak aby to nevypadalo moc hezky, tak samozřejmě mlsám, ale jak píšu, sportuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
6.12.16 20:48

Nebudu prasit, přijde mi zbytečně se nějak prezirat, ale dietu držet nebudu. Tak nějak normálně, abych si smlsla a přitom aby na mne gatě nepraskla ve svech :lol:
Posledních několik týdnů jsem samovolně zhubla (nástup do fyzicky náročné práce po letech rodičovské), tak to bych nerada nabrala zpět. Na druhou stranu to neprožívám natolik, že bych řešila kalorickou hodnotu jedné dvou večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
6.12.16 20:48

Hlidam se. Kdyz jedno jidlo zhresim, dalsi odlehcim, kdyz jim 1-2 dny vic, tak pak pribrzdim. A hlavne jim pouze z malych talirku, nepouzivam klasicke.

A cokoladu jim cely rok denne, mam to jako soucast diety. Akorat tedy na Vanoce zhresim a misto tmave zobnu specialni bilou s naplni z liskovych orisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
6.12.16 20:50

Rozhodně se nehlídám, co bych z toho života měla, kdybych se ani pořádně a dobře najíst a namlsat nesměla :lol: (to je jako sranda ;) ),ale fakt si dopřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
6.12.16 20:50

Ahoj, tak ja si myslim ze je zbytecne delat odlehcenej salat, pokud ho clovek neji 5 dni. My ho jime jenom na jeden vecer, takze proc odlehcenej. Ale jinak jako kazdej prave treba po mikulasi si rada dam i 2 perniky ke kaficku, ale jim dost malo jidla a sladkosti a tak jsem se naucila jist pres den, vecer si proste nedam. Jako jim vsechno, zabijacku jsme meli minulej vikend, rada a s chuti si dam vsechno, ale v mire. Znam hromadu lidi co je ochotnych to jist na snidani, obed i veceri celej tyden.. :roll: takze s chuti si dam cukrovi, vsechno, ale opatrne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
6.12.16 20:52

Já prasím celej rok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
6.12.16 20:54
@Lekninka91 píše: