Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
svědí ji dupa od pondělí nebo neděle, už nevím přesně a v hovňoiskách se to včera už hemžilo ![]()
Já bych na to asi nepřišla, kdyby se neškrábala v zadku
eviliska píše:
svědí ji dupa od pondělí nebo neděle, už nevím přesně a v hovňoiskách se to včera už hemžilo
Já bych na to asi nepřišla, kdyby se neškrábala v zadku
jj,moji taky svedil zadek,ale ja jsem si rikala,ze jsem ji treba spatne utrela,tak jsem tomu nejak nevenovala pozornost.Druhy den to same a sla na nocnik a tam jsem je videla.Mela to pak jeste jednou a to ji bolelo i bricho.
U nas taky spi,jen ja teda ne
.
břicho ji začalo bolet právě včera večer a vykadila ty roupy nebo co to je za nítěnky
, i proto jsem šla k mojemu dr. aby se to urychlilo. Alespoň pak budu mít vermox do zásoby ![]()
no hura, ta moje mela do 2 dnu klid ![]()
holky to svedeni je vazne hoooodne nesnesitelny, kdyz vecer zacnou vylizat ke konecniku. my to meli jako deti.
bych se ty dr jeste zeptala, jestli to bylo vazne nutny, nechat malou takhle trapit, ze kazdy vecer brecela.
já nerada rýpu, takže jsem si to vyřešila jinak, dcera má klid a mudra bude spokojená taky ![]()
Ahoj chci se zeptat na radu zkušenějších, před chvílí mi volala vyděšená babička, že se syn vykakal a když chvíli hovínko v nočníku dali stranou, tak z něj vylezli bílí hýbající se červíci o velikosti pár mm
. Když syn kakal před dvěma dny, v čerstvém hovínku jsem si ničeho nevšimla a že ho vždycky kvůli jeho potravinové alergii prohlížím. Ani žádného škrábání konečníku jsem si nevšimla a teď tohle. Ale koukám, že bříško začne často bolet až když se tyhle potvory objeví ve stolici. Zrovna v pátek odpoledne, když už v ordinaci není doktorka. Co to může být? Děkuji moc
Doufám, že se nebudete zlobit za anonym, stydím se ![]()
Chci ještě dodat, že babička říkala, že centimetr to určitě nemělo. Třeba tak 2 mm, že byli opravdu drobní a hýbali se, hodně se hýbali ![]()
Nějaký cizopasník
já bych zavolala do nemocnice (nebo na pohotovost) a zeptala se, jestli to počká do pondělí, nebo jestli je to lepší řešit akutně. Jo a schovala babička vzorek? ten budou chtít při případné návštěvě ordinace asi vzít na rozbor
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat na radu zkušenějších, před chvílí mi volala vyděšená babička, že se syn vykakal a když chvíli hovínko v nočníku dali stranou, tak z něj vylezli bílí hýbající se červíci o velikosti pár mm. Když syn kakal před dvěma dny, v čerstvém hovínku jsem si ničeho nevšimla a že ho vždycky kvůli jeho potravinové alergii prohlížím. Ani žádného škrábání konečníku jsem si nevšimla a teď tohle. Ale koukám, že bříško začne často bolet až když se tyhle potvory objeví ve stolici. Zrovna v pátek odpoledne, když už v ordinaci není doktorka. Co to může být? Děkuji mocDoufám, že se nebudete zlobit za anonym, stydím se
S největší pravděpodobností to jsou roupi, klidně jděte na pohotovost, oni mu napíšou Vermox, nic jinýho na to není, jinak když to necháš do pondělí, tak se taky nic nestane, je to obtěžující, ale život to neohrožuje, buď v klidu.
@lucie.t píše:
jj sladky oni radi, ale melo by to byt spatnou hygienou, klidne se mohla nakazit ve skolce, skole
V té školce je to možný, každopádně jestli jim dáváš hodně sladký, tak to mají určitě z toho ![]()
Děkuji moc za odpovědi. Tak první dávka Vermoxu z pohotovosti je spolknutá, snad to bude dobré.