Hllazení po hlavičce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
15.6.10 14:19
pavlak5 píše:
ono to hlazení spíš nesnáší dráždivější děti není jim to příjemné a pláčou u toho ,proto se pak v těchto případech opravdu doporučí nehladit jen přikládat dlaně.úplná blabost to není ,ale spíš to bylo někde vytržený z kontextu.

Taky bych se přikládněla k tomuto vysvětlení. Naše malá nesnáší jakékoli mazlení a dotýkání. Olejíčky na babymasáže letěly do popelnice :mrgreen: Já teda osobně taky nesnáším, když mě někdo hladí po hlavě (a jiných částech těla naopak ano :lol: ). Ale každý to má jinak. A děti rozhodně nejsou výjimkou. Pokud někdo usíná při hlazení po hlavě, tak u nás by to teda nešlo. Nesnese ani držení za ruku, natož hlazení… (podotýkám, že opravdu od malička! :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.6.10 14:25

Já jsem zase někde četla nebo slyšela, že se má hladit nebo jemně masírovat hlavička někde v těch místech, jak je fontanela, když chcete, aby si miminko odříhlo, že tam je nějaké "říhací centrum nebo co.. :lol: Myslím, že dokonce jsem to četla tady v diskuzi. Neslyšeli jste někdo o tom?? Mně se to jeví jako pěkná kravina… :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí