Hloupé dotazy prvorodičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
22.6.15 21:07

@masa.dis @AniNevim @dendule4 No to mi neříkejte, že bychom měli tak pokrokovou porodnici? Já jsem měla za to, že se to tak dělá běžně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
22.6.15 21:13

@Hoa Mai a vis, ze jsem to ani nijak pohorsujic nevnimala? Prislo mi to tak nejak patrici k veci. Poprve jsme byli na pokoji 3 a vsechny postele otocene nohama ke dverim. Kdyz se pak menila jedna spolubydlici a sestricky ji napoprve daly postel obracene, tak jsem na to slusne upohzornila, sestricka rekla, ze mam pravdu, ze ji to nedoslo, postel otocila a ta mamina o tom ani nevedela. Doktor i sestra vzdy staly kazdy z jedne strany postele, ze na me uprostred videt nebylo. A take nam rekli uz od dveri, ze se mame pripravit, takze nikdo po pokoji nechodil, aby mohl nakouknout do cizi „kuchyne“ :-)
Podruhe jsme byly na pokoji ve dvou, kazda u jedne zdi, po CS, a byly jsme rady, ze si vidime na kolena, natoz resit cizi kuchyn. Pro me lepsi, nez aby me tahali nekam na osetrovnu. Ale ja nejsem velky stydlin, zdravi a sport je u me vzdy prednejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
22.6.15 21:25

Tak to je docela mazec, jako vim, ze ve srovnani s tm, cim si clovek prosel to asi uz nic neni, ale ja na takovyhle veci byla vzdy haklivka, uz od malicka mi vadily treba sprchy na dovoleny s ostatnma zenskejma, to moje mamka ta se nikdy pred zenskejma nestydela, klidne se sprchovala a chodila naha po koupelne, ale ja ne a muj manzel to ma uplne stejne, taky tyhle sprchy nesnasel.. Ale zase u nich doma treba byli v koupelne vsichni, zatimco ja se doma vzdy zamykala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.6.15 21:36

@AniNevim No já taky nejsem žádná stydlivka, mě by to vadilo spíš z principu, myslím, že by se měl dodržovat určitý respekt k intimitě pacienta (něco jako když jsem v sauně, tak tam jsem taky nahá, ale zavádět si na bazéně tampon před ostatními ženskými nebudu). No a je zajímavé, že očistky u nás fakt nikdo vidět nechtěl, mně jen zkoukli to šití, aby věděli, jestli to nehnisá atd. Na pokoji jsme měli taky jednu paní po CS a pro tu jezdili s vozíkem a na ošetřovnu ji vozili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
23.6.15 08:20

@Hoa Mai tak o tom zadna, bezesporu mas pravdu. U me je zajimave, ze na bazenu (chodila jsem na plavani odmala) mi nahota nevadi vubec, v saune jak kdy. Pokud je tam hodne lidi, tak mam pocit, ze ta cizi nahota se na me lepi… No, vlastne mi asi vadi, kdyz jsou tam zeny, ktere se nestydi ani kapicku a spis se vystavuji se vsim vsudy.
Vlastne si vzpominam, ze uplne prvni tato kontrola v porodnici mi doslova vyrazila dech. Citila jsem stejnou potupu jako pred mnoha lety u sve tehdejsi gynekolozky, u ktere se odkladalo pred ordinaci a u jeji stolu clovek stal s nahym spodkem dokud si nedopsala vse, co ji napadlo. Pak laskave dovolila jit na kozu.
Ty dalsi kontroly uz me spis rozesmivaly a pripominaly filmy pro pametniky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
23.6.15 12:08
@AniNevim píše:
@Hoa Mai tak o tom zadna, bezesporu mas pravdu. U me je zajimave, ze na bazenu (chodila jsem na plavani odmala) mi nahota nevadi vubec, v saune jak kdy. Pokud je tam hodne lidi, tak mam pocit, ze ta cizi nahota se na me lepi… No, vlastne mi asi vadi, kdyz jsou tam zeny, ktere se nestydi ani kapicku a spis se vystavuji se vsim vsudy.
Vlastne si vzpominam, ze uplne prvni tato kontrola v porodnici mi doslova vyrazila dech. Citila jsem stejnou potupu jako pred mnoha lety u sve tehdejsi gynekolozky, u ktere se odkladalo pred ordinaci a u jeji stolu clovek stal s nahym spodkem dokud si nedopsala vse, co ji napadlo. Pak laskave dovolila jit na kozu.
Ty dalsi kontroly uz me spis rozesmivaly a pripominaly filmy pro pametniky :P

Jo a nebylo to v Brne na Obilnim trhu?? Tam jsem kdysi chodila a to byl des. Tehdy tam byla se mniu mamka, me bylo asi 16 takze samotna situace byla dost trapna a jeste mi ani nedovolila abych si v kabinve vzala sukni, musela jsem tam vsude chodit dole bez, coz pro me bylo fakt hrozny!!! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
23.6.15 14:02

@Micheillle Na Obilňáku v ambulancích to tak mají, ale setkala jsem se s tím ve více nemocnicích a poliklinikách, v těch starších zařízeních je to celkem běžné. Já si teda běžně nechávám na sobě buď sukni nebo šaty, nebo pokud tam jdu v kalhotách, tak si nechám kalhotky a ty si sundám před sednutím na kozu. Nikdo na to nikdy nereagoval.
Ale jinak zrovna na tom Obilňáku na šestinedělí nedělají (aspoň z mé zkušenosti) intimní vyšetření na pokoji a zvou na vyšetřovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
23.6.15 14:34
@Hoa Mai píše:
@Micheillle Na Obilňáku v ambulancích to tak mají, ale setkala jsem se s tím ve více nemocnicích a poliklinikách, v těch starších zařízeních je to celkem běžné. Já si teda běžně nechávám na sobě buď sukni nebo šaty, nebo pokud tam jdu v kalhotách, tak si nechám kalhotky a ty si sundám před sednutím na kozu. Nikdo na to nikdy nereagoval.
Ale jinak zrovna na tom Obilňáku na šestinedělí nedělají (aspoň z mé zkušenosti) intimní vyšetření na pokoji a zvou na vyšetřovnu.

No tak to vidis.. Tenkrat kdyz tam byla mamka se mnou, tak se ptala sestry, jestli si muzu oblict tu sukni a ta sestra vystekla ze ne a jeste se tvarila… No na pest :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.6.15 10:40

1. jak tu někdo psal - že prý jsou chlupy hygieničtější - no já nevím - ale právě když mám ty výtoky nebo MS tak se mi ten sajrajt aspon nenalepí do chlupů - vsákne se to do vložky, já se muzu popř očistit vlhčeným ubrouskem a nemusím se probírat chlupama..

jinak oholení ti mužou provést i v kosmetickém salonu, kde dělají depilaci.(depilaci intimních míst)..když ty chlupy mužou vytrhávat pomocí depilační pasty, muzou ti je i jen oholit..není se tam zaco stydět, je to taková gynekoložka přes estetický vzhled :D sice si lehneš na lůžko s nohama taky jakoby roztaženýma ale já to brala v pohodě. ženský mi neva, a když na to měla diplom :D a dělá to co hodinu tak co. nechala jsem si je vytrhat depilační pastou - úplně - teda byl to zážitek tomu mému vyjekávání jsem se musela sama smát.
v některých salonech požadují abys byla třeba dvě hodky predtim osprchovaná - jinde ti daj k dispozici sprchu abyses ještě umyla..hygiena musí bejt.. :)

2. na hráz by moh být fajn olejíček od značky saloos - maj ruzne olejičky na ruzne věci. na prsa, svaly, strie, na hráz…ja pouzivam ted na ty strie - mám je strašně na bocích - krásně i voní a dá se použít i na masáž, takže fajn předehra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí