Hnědý výtok v tehotenství

82
16.4.17 18:32

hnedý výtok v tehotenství

Dobrý den jsem v 5tt a mela jsem trosku hnedý vytok znamená to neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
16.4.17 18:41

Hnědá znamená sraženou krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.4.17 18:42

A znamená to neco spatneho nebo je to normalní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
16.4.17 18:42

@monces muže a nemusí, uvidíš co na další kontrole bud to bude OK nebo zamlkle tehotenství, tady nikdo nic lepsiho asi neporadí než počkat do kontroly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
16.4.17 18:44

@monces já to měla při zamlklem tehotenství asi v 9 tt… ve 2 tehotenstvích ktere prosperovaly jsem nikdy žádný hnedy vytok nemela.. ale jsou holky ktery maj a nakonec to dopadlo dobře. musis vyčkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
16.4.17 18:45

Může a nemusí, ono teď ze začátku i kdybys krvácela jasně červenou, tak s tím nikdo nic nezmůže. Kup si v lékárně Ascorutin nebo si dej aspoň vodu s citronem a doufej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.4.17 18:47

Nečekala bych a zašla si na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
16.4.17 18:51
@Petule095 píše:
Nečekala bych a zašla si na kontrolu.

Co s tím v 5.tt.doktoři zmůžou prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.4.17 18:53

Může a nemusí. Může to být známka neprosperujícího těhotenství nebo to nemusí znamenat vůbec nic. Já se třeba teď u třeťátka prošpinila celým prvním trimestrem, příčina nezjištěna. Na začátku je to všechno nebo nic. Neplašila bych. Nic s tím neuděláš. Pokud máš pocit, že něco potřebuješ nutně udělat, kup si Ascorutin nebo pij vodu s citronem. Ono je to jak placebo, ale psychiku to uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
16.4.17 18:58
@Nowuka2 píše:
Co s tím v 5.tt.doktoři zmůžou prosím?

může nasadit utrogestan třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.4.17 19:50

Take jsem v 5tt spinila, asi tyden, ale bylo mi jasne ze to bude bud a nebo, takze jsem nikam nesla, az na normalni kontrolu a tam bylo mimi v poradku. Takze muze a nemusi, ale taky bych rekla ze tak brzo s tim nikdo nic neudela, pokud je vse tak jak ma byt tak se mimi udrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
16.4.17 21:38

Já špinila hnědou (sraženou) krví v 8 a 11tt… šla jsem hned k doktorovi, předepsal mi utrogestan, ascorutin a klidový režim - na utz viděl hematom, který je prý v začátcích nebezpečný, protože kdyby „se utrhl“, pravděpodobně krev vezme s sebou i plod… osobně bych na kontrolu zašla dřív, pro svůj klid, ale je to samozřejmě na Tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
17.4.17 19:29

Dekuju vsem moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.17 19:33

Já to měla 7 tt, naštěstí to nic nebylo, ale druhý den jsem šupala k doktorce, abych věděla, zda je mimoušek v pořádku. Dostala jsem taky Gynprodyl na udržení a měla jsem být v klidu :) Raději si taky zajdi, budeš pak klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 01:27

Ahoj holky,

obnovuji diskuzi. Jsem uz 11+3 a dnes jsem zacala hnede spinit. Vytok ma hnedo-cervenou barvu. Od zacatku tehotenstvi nebyl problem. Mela jsem ultrazvuk v 9+3 a mimi v poradku, s peknou srdecni akci. Moc se bojim, je tu nekdo s podobnou zkusenosti a tehotenstvim s dobrym koncem? Diky :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky