Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, pojďme se dělit o radosti i strasti těhotenství. Přidávat fotky testů, UTZ a nebo se prostě jen tak bavit.Je jedno jestli už děti máte. Zda jste po Ivf nebo se zadařilo přirozeně.
Ahoj,
ráda se přidám ![]()
Jsem zatím opravdu na zacatku, ještě nepotvrzené od Dr. ale snad vše bude ok.
Teď jsem si prošla třídenním krvácením a po předešlých dvou sam. potratech jem čekám a doufám v dobrý konec. ![]()
Jak ty?
@Zyxel01 Ahoj,já jsem po druhem IVF, dnes 11den od ET, na testu je dálnice. Tak se modlim, aby to neskončilo jak minule v 8tt revizí.
@HankaS82
Snad budeme mít tentokrát větší štěstí, ja v 6tt a koncem 7tt.
![]()
@Elyon Ahoj,moc hezký. Zadařilo se přirozeně? Kolikátý den jsi?
@HankaS82
Ahojky jj přirozeně. Mam ale dlouhe cykly. Poslední MS byla začátkem února ale myslím že jsem těhotna tak dva týdny. Snažili jsme se asi druhý měsíc. Ten první jsme se netrefili do ovulky…
A ty? Taky jsi? ☺
Já opět krvácim holky, takže se tu asi dlouho nezdrzim ![]()
Přeji vám moc štěstí ať jste v pořádku! ![]()
Ahoj holky.
Vcera jsem objevila //.
Snazime se o treti detatko. Ja uz mam 15 a 12 let a s novym partnerem jsme zatouzili po mimi ![]()
Je to v plnem zacatku.
@Elyon tak to na tom budeme podobne. I kdyz ja se jeste neraduji. Zitra budu testovat a uvidime, zda po 48 hod zesili, coz by mela.
Ahoj, taky se přidávám
máme termín na vánoce, budeme mít nej vánoční dárek. Snažili jsme se o druhé miminko hodně dlouho. Doktorka nás chtěla poslat na IVF, ale chtěla jsem to ještě zkusit přirozeně. Pomohla nám paní, která poskytuje péči v mateřství (od přípravy na těhu až po porod a pracuje i s miminkama a dětma)jsme jí hrozně moc vděční.