Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
16.4.17 20:44

Tak já taky..:) první v pátek, další dva včera ráno. Zítra zkusím znovu, jestli bude druhá čárka silnější.
Ale jsem z toho trošku v rozpacích - minulou neděli jsem dostala menstruaci, jenže takovou „jinou“ - jen krev, skoro žádná sliznice, ani skoro žádné bolesti… a s malým špiněním to pokračuje doteď. V pátek už mi to bylo divné, že ještě pořád, protože jindy končí cca po 4 dnech. Zkusila jsem test a bylo to :)))
Jenže nechápu, že pořád špiním a pobolívá mě občas v podbřišku (jsem z toho všeho vyplašená, bylo by to první mimčo..). Navíc za týden máme svatbu :D Snad bude vše v pořádku, uvidíme u Dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.4.17 21:00

Jinak teda pokud to vyjde (doufám!!), tak jsem si spočítala termín cca 13.-15. prosince… Zatím je to pro mě dost sci-fi představa :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.4.17 07:09

Ahoj, snad nevadí, že se přidám. :) :D Včera na mě na těhotenském testu vykoukly dvě čárky. A jelikož si ještě netroufám s tím plašit manžela, rozhodla jsem se, že si ty svoje počáteční pocity vyfiltruju tady. :D Ještě včera večer jsem se elektronicky objednala k doktorce, ale volno měla, bohužel, až na začátku května. Uvidím, zkusím tam během čekání sem tam brnknout, jestli nemá náhodou někdy chvilku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
17.4.17 09:32

@am.ando ja jdu taky zac. kvetna. To je akorat, aby tam neco videla. Idealni stav embryo se srdecni akci. Takze ja bych uplne driv nechodila, pokud nemas nejaky problem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.4.17 09:42

@kachnimama Já jsem nedočkavá :D Asi jako většina těhotnejch. :D Navíc vlastně nemám moc představu v jakém týdnu vlastně jsem, jelikož mám šíleně nepravidelnou ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
17.4.17 10:23

Všem novým těhulím hodně štěstí. Já dnes 13den od ET.Na testu dvě dálnice, tak už testovat nebudu. Když jsou ty velikonoce, tak já blbka ukázala test manželovi. Jeho reakce byla, že to stejně nic neznamená, tu čárku tam udělaly léky co beru. Snažila jsem se vysvětlit, že tím to není. Ječel tu na mě, že pravdu má on, tak jsem zmlkla a nějak nevím co si o tom myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.4.17 11:04

@HankaS82 ahojky,myslím že jsme si psaly v jiné diskusi, tak gratulace????manžel určitě pravdu nemá ????jen si asi nechce dělat iluze, léky uz to dávno být nemohou????je to prcek, uvidí až příjdeš z ultrazvuku, držím palce a pokud to zatím s tebou manžel neproziva, prozivej to tady s namy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
17.4.17 11:59

@Tynka78 Ahoj,díky za podporu. Vím, že to neni z leků. Pregnyl už je dávno pryč. Akorát mě mrzí, že si musí prosadit svou, i když o tom houby ví. To není tím, že si nechce dělat iluze.On to prostě neprožívá. Nemluví o tom, nezajímá se.Ale já to beru, je to prostě chlap. Proto jsem tady ;).Co Ty, jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.4.17 14:40

Ahoj holky, od úterý mám pozitivní tt a pořád sílí. 29.3. jsem byla na iui. Teď jen nevim,
kdy se objednat k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
17.4.17 14:53

@HankaS82 chlap se nedokaze vcitit do zeny, ale pak by te mel podporit. Predpokladam, ze dite chcete oba dva. Muj pritel to teda proziva zase az moc…zakazuje mi delat veci, ktere normalne delam…tak si nevyberes. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
17.4.17 14:56

@Fanča17 Čím později, tím víc bude vidět. Takže klidně až na květen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.4.17 15:07

@HankaS82 no oni chlapi jsou zvláštní, ale tak snad když jste jezdili na kliniku tak s tebou jezdil a podporoval te? oni mají najednou pocit že místo aby jsi se starala o ně, tak hlidas a venujes se sobě, ale to se srovná????no ja mám dnes 8tt, v sobotu jsem byla na pohotovosti, večer bolesti a ráno spineni, tak mě prohlidli, mimi v pořádku 11mm i srdíčko bylo, ale chtěli me tam nechat, nevi z čeho bylo to spineni, ale zítra mám kont.na klinice tak se poradím s mojim doktorem, uz jsem v poho tak snad bude vše ok????na kdy se objednáš ty? me dělali první ult.17-nacty den po transferu a už byl vidět vacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
17.4.17 15:14

@Tynka78 byl se mnou v CAR akorát podepsat papíry. Ob teď mění práci a je to stresař, tak je na zabití. Ale ono ho to zas přejde. Tobě držím palce, ať je vše OK a dotáhnem to do zdárného konce.Na utz půjdu až v květnu, aby bylo vidět zda je tam srdíčko. Minule jsem to dosáhla jen do 8tt, tak teď to už musí klapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
18.4.17 18:42

Ahoj holky, tak ja se loucim. U nas rano na testu carka slabsi, po te hcg jen 13.,takze zamlkle tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
18.4.17 19:09

@kachnimama ahoj,to je mi moc líto. Ale jsi si jistá, že je to zamlklé. Koukala jsem, že jsi v úplném začátku tak by hCG mohlo i odpovídat cca 4týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí