Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HankaS82
Kéž by, děkuji za podporu!
Dp poslední chvíle to nevzdám ![]()
@Zyxel01 drz se
@PPetrusee pokud to vyjde, mame termin 20.12.,ale u nas o par dni driv, mam najisto cisare.
Proč máš císaře? Jestli se můžu zeptat? Já jsem první rodila taky CŘ. Kvůli akutní preeklampsii. Teď to snad bude dobrý a budu moct rodit normálně.
@PPetrusee jsem tezky astmatik, predtim jsem mela krasne porody. Ale ted uz to neudycham. ![]()
Ahoj holky, co nového? Mě je od včera tak nějak blivno, ale zatím jsem to vždy rozchodila. A taky na mě padla únava. Předtím mi nebylo vůbec nic. V úterý se budu objednávat na utz, tak jsem na to zvědavá.
Ahoj holky, můžu se přidat? // carky jsem našla v úterý a čekáme druhatko
…termin podle kalkulačky mam 20.12., takze vanocni miminko. Zatim mi je uplne dobre, a kdyby me aspon sem tam nepichlo v břiše, tak ani nevim, ze jsem těhotná ![]()
@kacenka.sks ahoj,vítej. Já jsem zvědavá komu se zadaří a porodí na Štědrý den nebo Silvestra.
@HankaS82 děkuji
…no ja bych radši začátek prosince, protoze v lednu mam zkouskove ![]()
Já se prostě musím pochlubit. Dnes 12den od ET.
A začíná mi být pěkně šoufl.
@HankaS82 krasny
ty nevolnosti snad přejdou, me bylo minule tehotenstvi dobře - stejne jako zatim ted - ale zato jsem byla schopna usnout za chuze, byla jsem fakt silene unavena ![]()
Ahoj, taky se přidávám, v pátek jsem objevila pozitivní test a každý den sílí, tak uvidíme ![]()
Na me ta unava taky vlezla.
Min.tehu mi bylo spatne az do 17.tt,a dalsi problemy zacaly ve 27.tt a v 34.tt jsem rodila. Ale to uz je 12 let, tak snad posledni tehu si uziju ![]()
@kachnimama aha, tak to jo. Tak to držím palce, ať je to vše v pohodě. CŘ byl pro mě stresující, ale na všechno se pak hned zapomene, tak jako u přirozeného porodu. Neboj se toho ![]()
@PPetrusee ja se toho taky bojim, ale dycham na 60%. ![]()
Bude me rodit svagrova, ale i tak…ale ted hlavne at mimi roste a at je tam kde ma byt.