Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.4.17 12:27

Holky děkuji, doufám, že to bude vše v pořádku :-) Už aby bylo 11.5.
Dr. zatím byla v klidu, a nijak mě nestresovala, říkala, že to nic neznamená, ať jsem v pohodě. Tak věřím, že to bude tak jak má být. Ale ono se vždy lehko říká, než koná, že :D :D

• Citovat
  • Upravit
58
24.4.17 12:31

Ahoj holky, jak snášíte to čekání na první kontrolu? Já jdu poprvé příští středu, to budu 6+3. Teď jsem 5+1 a mám pocit, že to vůůůbec neutíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
24.4.17 12:34

@Fanča17 vítej do klubu.Jdu taky příští týden a jsem z toho na bednu. Čekání na testování a čekání na utz, děs a hrůza. Jsem na neschopence a o to je to horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.4.17 12:43
@HankaS82 píše:
@Fanča17 vítej do klubu.Jdu taky příští týden a jsem z toho na bednu. Čekání na testování a čekání na utz, děs a hrůza. Jsem na neschopence a o to je to horší

Musíš být v klidu už takhle od začátku? Tak to věřím, že je ještě horší.
Doufám, že ten příští týden doktorka na ultrazvuku aspoň něco uvidí. Jinak to bude zas další čekání :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
24.4.17 12:49

@Fanča17 ono to bude asi čekání až do porodu. Zadařilo se přirozeně nebo si byla na ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.4.17 12:56
@HankaS82 píše:
@Fanča17 ono to bude asi čekání až do porodu. Zadařilo se přirozeně nebo si byla na ivf?

Zadařilo se po iui. Předtím dva roky přirozeně nic. Ty máš za sebou ivf, viď? Myslím, že jsi to tu psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
24.4.17 13:00

@Fanča17 jj,mám za sebou 2ivf.Tak nám to teď musí klapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.4.17 13:27
@HankaS82 píše:
@Fanča17 jj,mám za sebou 2ivf.Tak nám to teď musí klapnout.

Určitě, vždyť to budou vánoční dárečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
24.4.17 20:36

Holky já jdu zítra na první prohlídku.. snad se dozvím samé dobré zprávy :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.4.17 21:23
@Elyon píše:
Holky já jdu zítra na první prohlídku.. snad se dozvím samé dobré zprávy :) :srdce:

Tak to Ti závidim, že už se dočkáš :D. A držím palce, ať je všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
24.4.17 21:34

@Elyon Tak držím palečky ať je vše jak má být!!! :-)
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
24.4.17 21:38

@Fanča17 Já jsem 4+2 a to čekání je nejhorší :D… Snáším to tak, že jsem se teď mučila abych neřekla nic přítelovi a zítra mu budu vyrábět dárek k narozkám, kde bude i pozitivní těhu test… To mu dám ve středu a ve čtvrtek budu volat do CAR a uvidím na kdy mě objednají… ale doufám, že nějak brzo, jinak pojdu :D :D :D jak píše @HankaS82 Bude to čekání až do porodu furt na něco… :-) Ale hlavně když bude na konci ten správný výsledek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.4.17 09:05
@Dddkkk píše:
@Fanča17 Já jsem 4+2 a to čekání je nejhorší :D… Snáším to tak, že jsem se teď mučila abych neřekla nic přítelovi a zítra mu budu vyrábět dárek k narozkám, kde bude i pozitivní těhu test… To mu dám ve středu a ve čtvrtek budu volat do CAR a uvidím na kdy mě objednají… ale doufám, že nějak brzo, jinak pojdu :D :D :D jak píše @HankaS82 Bude to čekání až do porodu furt na něco… :-) Ale hlavně když bude na konci ten správný výsledek :-)

Tak to jsi dobrá, že s objednáním takhle čekáš. A že jsi to ještě neřekla příteli, to taky obdivuju :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.4.17 14:25

Tak jsem v pátém týdnu, dnes mi to doktor potvrdil :) kontrolu mám za 14 dní, jestli bude vidět srdíčko :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
25.4.17 15:08

@Elyon Haleluuujaaa :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: ať je tam… držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí