Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jak snášíte to čekání na první kontrolu? Já jdu poprvé příští středu, to budu 6+3. Teď jsem 5+1 a mám pocit, že to vůůůbec neutíká.
@Fanča17 vítej do klubu.Jdu taky příští týden a jsem z toho na bednu. Čekání na testování a čekání na utz, děs a hrůza. Jsem na neschopence a o to je to horší
@HankaS82 píše:
@Fanča17 vítej do klubu.Jdu taky příští týden a jsem z toho na bednu. Čekání na testování a čekání na utz, děs a hrůza. Jsem na neschopence a o to je to horší
Musíš být v klidu už takhle od začátku? Tak to věřím, že je ještě horší.
Doufám, že ten příští týden doktorka na ultrazvuku aspoň něco uvidí. Jinak to bude zas další čekání
.
@Fanča17 ono to bude asi čekání až do porodu. Zadařilo se přirozeně nebo si byla na ivf?
@HankaS82 píše:
@Fanča17 ono to bude asi čekání až do porodu. Zadařilo se přirozeně nebo si byla na ivf?
Zadařilo se po iui. Předtím dva roky přirozeně nic. Ty máš za sebou ivf, viď? Myslím, že jsi to tu psala.
@HankaS82 píše:
@Fanča17 jj,mám za sebou 2ivf.Tak nám to teď musí klapnout.
Určitě, vždyť to budou vánoční dárečky!
Holky já jdu zítra na první prohlídku.. snad se dozvím samé dobré zprávy
![]()
@Elyon píše:
Holky já jdu zítra na první prohlídku.. snad se dozvím samé dobré zprávy![]()
Tak to Ti závidim, že už se dočkáš
. A držím palce, ať je všechno v pořádku!
@Fanča17 Já jsem 4+2 a to čekání je nejhorší
… Snáším to tak, že jsem se teď mučila abych neřekla nic přítelovi a zítra mu budu vyrábět dárek k narozkám, kde bude i pozitivní těhu test… To mu dám ve středu a ve čtvrtek budu volat do CAR a uvidím na kdy mě objednají… ale doufám, že nějak brzo, jinak pojdu
jak píše @HankaS82 Bude to čekání až do porodu furt na něco…
Ale hlavně když bude na konci ten správný výsledek ![]()
@Dddkkk píše:
@Fanča17 Já jsem 4+2 a to čekání je nejhorší… Snáším to tak, že jsem se teď mučila abych neřekla nic přítelovi a zítra mu budu vyrábět dárek k narozkám, kde bude i pozitivní těhu test… To mu dám ve středu a ve čtvrtek budu volat do CAR a uvidím na kdy mě objednají… ale doufám, že nějak brzo, jinak pojdu
![]()
![]()
jak píše @HankaS82 Bude to čekání až do porodu furt na něco…
Ale hlavně když bude na konci ten správný výsledek
Tak to jsi dobrá, že s objednáním takhle čekáš. A že jsi to ještě neřekla příteli, to taky obdivuju
.
Tak jsem v pátém týdnu, dnes mi to doktor potvrdil
kontrolu mám za 14 dní, jestli bude vidět srdíčko
![]()
Holky děkuji, doufám, že to bude vše v pořádku
Už aby bylo 11.5.

Dr. zatím byla v klidu, a nijak mě nestresovala, říkala, že to nic neznamená, ať jsem v pohodě. Tak věřím, že to bude tak jak má být. Ale ono se vždy lehko říká, než koná, že