Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
26.4.17 14:59

Únava

Ahoj holky přidávám se k vám, jsem v pátém týdnu. Včera jsem byla na první kontrole, nic samozřejmě kromě mini zrníčka vidět nebylo :) na druhou jdu 11.5. snad bude srdíčko, aby člověk alespoň trochu věděl že je vše v pohodě. Jinak mám nafouklého břicho, jak kdybych byla ve třetím měsíci a jsem šíleně unavená kolem druhé to na mě vždy padne a fakt bych usla ve stoje :( což li je dost naprd, protože pracuji do šesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.17 15:05
@Shegy píše:
Děkuji. Jdu až příští pátek ale to uz vydrzim. Těším se na volno tak to uteče. :dance:
Taky držím palce.

jéé aha, to jsem nějak přehlédla to slovo „příští“ :lol: :lol: ale i tak to máš dřív :-)

A s těma prsama to je hrůza, jako pevná jsou krásně, ale fakt bolestivá. Dneska mě objal kamarád na přivítanou a já hned šla do kolen, jakmile mě zmáčknul. A on na mě hned, nejsi těhotná??? Tak jsem samozřejmě zatím zapírala :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1292
26.4.17 15:06

@vlastulka23 vítej do klubu. Já ke všemu pěkně nakynula. Pupik mám vystouplý jak ve 4měs. A když natahnu džíny, tak mi vylezou madla. Ohnout se nemůžu, protože bych měla nahatej zadek. Prostě mazec. Lacláče nosit nechci, by to okolí docvaklo, nemusí nic vědět. A za nové kalhoty se mi zatím utrácet nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.4.17 15:40

@HankaS82 jsem potěšena že nejsem sama, přijdu si jak pitomec ale skoro nemůžu být v normálních kalhotech, mám takové elastické nad pupek aby mě neškrtily :D kamarádka prý říká, že se to brzo srovná…ale že pak začnu regulérně kynout takže taky paráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
26.4.17 15:43

@vlastulka23 je to fakt mazec.Hubu mám jak past na veverky, samej pupinek, mastný vlasy, kynu a jsem bez nálady. Chudák můj chlap. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.4.17 19:11

@HankaS82 Byl dojat a nadšen a celý takový na měkko :-)… furt chodí do knížky otevírá ji a kouká na ten test… a říká mi dvoj bobku :D Byl nadšenej… vlastně jsem věděla že bude, moc se na to těší a hned mě vyhnal počůrat další testy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
26.4.17 19:16

@Dddkkk jéé,tak to je moc hezký. Na tyhle narozeniny určitě nezapomene.Moc Ti to přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.4.17 19:18

@Lokotka Já dneska volala do CAR, jsem 4+4 a na utz jdu až 10.5. to bude 6+4… taky mi to štve že je to až za tak dlouho… je to furt samé čekání :-) Myslela jsem si že pujdu příští týden a uvidím alespoň fazolku maličkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.4.17 19:19

@HankaS82 To asi nezapomene :-)… Děkuju… teď jen aby to vše šlo jak má… těch 14 dní do UTZ bude hrozně dlouhých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.4.17 19:20

@HankaS82 Jinak tedy s tou únavou to mám stejně… jsem vždycky hrozně rychle vyčerpaná… a já si tedy chodím lehat a vždycky si tak dvě až tři hodky pospím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
26.4.17 19:24

@Dddkkk já okupuju gauč průběžně během dne. Čekání na utz je děs. Já ještě týden a připadá mi to jak pul roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.4.17 23:16

@HankaS82 A ty jsi o týden víc než já, viď?…Takže to pujdeme obě na utz zhruba ve stejnou dobu těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.4.17 23:32

@Dddkkk Jéé, tak si to do těch narozenin fakt vydržela! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.4.17 01:38

@am.ando jojo vydržela, ale byla to řehole :lol: :lol: :lol: jsem od přírody strááášně netrpělivá, potřebuju všecko hned!… nicméně výsledek stál za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.4.17 10:00

@Dddkkk To věřím. :) Takový hezký dárek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí