Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Fanča17 Na zvracení je mi stále. Mám pocit, že mám v žaludku kameny. Sotva do sebe dostanu jedno jídlo za den. Kdybych se alespoň vyzvracela a měla klid, jenže mě se jen zvedá žaludek a nic.Taky se mi často motá hlava. Takže o nic úžasného nepřicházíš. No a moje nálady jsou kapitola sama pro sebe
@Taprvni ahoj vítej. Musíš myslet pozitivně a bude to OK. Vitaminu je spoustu, někdo bere třeba jen listovní někdo multivit. pro těhotné. Mě MUDr doporučila femibion 1.Prý bohatě stačí brát jen do konce 1trimestru a pokud se stravuješ normálně pak to mimču stačí. Z těch levnějších třeba mamavit.
@HankaS82 tohle mi doporučili i v lékarně ale než si něco koupím chtěla jsem si to ještě ověřit. Ve středu jdu poprvé k doktorovi takže jsem zvědavá. Je to fakt šílený tohle čekání ale s přítelem se strašně těšíme. Ale strach je tam přece je to jen půl roku od jednoho potratu a dalši by jsem asi už nezvládla.
@HankaS82 píše:
@Fanča17 Na zvracení je mi stále. Mám pocit, že mám v žaludku kameny. Sotva do sebe dostanu jedno jídlo za den. Kdybych se alespoň vyzvracela a měla klid, jenže mě se jen zvedá žaludek a nic.Taky se mi často motá hlava. Takže o nic úžasného nepřicházíš. No a moje nálady jsou kapitola sama pro sebe
Tak snad se to brzy zlepší. Jo, nálady mám taky jako na houpačce. A brečela bych kvůli každý hlouposti
.
@Taprvni taky mám pul roku po potratu.Byla jsem před Vánocema na revizi v 8tt.To byly úžasný svátky. Já ty vitaminy kupují třeba přes NET. Kolikrát maminam zbydou vitaminy a za par korun je prodávaj.
@Fanča17 jj mám to taky tak.Ale už se těšim až uvidíme bublinku a překlenem ten 8tt.Pak už se budu beze strachu radovat. Zatím jsem spíš napnutá, zda to vůbec klapne.
@HankaS82 teď sem dorazila z lékarny, paní tam byla milá a dost mi poradila takže jsem rada. Jsem strašně nedočkavá zatím nemám ani přiznaky jen bolesti prsou a vynechaná ms.
@HankaS82 Řekni mi něco víc k těm náladám?… jako že jsi protivná? Nebo že se Ti rychle mění a tak?… Já mám totiž pocit, že jsem občas asi dost nesnesitelná… nejvíce to dostává sežrat ten můj, ale občas si říkám že to sama nechápu… během 10 min, schopna zabít i láskou sežrat…
@Dddkkk mám to stejně. Když není chlap doma, stýská se mi, jakmile dorazí zabila bych ho mezi dveřma. Vadí mi i, že dýchá
.Jsem nervózní, podrážděná. Chci, aby se mi můj věnoval a když mě pohladí, tak se ošívám. Prostě děs. Navíc jsem naštvaná sama na sebe, že nefunguju tak jak bych chtěla. Nemám na nic chuť. Nejradši bych byla zalezlá doma před celým světem.
@HankaS82 Bože to jsem ráda, že nejsem sama…
… jak jsi to napsala, je to jako vystřižené z mého dne! Ale jako úplně úplně!… Taky se furt jen válím a válím a asi to tak bude až dokud nepřijdu z první kontroly.. jsem prostě divná! Dneska jsem se zvedla jen na jídlo a wc…
@Dddkkk já se těšim, až holka vypadne do školy a můj do práce. Já si pak ještě zalezu, vstávám cca v 9h, pak jdu mamině na kafe, většinou mi vnutí oběd. Pak jdu domu, zalezu na gauč a čučim na TV. Odpolko káva a čekám až přijde můj. Sprcha a zas leharko
.Takže asi tak. Mám na sebe vztek, ale to lenošení je tak uklidňující. A já tak moc unavená.
@HankaS82 Hihiiiii tak to naprosto chápu a jak říkám jsem moc ráda, že to má někdo stejně jako já!
![]()
@Dddkkk Dneska začínám být pěkně nervózní. Už abych ten utz měla za sebou.To pak člověk vidí, že všechno co prožívá má význam a je blíž k mimísovi.
@HankaS82 Přesně! ten pocit, že když už to musím prožít, ať je tam na konci to miminko.. Taky se nemůžu dočkat, vědět, že tam je a v pořádku, že vše je jak má být, ale já jdu až příští týden, takže zatím si jen sem tam počůrám papírek abych byla v klidu…Jdeš už zítra, nebo až ve středu?