Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
6.5.17 23:22

@HankaS82 @Elyon @Helenka 77 No holky dneska mi zrovna bylo celkem fajn a myslela jsem si že to taky nedam, ale nakonec úplně v pohodě, jen mě to hrozně unavilo :-) A jak jsou v Plzni slavnosti svobody tak v Olympii nebyl skoro nikdo, takže to bylo fajn… JInak @Helenka 77 naprosto chápu to šílené čekání… já jdu sice už ve středu 10.5., ale je to první kontrola od prvního ducha, kterého jsem našla 18.4. na testu… takže čekám už dloooooouhoooo… :D A je to hrozný! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.5.17 00:04

@Helenka 77
Juuuu obrovska gratulace :) s věkem si hlavu nelam :) :lol: to zvládneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.5.17 00:06
:hug: :hug: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.5.17 00:11

@Elyon koukam,že taky ponocuješ. Už je mi zas šoufl, tak je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
7.5.17 00:49

@Elyon @HankaS82 KOukám že nás ponocuje víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
7.5.17 00:50

@HankaS82 Bude to znít blbě, ale je dobře, že Ti není dobře, alespoň budeš víc v pohodě :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.5.17 08:06

@Dddkkk já už zas od 7h starším. Poslední dobou nemůžu v noci spát a pak přes den koukam jak puk. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
7.5.17 11:24
@Dddkkk píše:
@HankaS82 @Elyon @Helenka 77 No holky dneska mi zrovna bylo celkem fajn a myslela jsem si že to taky nedam, ale nakonec úplně v pohodě, jen mě to hrozně unavilo :-) A jak jsou v Plzni slavnosti svobody tak v Olympii nebyl skoro nikdo, takže to bylo fajn… JInak @Helenka 77 naprosto chápu to šílené čekání… já jdu sice už ve středu 10.5., ale je to první kontrola od prvního ducha, kterého jsem našla 18.4. na testu… takže čekám už dloooooouhoooo… :D A je to hrozný! :D

No to teda chudáčku, čekáš vážně dlouho, já musím vydržet dva týdny. Teda k dnešku už jen 9 dní. jupí.. jsem jak blázen. :mrgreen: Ale dnes je mi kupodivu dobře, zatím, dnes máme s přítelem den pro sebe, takže za chvilku přijede z práce, půjdeme někam na oběd a pak do kina na nějakou komedii, už jsme spolu nebyli nikde sami ani nepamatuju a do kina chodíme jen s malým na pohádky, tak to dnes bude příjemná změna, tak se těším. Tak přeju moc krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
7.5.17 15:05

@Helenka 77 já už mám taky dvě děti. Ale už velké a protože jsem začala velmi brzy, bylo mi 21, když jsem porodila 1.dceru a ve 24 letech 2.dceru. A už to těhu bylo rizikové a skončilo ve 34.tt
Teď to bude mnohem víc rizikovější, ale jdu do toho. Já jsem chtěla 4 děti, bohužel ex manžel se na mě vyprdl, ale teď mám báječného muže, tak snad to vyjde. Za 14 dní mě čeká laparoskopie, kvůli bolestem břicha. Určitě tam budou asi srůsty, ale je tam podezření na endometriozu. Svagrová ještě před těhu chtěla udělat průchodnost vejcovodů, ale te se asi vyhnu, průchozí očividně jsou.
Někdy na vás mrknu, holky přeju vám, ať máte na UZ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.5.17 15:24

@HankaS82
Já radši vždycky žila v noci :) ale ted je to proto, že večer je mi asi nejhůř :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.5.17 15:46

@Elyon jak mi včera bylo fajn, tak je mi dnes zle. Strašně se mi motá hlava. Možná je to počasím, ale je to fakt nářez a do toho ty nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.5.17 00:28

@HankaS82 @Elyon @Dddkkk Tak holky, dneska nemůžu vůbec usnout. :nevim: co jako už dělat. Není mi moc dobře. Ach jooo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
8.5.17 01:06

Ahoj maminky :mavam:
Muzu se k vam přidat? :P
Tehotenska kalkulačka mi rika, ze jsem v 5.tt 4+6, takze čerstve v tom. Z testu uz o tom vim tyden. Prodělala jsem loni v záři samovolny potrat a tohle jsme rozhodne neplanovali, proste jsme si posledni dva měsíce moc nedávali pozor a bum :oops:
Jeste nejsem ani objednána k doktoru, myslim, ze je moc brzo, ale koncem tohoto tydne uz se asi objednám. Zatim mi nic moc neni krome obřích bolavych prsou, občasných bolesti v podbrisku a naladicka se mi občas zhoupne rychlosti blesku.
Jak se daří vam? Mimochodem jste me holky strašně pobavily vašimi komentáři k drahým polovickam :lol: to jsem umirala smíchy :palec:
Jo, a ziju v Austrálii, tak proto pisu v tak divnou hodinu :lol: jinak ted duch na prvni fotce je foceny třetí den zpozdeni vecer a ta dálnice za dva dny rano 8o tak snad je tam jeden prcek! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.5.17 08:04

Ahoj, můžu se přidat? já 7 tt poprvé. ;) předpokládaný termín porodu 28.12. 15.5. Jdu na první kontrolu. Mohla bych se zeptat jak vase prvni kontrola probíhala? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
8.5.17 10:32

@Kangaroo Vítej,zdravíme ke klokanům. Jak je to u Vás s péčí v těhu? Chodí se pravidelně cca každý měsíc nebo je to třeba jako v UK, že se jde cca 2× za těhu? Ať se tu taky něco dozvíme. Jinak já jsem 7tt, nálady a nevolností se střídají jak počasí a nemůžu se dočkat kontroly 18.5.V prosinci jsem v 7tt musela na revizi, tak jsem teď nervózní zda bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí