Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
9.5.17 18:04

:mavam: ahoj děvčata, zkusím se k vám připojit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
9.5.17 18:41

@Trixia ahoj,tak to zkus :lol:.Kolikaty jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
9.5.17 19:35

@HankaS82 no právě že "pár dnů í s cestou " :lol: :lol: :lol: tak si to čekání na to kdy bude mít smysl jít na gyndu musím trochu zkrátit radostným historkami a prvními utz, abych se nestresovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
9.5.17 19:46

@Trixia smysl to má nejdřív 6tt.To už je něco málo vidět a třeba i :srdce:.Já jdu neplánovaně zítra, jsem 7tt a asi mám zánět močaku. Moje dr tam není, ale má zástup, tak snad mě nevyhodí. Musím ho ukecat ať mi udělá i utz abych věděla zda je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
9.5.17 21:11

@HankaS82 jj já vím, že teď by mě poslali leda domů :mrgreen:
Držím palce, ať na tebe koukne pořádně. Na močák vřele doporučuji lichořeřišnici. Hodně mi pomohla a v těhotenství neublíží nijak. Když jsem čekala malou, zahnala jsem tím i anginu. Vyhnula jsem se tak atb.

Příspěvek upraven 09.05.17 v 22:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.5.17 21:40

@HankaS82 Já taky přemýšlím, že bych zítra neplanovane zašla k doktorce, dnes mi bylo hrozne, kdyz pominu :poblion: tak ted večer me dost začalo bolet v podbřišku. :,( tak uvidím co ráno a kdyžtak tam pro jistotu zajedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
9.5.17 23:17

@HankaS82 @Helenka 77 Holky určitě je lepší jít k doktoru zbytečně a nechat se poslat domů s lehkým pocitem, že jste přeháněly, než přijít k doktoru zbytečně pozdě… rozhodně bych nic z toho neodkládala, pokud máte skutečně něco co Vás omezuje… Lepší je slyšet, to víte maminko, to budete muset vydržet, to je normální a miminko je v pořádku… Než nooo maminko to jste tomu dala, příště musíte přijít hned… ;-) Já jsem strašpytel :-) A kdyby mě chytal močák, nebo nějak hodně bylo zle, nebo bolelo břicho, určitě bych šla k Dr,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.5.17 23:56

@Dddkkk Urcite mas pravdu. Taky mám strach, že mi doktorka řekne, že je něco špatne, no mam nervy, že nemůžu ani usnout. Jsem ted tak ufnukana, že se divím, že má se mnou přítel takovou trpělivost. Je zlatý a tak strasne šťastný, že se nám povedlo otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
10.5.17 05:36

@Dddkkk já si tam dnes skočim. Doufám, že se na prďolu alespoň podívá, když už tam budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.5.17 05:42

@HankaS82 Taky už jsi vzhůru? Já večer nemůžu usnout a ráno Straším už od pěti. Tak hezky den a držím palce, ať Ti to u dr dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
10.5.17 06:10

Jejda tady je po ránu zivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.5.17 06:33

@Trixia Dobre ranko ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
10.5.17 06:46

Ahoj holky, dnes strašim od 4hodin.Je to fakt výživné ráno. Za chvíli výletů z postele a jedu k dr.Tak jsem nervózní, že se mnou vyrazí dveře, protože jsem histerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.5.17 07:32

@HankaS82 Lepší byt zdravá histerka, než nemocna flegmaticka ;) Já nevím jestli jet k doktorce. Křeče se mi tak nějak uklidnily, takže ted to docela je v klidu. S nevolnostmi vím, že mi nepomůže. Tak jestli nepockat do toho utery, kdy jsem objednana. Zatim počkám. Tobě Hani držím palce, ať Ti to dobře dopadne a dej vědět, co Ti řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
10.5.17 09:44

Tak jsem doma. Doktor byl zlatej. Bílkoviny v moči nemám, takže atb nemusím. Poradil mi urinal akut. Udělal mi utz přes břicho a prdík je v pořádku. Srdíčko krásně tlouklo.Tak jsem v klidu.Za týden se mám hlásit u své MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí