Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
3.5.17 20:31

@HankaS82 Jůůůů gratuluji!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: už fakt srdíčko jo? Ty joooo… A co fotku, dala Ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.5.17 20:34

@Fanča17 @HankaS82 To je krásný holky!!! Tak já jdu ve středu za týden a to budu 6+4, tqak taky snad bude :srdce: a vše jak má být!!! Já Vám tak závidím! Ale hezky samozřejmě… :oops: ;) Jinak dneska je mi hrozně šoufl… takovej podivně houpající žaludek celý odpoledne, teď jsem si dala večeři a žádná změna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
3.5.17 21:00
@HankaS82 píše:
@Fanča17 Mě mudr říkala, že ten rozměr není v tomhle TT úplně důležitý. Jsem se totiž bála, že je to málo, ale měla příšerný utz, skoro tam Bubla nebyla ani vidět. Jen taková blikací šmouha :D. Tak uvidíme příští týden.

To víš že jo, bude to dobrý. Ale mně to teda taky připadalo málo 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
3.5.17 21:04
@Elyon píše:
@Fanča17
a proč já tam mám napsáno 18 mm? :D není to nějak moc? :D třeba to je 1,8 :D

A nejsi už dál? Nebo to bude macek :lol:. Četla jsem teda, že na konci 6. týdne měří 8 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.5.17 21:43

@Fanča17
Není byla jsem tam v 5+3 ale ted si tak říkám ze tam byl jen vacek tak jestli to není zmereny celý vacek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.5.17 08:55

Holky moc děkuju za podporu. @Dddkkk vydrž,jdu taky příští týden, tak čekáme spolu. Obrázek nemám. Měli předpotopní utz a byla tam vidět jen blikající šmouha. Tak si počkam na příští čtvrtek.
@Elyon jestli jsi byla 5+3 Tak to měřili plodové vejce, protože tam zatím mimi ještě není vidět. Proto ten rozměr. Uvidíš kolik Ti řeknou při další návštěvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.5.17 08:55
@Elyon píše:
@Fanča17
Není byla jsem tam v 5+3 ale ted si tak říkám ze tam byl jen vacek tak jestli to není zmereny celý vacek :lol: :lol: :lol:

No to asi jo. To dává smysl :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.5.17 13:16

Holky jak bojujete s nevolností? Zázvor pomáhá jen na chvilku. A už jen z té chuti je mi šoufl. Nezvracim, jen mě strašně bolí a škrundá žaludek. Zvracet mi nejde, jen se mi občas zvedá žaludek. Asi zdechnu
Teď jsem volala MUDr, abych se objednala a ona ma příští týden dovču. No mě klapne, budu muset vydržet do 18.5.Je tam totiž jen čtvrtky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
4.5.17 23:25

@HankaS82 Já nebojuju, já když mě tohle popadne, tak přežívám… nějak mi to nejde ničím zažehnat… vždycky to za nějakou dobu přejde… Ty máš taky štěstí teda, když už se konečně dočkáš, tak abys zase čekala… No držím palce ať to uteče!!! Vím jak je to náročné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.5.17 08:52

@HankaS82 Ahoj holky, tak se přidávám. Je to přesně týden, kdy jsem mela dostat menstruaci a nedostala. Čtyři dny na to jsem si udělala test ( kdyby jeden ) :lol: :lol: a vyšel pozitivní. Nemůžu tomu uvěřit, že bych opravdu byla těhotná. Hned jsem se objednala k doktorce a objednala me 16.5. AZ za dva týdny, to budou nekonečné dva týdny. Miminko si s partnerem moc přejeme, jsme spolu 7 let a i když Já dvě de ti mám, tak při tel chce svoje a Já nejdřív nechtěla a tedy se modlím ať je v se v pořádku. Bude mi už 40 a tak snad i v tomto věku nebudu stará máma, hlavně doufám, že testy mi nelžou. A opravdu těhotná jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.5.17 09:14

@Helenka 77 Ahoj, vítej. Ty testy určitě nelžou. Clearblue je nejspolehlivější. Já jdu na kontrolu 18.5,takže budem čekat spolu. Já jsem teď 7tt.Jak se cítíš? Už máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.5.17 09:22

@HankaS82 Ahoj, :) je to jsem ráda, že jsem našla někoho, kdo je na tom podobně. Ve dvou se nám bude lépe čekat. No právě, že mám příšerný záchvaty žravosti a plácám patě přes devate az se většinou pozvracím, nebo me šílene pali žáha. A v podbřišku me trochu píchá. Jinak to zatím jde a jak je Tobě? A v kterém týdnů už bývá vidět srdicko, už si to nepamatuji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.5.17 09:38

Jsou tyhle vitamíny dobré?

Koupila jsem si tyhle vitamíny, tak mám aspoň dobrý pocit, že pro miminko něco dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.5.17 10:53

@Helenka 77 srdíčko by mělo být mezi 6-8tt. Já byla 6+5 a už máme. To Ti závidim, že můžeš jíst. Já mám problém do sebe necpat jedno jídlo denně. Sice nezvracim, ale trpim nechutenstvím, zvedá se mi žaludek a točí se mi hlava. Takže fakt výživný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.5.17 11:25

@HankaS82 No, tak to taky nezávidím. ono není dobrý ani jedno. Zrovna dnes od rána, mám žaludek jak na vodě. A stejne už jsem asi desetkrát otevřela ledničku. A k obědu si udělám o pět prasarnu smaženy sýr. Ale musím s tim nezdravých jídlem skončit, nebo budu Mít metrak a chudák mimi. A už jste s mužem přemýšleli o jménu? My se shodli, že si nechceme nechat říct pohlaví, že chceme překvapení. Hlavně ať je to zdravé. A na kdy Ti vychází termín porodu? Já zatím vypočítává la jen podle posledni menstruace a to mi ukázalo 6.1.2018 tak jsem zvědava co mi řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí