Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HankaS82 @Elyon Ano nechápou a nikdy chápat nebudou!… Je pravda že já jsem na toho svýho nabroušená skoro furt… některý jeho fórky mě baví a rozesmějou, ale umí mě pěkně nas.at
… Ono to bude i těma hormonama, ale co se týče váhy, jsou vtípky nevhodný před těhu, při těhu, po těhu, prostě ten můj to má zakázaný, udělal to jednou a měl scénu takovou, že už si to víckrát nedovolil ![]()
Čauky holky, tak nám držím všem palečky, aby nám vše dopadlo v pořádku
dneska jsem 5+0 a zatím vše ok, na kontrolu jdu 15.5. to už by mělo být vidět srdíčko
doufám že vše bude ok
a to čekání je hrozný… tak se hlavně holky opatrujte ![]()
Zdravím dámy
přidávám se k vám. Jsem sice hodně čerstvě, podle doktora tak 19.den a na ultz ještě nejde nic moc vidět. 23 bylo HCG 98, dnes 28. už přes 400 tak snad dopadne všechno dobře
vám taky přeji hodně štěstí
máte někdo tak brzo už nějaké příznaky či tak? Nebo jen já jsem divná a přecitlivělá? ![]()
@Tevar ahoj vítej. Já jsem dnes 6tt a začíná mi být celkem špatně. K nechutenství se mi přidávají klasické nevolnosti.Tak snad je vše OK. K MUDr jdu až 3.5,aby bylo něco vidět.
@HankaS82 já mám jít už teď v úterý nebo ve středu
jinak mě bolí prsa, je mi tak nějak chvilku dobře, chvilku špatně. Bolí mě břicho podobně jak menstruační bolesti ale ne tak silné a trvají chvilku. Ale co je nejhorší jsou ty strašne rychlé změny nálad
jednu chvilku sama sranda, pak mě během chvilky rozbrečí cokoliv a pak velká chuť na sex a tak furt dokola ![]()
Ahoj holky, jsme v 15 tt, a uvažuju nad 4D ultrazvukem, už jste některá byla? Stojí to za to? Kamarádka mi poslala tohle https://skrz.cz/…-tehotenstvi, přijde mi to jako fajn cena, co myslíte?
@VopiceZeZOO Zdravím, já osobně jsem sice nebyla, ale máma byla se ségrou i bráchou a myslim že je to krásné, tedy pokud se chce prcek ukázat a nedává ruce před obličej jak ségra
ale jinak myslím že se to určitě vyplatí a je to krásná památka ![]()
Holky, já mám úplně hrozný stavy od včera. Sem tam nějaké návaly a dokonce jsem si včera měřila tlak, páč to se mnou málem seklo a systolický tlak mám vysoký a diastolický zase úplně nízký. Nějak se vymykám. Každopádně, mi odešli nevolnosti od žaludku ale momentálně zase přišlo tohle. Né že jsem unavená jak kotě a bolí mě prsa, ale ted abych dávala bacha aby to se mnou opravdu někde neseklo. Už aby byl ten 2.trimestr na něj se strašně moc těším. Vím, že u dcerky jsem si ho tehdy užívala
tak snad to bude obdobné ![]()
@HankaS82 Se divím, že mu za tenhle komentář jedna nepřistála. ![]()
Musím zaklepat, nevolnosti jsou mírnější, ale ta únava.
Už několik nocí za sebou jsem vytuhla u čtení pohádky, během dne mám kolikrát takové stavy kdy div nepadám na hubu, prostě super. Jinak jsem na sebe ale pyšná, manžel furt nic neví, chci ho překvapit až fotkou z ultrazvuku. Tuhle mě ale litoval, jak mě v té práci drtí, že jsem chuděra furt tak unavená. ![]()
@am.ando to víš, že bych mu jí v tu chvíli nejraději práskla mezi oči. Jsem taky děsně unavená. Akorát nevolnosti mám večer. Takže minimálně do půlnoci nespim, protože je mi šoufl a přes den jsem nepoužitelná. Dnes je pohodička, chlap na chatě a dcera u ex.Tak se válim a dohánim noc.
Ahoj HankaS82, dneska jsem si udělala ten poslední test a byl hned jasně pozitivní, tak mi to udělalo radost a trochu uklidnilo před první kontrolou. Doporučuju
!
@Fanča17 já ho chtěla udělat včera, jenže byl vadnej.Nic mi to neukázalo, žádné čárky. Ale už to přežiju, do středy kousek. Pořád se uklidňuju tím, že mi je čím dál víc zle, tak je to OK.
@HankaS82 píše:
@Fanča17 já ho chtěla udělat včera, jenže byl vadnej.Nic mi to neukázalo, žádné čárky. Ale už to přežiju, do středy kousek. Pořád se uklidňuju tím, že mi je čím dál víc zle, tak je to OK.
To víš že jo! Je Ti na zvracení? To mně zatim ne.
Ahojte holky, jsem na uplném začátku ale termín porodu vychází na leden
Jen mám teďka strach aby se něco nepokazilo, jsem půl roku po prodělaném potratu naštěstí jsem nemusela na výškrab pichly mi jen injekci. Ale do toho jsem teď prodělala zánět průdušek, neměla jsem horečky ani nic jen stále hodně kašlu. Bude to moje první dítě, nemohli by jste mi poradit nějaké vitaminy nebo něco? Omlouvám se jestli to sem nepatří.