Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
1.5.17 20:55

Ahojky holky. Tak jak se máte? Mě je pořád blbě…ale k večeři jsem mela bramborové knedlíky a světe div se, není mi špatně. Jinak dnes můj drahý zase pobavil. Říkala jsem mu že nechci jít ven, že mi není dobře a on mi řekl že to musím nějak překonat :D :D
Chtěla bych vidět jeho…No ale pak mi sehnal tu večeři, protoze vařit mi teď moc nejde. Všechno mi smrdí. A jak to prožíváte vy? Já jsem v 7 týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
1.5.17 20:59

@Dddkkk jdu až ve středu. Ale to už uteče. Mohla jsem jít i dřív, jenže to by nebylo nic vidět. Teď už možná bude i :srdce:.A příští týden bych šla ke své gyndařce. Prostě jsme neustálé čekatelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
1.5.17 21:04

@Elyon ahoj,já jsem 6tt a je mi taky zle. Chvíli funguju a pak mi začne být šoufl. Navíc jsem přišerně unavená a protivná. Bych si nafackovala za ty svoje nálady. Ale ve středu už bublinku uvidíme, tak snad bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
1.5.17 21:12
@HankaS82 píše:
@Dddkkk mám to stejně. Když není chlap doma, stýská se mi, jakmile dorazí zabila bych ho mezi dveřma. Vadí mi i, že dýchá :zed:.Jsem nervózní, podrážděná. Chci, aby se mi můj věnoval a když mě pohladí, tak se ošívám. Prostě děs. Navíc jsem naštvaná sama na sebe, že nefunguju tak jak bych chtěla. Nemám na nic chuť. Nejradši bych byla zalezlá doma před celým světem.

Mám to úplně stejne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
2.5.17 13:26

@Elyon Tak je nás víc, asi to holt bude normální :-)… Hihi jen ať si to pánové vyžerou alespoň takhle :)
Jinak já jsem 5+3tt a teď je mi nějak jako by mě příznaky přešly, takové to pobolívání prsů a nevolnost, podrážděný žaludek… zůstaly mi jenom nálady, ale na testu je dálnice jako fík, takže předpokládám, že je vše jak má být… @HankaS82 Tak to se moc těším s čím zítra přijdeš!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
2.5.17 13:38

@Dddkkk Určitě nápisů. Už mám nervy na pochodu. Doufám, že ráno vstanu. Dneska ráno mi bylo celkem OK, jela jsem na kafe za kamarádkou a při odjezdu už se mi začalo dělat špatně. Teď tu ležim jak vorvaň a jsem utahaná jako kdybych složila vagon uhlí. A Kamoska mi potvrdila, že se mi pěkně kulatí boky.Tak jestli to klapne bude to určo holka :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
2.5.17 14:32

@HankaS82 Jééé holčička… tu já si taky moc přeju!!! :-)… No já se zase ještě nezvedla z postele… válim se tu jako líná sviňa v bahně… No ale budu muset si dát prát a jít do sprchy a něco si uvařit,… Nějak se ale nejsem schopná dokopat… To je jasný, že vstaneš. Vůbec se nedivím, mě až se to přiblíží, tak budu taky nervozní :)… A právě z té nervozity vstaneš možná dříve než bys sama chtěla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
3.5.17 11:43

Ahoj holky, podávám hlášení o utz. Máme 5mm, odpovídáme vývoji a máme pravidelnou akci :srdce:.Přiští týden utz u své gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
3.5.17 13:54
@HankaS82 píše:
Ahoj holky, podávám hlášení o utz. Máme 5mm, odpovídáme vývoji a máme pravidelnou akci :srdce:.Přiští týden utz u své gyn.

Super, gratuluju :palec:! Já byla taky dneska a všechno v pořádku. Další kontrola 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
3.5.17 14:16

@Fanča17 Taky gratuluju. Kolik jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.17 15:36
@HankaS82 píše:
Ahoj holky, podávám hlášení o utz. Máme 5mm, odpovídáme vývoji a máme pravidelnou akci :srdce:.Přiští týden utz u své gyn.

Gratulace :dance: :dance: :dance: :dance: závidím. V kterém si TT?

• Citovat
  • Upravit
58
3.5.17 16:12
@HankaS82 píše:
@Fanča17 Taky gratuluju. Kolik jsi?

Myslím, že jsme stejně - dneska 6+3. A prcek má 6 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
3.5.17 17:15
@Anonymní píše:
Gratulace :dance: :dance: :dance: :dance: závidím. V kterém si TT?

Jsem 6+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
3.5.17 17:18

@Fanča17 Mě mudr říkala, že ten rozměr není v tomhle TT úplně důležitý. Jsem se totiž bála, že je to málo, ale měla příšerný utz, skoro tam Bubla nebyla ani vidět. Jen taková blikací šmouha :D. Tak uvidíme příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.5.17 19:59

@Fanča17
a proč já tam mám napsáno 18 mm? :D není to nějak moc? :D třeba to je 1,8 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...