Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
230
25.4.17 15:10

@Elyon skvělé zprávy teda, tak hlavně to srdíčko pak :srdce:

Mě to čeká zítra první kontrola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
25.4.17 15:12

@Elyon a co si měla všechno na utz vidět?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.4.17 15:36

@Dddkkk j
děkuji :) pak se ozvu :) :) :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
25.4.17 18:05

@Elyon velká gratulace.Snad už se te kontroly my ostatní taky dočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.4.17 18:59

Ahoj holky, tak se k vam pridavam. Dnes jsem 6+1 a zitra me ceka prvni kontrola. Do ted jsme si to moc uzivali, ale jak se priblizila kontrola, tak jsem z toho lehce nervozni aby bylo vse v poradku a neustale se kontroluju :) jinak jak dlouho jste testovali, kdyz jste zjistili //? Ja delala asi 4-5 testu ob den cca, posledni byl po delsi dobe, asi po trech. A jelikoz krasne silily, uz jsem pak nedelala. Ale ted si rikam, zda jsem to nepodcenila a mozna zitra pred doktorem jeste testnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
26.4.17 09:51

@Kiki1285 dělala jsem 6 testu první 11dpo a byl duch další co dva dny a poslední 25 DPO a to uz byla úplně silná :) po DR uz netestuju je mi tak blbě a prsa uz mam čtyřky ze vim ze je to Ok. Jsem 6+4 a čekám na srdíčko příští pátek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.17 09:57
@Shegy píše:
@Kiki1285 dělala jsem 6 testu první 11dpo a byl duch další co dva dny a poslední 25 DPO a to uz byla úplně silná :) po DR uz netestuju je mi tak blbě a prsa uz mam čtyřky ze vim ze je to Ok. Jsem 6+4 a čekám na srdíčko příští pátek :mavam:

ty se máš, že už v pátek… já se tak těším na toho 11.5. Každopádně držím palečky :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
274
26.4.17 11:53
@Anonymní píše:
ty se máš, že už v pátek… já se tak těším na toho 11.5. Každopádně držím palečky :palec: :palec: :palec:

Děkuji. Jdu až příští pátek ale to uz vydrzim. Těším se na volno tak to uteče. :dance:
Taky držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.4.17 12:47

Tak první kontrola za mnou…Těhotenství potvrzeno a další kontrola až 30.5. což budu v 10 tt…To asi nevydržím čekám 5 týdnů do kontroly jestli je všechno oka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
26.4.17 13:14

Holky co Vy a únava? Nevím jestli je to počasím, ale jsem total k.o.Rano vylezu v 9h. Něco malo poklidim a kolem poledního bych zas mohla jít ležet. Nejsem ospalá, jen se cítím vyčerpaná. Přetrpim to tak do pěti, pak se mi udělá líp, chvíli funguju a kolem osmé už zas pošilhavam po posteli. Mazec, asi shniju lenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.4.17 13:54
@HankaS82 píše:
Holky co Vy a únava? Nevím jestli je to počasím, ale jsem total k.o.Rano vylezu v 9h. Něco malo poklidim a kolem poledního bych zas mohla jít ležet. Nejsem ospalá, jen se cítím vyčerpaná. Přetrpim to tak do pěti, pak se mi udělá líp, chvíli funguju a kolem osmé už zas pošilhavam po posteli. Mazec, asi shniju lenosti.

Přesně ;)! Jen já bych teda nejradši pořád spala. Vstávám okolo šestý a chodim spát v deset, ale vůbec mi to teď nestačí. A máš pravdu, že to počasí - třeba jako dneska - to moc nezlepšuje. Už ‚jen‘ týden do první kontroly, viď? Nemůžu se dočkat a zároveň z toho mám strach, aby bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
26.4.17 14:03

@Fanča17 snad ten týden uteče. Dneska mi zrovna máma říkala, co prý to dítě v břiše dělá? Tak jsem říkala, že ani nevím jestli tam je.Ale jelikož jsem tak utahana a nemám moc chuť k jídlu, tak je snad vše OK. Přemýšlim, že ještě před utz testnu, ale nevím zda to má význam. Protože pokud by to byli špatný, tak čárka asi jen tak slabší nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.4.17 14:50
@HankaS82 píše:
@Fanča17 snad ten týden uteče. Dneska mi zrovna máma říkala, co prý to dítě v břiše dělá? Tak jsem říkala, že ani nevím jestli tam je.Ale jelikož jsem tak utahana a nemám moc chuť k jídlu, tak je snad vše OK. Přemýšlim, že ještě před utz testnu, ale nevím zda to má význam. Protože pokud by to byli špatný, tak čárka asi jen tak slabší nebude.

Já mám jeden test doma, tak ho asi ještě zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
26.4.17 14:52

@Fanča17 mám pravě taky ještě jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
26.4.17 14:54

@Dddkkk až to řekneš muži, dej vědět co říkal 8).To víš jsme tu drbny zvědavý