Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
20.4.17 19:16

@HankaS82 :lol: :lol: :lol:… jojooo je to všude stejný… jenže ono většina chlapů má tunelový vidění, když nemají „vysypáno“… Romantika? Pro ně něco naprosto zbytečného… A když se mě náááhodou rozhodne po vyštěkaném večeru(že neumí být něžný apod.) hladit před spaním, tak ho za 5min. bere záhadná kreč do ruky a musí se rychle otočit na druhý bok… Jooo ale když chtěl schválit nákup flinty, řádně jsem toho využila a byla z toho hodinová masáž nohou :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.4.17 19:34

@am.ando
No já ukázala test s dvěma čárkami a on mi řekl, ať se uklidním, že jsem byla na vyvolávačce a že jsem plná hormonů, takže těhotná určitě nejsem a je to falešně pozitivní. Tak jsem řekla, že tím to není a já přeci nejsem blbá, test jsem si dělala, protože jsem se cítila těhotná a on se zasmál…
druhý den jsem mu dala další test a třetí den další :D to už řekl: tak to asi bude pravda, co? :D
já bych ho někdy… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.4.17 19:34

@Dddkkk
Tu křeč znám, u nás je taky :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.4.17 19:40
@HankaS82 píše:
@Dddkkk :lol: všude je to stejný. Nedávno jsem se zmínila, že bych uvítala trochu něhy. Tak mi řekl, že mu kozy stejně neukážu, tak co má dělat. :lol:.Tak říkám, třeba hladit mě ve vlasech. Prý mě hladí, když spim a to mi musí stačit :roll: :lol:.No zabil to :pankac:

to je dobrý :D :D jako by to bylo u nás doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
20.4.17 19:45

@Dddkkk jo tak masáž nohou miluju, jenže chudáčka neustále bolí ruce z fitka nebo z boxu nebo ze sezení v kanclu :nevim:. 8).Je pravda, že poslední dobou čučí jak puk, ale když jsme jeli kupovat jeho vysněnou motorku, tak se tam natřásal a řehnil jak tatar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
20.4.17 19:45

@Elyon jsem ráda, že nejsem sama. U nás to bylo naprosto stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
20.4.17 19:50

Holky díky za uklidnění, že nejsem sama, kdo má takovýho truhlika :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
20.4.17 19:58

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :lol: Holky to je sranda… ano každá má doma někdy truhlíka, jednou je líp, jednou je hůř, ale nakonec pokud jsou to v jádru hodní chlapi, tak se to dá občas i vydržet… ale na :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: musí mít sem tam chuť každá, protože rozumět řeči našeho kmene prostě neumí :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.4.17 20:04

@Dddkkk
přesně tak :)

včera se mě ptal, jak je to teď velký… tak jsem říkala, že jestli to je baštík po něm, tak to má už skoro metr :D byl to nevinný fórek ale můj muž je do teď naštvaný… :D

ale jinak je to zlatíčko :)

v úterý jdu k doktorovi, že jsem těhotná vím jen z TT, tak jsem zvědavá, co se dozvím :) držte palečky :) ať jsme všechny v pořádku ženy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
20.4.17 20:15

@Elyon :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Tak to mě rozesmálo… :D metr je dobrá míra :)… Držím palečky moc moc nám všem… já jsem furt ve fázi zatloukání… do středy ještě daleko a v CAR mi řekli ať volám a test dělám až 27.4., takže musím ještě týden vydržet… Přítel se mi furt ptá a já mu furt tvrdím, že na testu nic není… abych mu to mohla dát jako dárek k narozkám :)… Už se těším až tady budeme dávat příspěvky že už bije :srdce:… a že jsou všechna ta miminka zdravá a spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.4.17 20:23

@Dddkkk
jůůů tak to je krásné :) doufám, že vše bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
21.4.17 08:05

Ahoj, tak my mame tremin 18.12.2017 jsem v 6tt. Podarilo se to hned prvni mesic snazeni, ale jsem strasne nervozni a mam strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
21.4.17 11:32

@Elyon Děkuji i já doufám moc :-) ale jak testík sílí, jsem čím dál tím víc netrpělivá mu to říct :D… nevím jestli to vydržím do těch narozenin… nejraději bych mu to řekla hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.4.17 11:34

@Dddkkk
Vydrž. Bude to super dárek :D :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
21.4.17 11:35

@Mercury Ahojky, vítej… neboj nic nejsi v tom sama… nám se povedlo až 1. IVF a taky mám strach aby všecko bylo v pořádku, ale zatím se zdá, že testy sílí, takže to snad bude ok… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí