Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HankaS82
… jojooo je to všude stejný… jenže ono většina chlapů má tunelový vidění, když nemají „vysypáno“… Romantika? Pro ně něco naprosto zbytečného… A když se mě náááhodou rozhodne po vyštěkaném večeru(že neumí být něžný apod.) hladit před spaním, tak ho za 5min. bere záhadná kreč do ruky a musí se rychle otočit na druhý bok… Jooo ale když chtěl schválit nákup flinty, řádně jsem toho využila a byla z toho hodinová masáž nohou
![]()
@am.ando
No já ukázala test s dvěma čárkami a on mi řekl, ať se uklidním, že jsem byla na vyvolávačce a že jsem plná hormonů, takže těhotná určitě nejsem a je to falešně pozitivní. Tak jsem řekla, že tím to není a já přeci nejsem blbá, test jsem si dělala, protože jsem se cítila těhotná a on se zasmál…
druhý den jsem mu dala další test a třetí den další
to už řekl: tak to asi bude pravda, co? ![]()
já bych ho někdy…
![]()
@HankaS82 píše:
@Dddkkkvšude je to stejný. Nedávno jsem se zmínila, že bych uvítala trochu něhy. Tak mi řekl, že mu kozy stejně neukážu, tak co má dělat.
.Tak říkám, třeba hladit mě ve vlasech. Prý mě hladí, když spim a to mi musí stačit
![]()
.No zabil to
to je dobrý
jako by to bylo u nás doma ![]()
@Dddkkk jo tak masáž nohou miluju, jenže chudáčka neustále bolí ruce z fitka nebo z boxu nebo ze sezení v kanclu
.
.Je pravda, že poslední dobou čučí jak puk, ale když jsme jeli kupovat jeho vysněnou motorku, tak se tam natřásal a řehnil jak tatar.
@Elyon jsem ráda, že nejsem sama. U nás to bylo naprosto stejný.
Holky díky za uklidnění, že nejsem sama, kdo má takovýho truhlika ![]()
Holky to je sranda… ano každá má doma někdy truhlíka, jednou je líp, jednou je hůř, ale nakonec pokud jsou to v jádru hodní chlapi, tak se to dá občas i vydržet… ale na
musí mít sem tam chuť každá, protože rozumět řeči našeho kmene prostě neumí
![]()
@Dddkkk
přesně tak ![]()
včera se mě ptal, jak je to teď velký… tak jsem říkala, že jestli to je baštík po něm, tak to má už skoro metr
byl to nevinný fórek ale můj muž je do teď naštvaný… ![]()
ale jinak je to zlatíčko ![]()
v úterý jdu k doktorovi, že jsem těhotná vím jen z TT, tak jsem zvědavá, co se dozvím
držte palečky
ať jsme všechny v pořádku ženy ![]()
@Elyon
Tak to mě rozesmálo…
metr je dobrá míra
… Držím palečky moc moc nám všem… já jsem furt ve fázi zatloukání… do středy ještě daleko a v CAR mi řekli ať volám a test dělám až 27.4., takže musím ještě týden vydržet… Přítel se mi furt ptá a já mu furt tvrdím, že na testu nic není… abych mu to mohla dát jako dárek k narozkám
… Už se těším až tady budeme dávat příspěvky že už bije
… a že jsou všechna ta miminka zdravá a spokojená ![]()
Ahoj, tak my mame tremin 18.12.2017 jsem v 6tt. Podarilo se to hned prvni mesic snazeni, ale jsem strasne nervozni a mam strach.
@Elyon Děkuji i já doufám moc
ale jak testík sílí, jsem čím dál tím víc netrpělivá mu to říct
… nevím jestli to vydržím do těch narozenin… nejraději bych mu to řekla hned…
@Mercury Ahojky, vítej… neboj nic nejsi v tom sama… nám se povedlo až 1. IVF a taky mám strach aby všecko bylo v pořádku, ale zatím se zdá, že testy sílí, takže to snad bude ok… ![]()