Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HankaS82 Hcg jsem měla v úterý jen 13, což je malinko. Zítra jdu znovu, ale i dnešní test byl opět slabší než včera. Tak hlavní je, že se nám to povedlo spojit, a příště se i udrží.
Vědí už vaše drahé polovičky, že jste v očekávání?
Já doma ještě nic neřekla, nerada bych ho ‚navnadila‘ a potom u doktora zjistila, že vlastně úplně zbytečně. Navíc, bych ho o tom tentokrát chtěla informovat nějak líp než jen počuraným papírkem.
Na internetu je tolik pěkných nápadu jak to oznámit…
Vypadá to ale, že tuší, že mám něco za lubem… ![]()
@kachnimama To mě mrzí.
Do budoucna přeju hodně štěstí, příště se určitě zadaří. ![]()
@am.ando Já doma nic neřekla
zatím… chtěla bych to vydržet do příští středy, to má přítel narozky a dát mu to jako narozeninový dárek
… Jenže mi začíná být trochu víc blbě… začínají mě bolet prsa a tak nějak je mi celý večer tak jako na
… tak snad nic nepozná…
![]()
@am.ando já chlapovi dala místo velikonoční výslužky počuraný papírek. Zeptal se mě, co ZO je.Tak jsem mu to vysvětlila a on, že prý, to nic neznamená, protože beru léky (Utroš)a test je falešně pozitivní. Tak jsem ho upozornila, že z léků to není. Tak na mě začal ječet, že pravdu má on a hotovo. Takže máme tichou domácnost.
@HankaS82
![]()
@am.ando ví to od prvního dne myslím ze jsem mu to oznámila hezky. Dvě spojené srdíčka a v tom datum porodu a vzkaz. Došlo mu to hned a měl radost a to byl na testu duch 12 DPO a pak uz jsme spolu jen hlídali sílící carky
@HankaS82 píše:
@am.ando já chlapovi dala místo velikonoční výslužky počuraný papírek. Zeptal se mě, co ZO je.Tak jsem mu to vysvětlila a on, že prý, to nic neznamená, protože beru léky (Utroš)a test je falešně pozitivní. Tak jsem ho upozornila, že z léků to není. Tak na mě začal ječet, že pravdu má on a hotovo. Takže máme tichou domácnost.
Dost drsný ne? Jakože nemůžu si pomoct ale trochu mě to rozesmálo. Ti chlapi jsou vážně zabedněnci
![]()
Jinak já to řekla chlapovi asi po 4 dnech co jsem to měla potvrzené testy. Původně jsem to chtěla vydržet až do kontroly u dr. ale jelikož bych asi nezakryla příznaky, tak jsem byla nucena to vyklopit už teď. Koupila jsem malé botičky a řekla jsem mu, že tady má ode mě dárek k Vánocům
(prosinčátko), k tomu jsem mu dala ty testy, tak seděl jak opařený (samozřejmě radostí), jak jsem říkala plánovali jsme to skoro rok.
@HankaS82 ježíš to je fakt super reakce…i kdyz ten muj se me taky porad pta, jestli je to jako opravdu tehotenstvi…proste dokud neporodim, tak tomu neuvěří ![]()
@Anonymní píše:
Dost drsný ne? Jakože nemůžu si pomoct ale trochu mě to rozesmálo. Ti chlapi jsou vážně zabedněnci![]()
![]()
Jinak já to řekla chlapovi asi po 4 dnech co jsem to měla potvrzené testy. Původně jsem to chtěla vydržet až do kontroly u dr. ale jelikož bych asi nezakryla příznaky, tak jsem byla nucena to vyklopit už teď. Koupila jsem malé botičky a řekla jsem mu, že tady má ode mě dárek k Vánocům
![]()
(prosinčátko), k tomu jsem mu dala ty testy, tak seděl jak opařený (samozřejmě radostí), jak jsem říkala plánovali jsme to skoro rok.
Tak to jsme mely úplně stejny napad
…taky jsem to rekla asi po tydnu, protoze rekonstruujeme barak a jak jinak mu vysvetlit, ze ted tezke veci tahat nemuzu ![]()
@kacenka.sks holky, je to fakt zabedněnec. Někdy přemýšlím, proč vůbec souhlasil s tím, že si pořídíme ještě mimi. Nikdy se o nic nezajímá, jen o to, kdy bude sex. Nemám v něm žádnou oporu, nic a ještě na mě pomalu kouká jak na lemru linou, co nechodí do prace.Jsem totiž na neschopence. Včera mi to přišlo děsně líto, tak jsem v noci
. Prostě se mnou mlátí hormony.Ale už je líp, moc se těšim až uvidím první utz.
@HankaS82 jojo hormony, to znam
a chapu te, muj se taky chova jako kdybych tehotna nebyla, ale ja ho znam a vim, ze jak prinesu prvni ultrazvuk, tak se uplne po..
a neboj u Vas to bude taky dobrý, mozna to potrebuje trochu vstrebat.
@kacenka.sks mění teď práci a je na zabití. Bych ho nejraději vystřelila na měsíc na měsíc, aby se vzpamatoval.