Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
19.4.17 20:12

@Elyon je to normální a možná bude hůř. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.4.17 20:19

@Shegy
Ooo díky za reakci, hned se cítím klidněji :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.4.17 21:32

Gratuluju všem nově příchozím! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
19.4.17 22:00

@HankaS82 Hcg jsem měla v úterý jen 13, což je malinko. Zítra jdu znovu, ale i dnešní test byl opět slabší než včera. Tak hlavní je, že se nám to povedlo spojit, a příště se i udrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.4.17 22:45

Vědí už vaše drahé polovičky, že jste v očekávání?
Já doma ještě nic neřekla, nerada bych ho ‚navnadila‘ a potom u doktora zjistila, že vlastně úplně zbytečně. Navíc, bych ho o tom tentokrát chtěla informovat nějak líp než jen počuraným papírkem. :D Na internetu je tolik pěkných nápadu jak to oznámit… :) Vypadá to ale, že tuší, že mám něco za lubem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.4.17 22:46

@kachnimama To mě mrzí. :( Do budoucna přeju hodně štěstí, příště se určitě zadaří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
20.4.17 00:09

@am.ando Já doma nic neřekla :-) zatím… chtěla bych to vydržet do příští středy, to má přítel narozky a dát mu to jako narozeninový dárek :-)… Jenže mi začíná být trochu víc blbě… začínají mě bolet prsa a tak nějak je mi celý večer tak jako na :poblion:… tak snad nic nepozná… :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
20.4.17 06:18

@am.ando já chlapovi dala místo velikonoční výslužky počuraný papírek. Zeptal se mě, co ZO je.Tak jsem mu to vysvětlila a on, že prý, to nic neznamená, protože beru léky (Utroš)a test je falešně pozitivní. Tak jsem ho upozornila, že z léků to není. Tak na mě začal ječet, že pravdu má on a hotovo. Takže máme tichou domácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
20.4.17 08:55

@HankaS82 8o :zed:
@am.ando ví to od prvního dne myslím ze jsem mu to oznámila hezky. Dvě spojené srdíčka a v tom datum porodu a vzkaz. Došlo mu to hned a měl radost a to byl na testu duch 12 DPO a pak uz jsme spolu jen hlídali sílící carky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.17 11:45
@HankaS82 píše:
@am.ando já chlapovi dala místo velikonoční výslužky počuraný papírek. Zeptal se mě, co ZO je.Tak jsem mu to vysvětlila a on, že prý, to nic neznamená, protože beru léky (Utroš)a test je falešně pozitivní. Tak jsem ho upozornila, že z léků to není. Tak na mě začal ječet, že pravdu má on a hotovo. Takže máme tichou domácnost.

Dost drsný ne? Jakože nemůžu si pomoct ale trochu mě to rozesmálo. Ti chlapi jsou vážně zabedněnci :lol: :lol: :lol:

Jinak já to řekla chlapovi asi po 4 dnech co jsem to měla potvrzené testy. Původně jsem to chtěla vydržet až do kontroly u dr. ale jelikož bych asi nezakryla příznaky, tak jsem byla nucena to vyklopit už teď. Koupila jsem malé botičky a řekla jsem mu, že tady má ode mě dárek k Vánocům :D :D (prosinčátko), k tomu jsem mu dala ty testy, tak seděl jak opařený (samozřejmě radostí), jak jsem říkala plánovali jsme to skoro rok.

• Citovat
  • Upravit
554
20.4.17 11:46

@HankaS82 ježíš to je fakt super reakce…i kdyz ten muj se me taky porad pta, jestli je to jako opravdu tehotenstvi…proste dokud neporodim, tak tomu neuvěří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
20.4.17 11:48
@Anonymní píše:
Dost drsný ne? Jakože nemůžu si pomoct ale trochu mě to rozesmálo. Ti chlapi jsou vážně zabedněnci :lol: :lol: :lol:Jinak já to řekla chlapovi asi po 4 dnech co jsem to měla potvrzené testy. Původně jsem to chtěla vydržet až do kontroly u dr. ale jelikož bych asi nezakryla příznaky, tak jsem byla nucena to vyklopit už teď. Koupila jsem malé botičky a řekla jsem mu, že tady má ode mě dárek k Vánocům :D :D (prosinčátko), k tomu jsem mu dala ty testy, tak seděl jak opařený (samozřejmě radostí), jak jsem říkala plánovali jsme to skoro rok.

Tak to jsme mely úplně stejny napad :mavam:…taky jsem to rekla asi po tydnu, protoze rekonstruujeme barak a jak jinak mu vysvetlit, ze ted tezke veci tahat nemuzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
20.4.17 12:59

@kacenka.sks holky, je to fakt zabedněnec. Někdy přemýšlím, proč vůbec souhlasil s tím, že si pořídíme ještě mimi. Nikdy se o nic nezajímá, jen o to, kdy bude sex. Nemám v něm žádnou oporu, nic a ještě na mě pomalu kouká jak na lemru linou, co nechodí do prace.Jsem totiž na neschopence. Včera mi to přišlo děsně líto, tak jsem v noci :,(. Prostě se mnou mlátí hormony.Ale už je líp, moc se těšim až uvidím první utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
20.4.17 13:03

@HankaS82 jojo hormony, to znam :hug: a chapu te, muj se taky chova jako kdybych tehotna nebyla, ale ja ho znam a vim, ze jak prinesu prvni ultrazvuk, tak se uplne po.. :mrgreen: a neboj u Vas to bude taky dobrý, mozna to potrebuje trochu vstrebat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
20.4.17 13:07

@kacenka.sks mění teď práci a je na zabití. Bych ho nejraději vystřelila na měsíc na měsíc, aby se vzpamatoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí