Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1292
23.4.17 11:01

@Dddkkk Ahoj,já mívám takové chvilkové křeče. Nemůžu se ani na rovnat, ale za chvilku to přejde. Ale trápí mě děsná zácpa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
23.4.17 11:30

@HankaS82
Já mám spiš problém opačný. Jsem na velký několikrát denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
23.4.17 12:20

@kacenka.sks Jojooo ta první návštěva u doktora… to je nekonečné čekání :-)
@Elyon @HankaS82 Jo tak to já jdu tak jednou za den až dva podle toho co sním a když mi to nejde, tak je to břicho neskutečné… Taky jsem byla zvyklá chodit i dvakrát denně a teď ne, ale zatím to není tak hrozný…

To jsem ráda holky že je to normální :-)… říkala jsem si že je to divný takhle na začátku, ale když to máte vlastně všechny, tak to není divný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
23.4.17 12:48

@Dddkkk mě přijde, že je normální úplně všechno :D. Akorát ten čas vůbec neutika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
23.4.17 12:52

Holky, kdyby bylo něco v nepořádku, tak by těhu test slábl? Utroš už neberu, krvácela bych?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
23.4.17 14:20

@HankaS82 Tak těhu test by asi slábl… ale otázkou je jak moc… to že jeden den je slabší může být podle mě i tím, že jsi jen víc pila… ikdyž je to ranní moč… nebo taky typem testu… protože mě každej druh ukazuje jinak… no a krvácení to nevím, ale řekla bych, že když nebereš nic na udržení, tak by tam to krvácení klidně být mohlo… Copak? Zdá se že zeslábnul test?… Dej sem foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
23.4.17 14:36

@Dddkkk neee,já už netestuju. Nemám žádný problém, jen se prostě cítím netěhotně. Prostě zas černé myšlenky. Naposled jsem testla 17.4 a to na mě za 10vteřin vykoukla dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
23.4.17 14:51

@HankaS82
tak se nestresuj :) klíííd… já se taky testovala už cca týden zpátky a těhotně už se taky necítím :D ale jsem :D

vážně, nesmíš na to myslet… hlavně stejně, když to nevyjde, tak se s tím prostě nic neudělá. Proto je třeba být v klídku :) když ne teď, tak zas příště… ale nic se neděje, svět se nezboří, i když se to tak chvíli může zdát :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.17 18:04

Tak a zítra k dr ráno, už se nemůžu dočkat :-)
Snad bude vše vidět a v pořádku. Další testy jsem si teda už nedělala, tak doufejme, že všechno jde jak má. Jinak holky, mě neskutečně bolí prsa, mám je trdé jak beton o číslo větší a nemůžu ležet pomalu ani na boku. A záda možná budou bolet z toho, ale taky neskutečná bolest mezi lopatkami. Co se týká ranní nevolnosti, nějak odezněla, což jsem ráda :dance: :dance: Ale unavená si připadám pořád. Úplně grogy a nic se mi nechce

• Citovat
  • Upravit
107
23.4.17 19:30
@Anonymní píše:
Tak a zítra k dr ráno, už se nemůžu dočkat :-)
Snad bude vše vidět a v pořádku. Další testy jsem si teda už nedělala, tak doufejme, že všechno jde jak má. Jinak holky, mě neskutečně bolí prsa, mám je trdé jak beton o číslo větší a nemůžu ležet pomalu ani na boku. A záda možná budou bolet z toho, ale taky neskutečná bolest mezi lopatkami. Co se týká ranní nevolnosti, nějak odezněla, což jsem ráda :dance: :dance: Ale unavená si připadám pořád. Úplně grogy a nic se mi nechce

Mám to stejne. Ty prsa me štvou. A jinak dokážu celý víkend sedět a koukat na TV a do ničeho se mi nechce. A to jsem jinak celkem aktivní člověk :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
23.4.17 22:10

@HankaS82 Tak to bude určitě úplně v pořádku, takže klídek ;-)… cítit se člověk nemusí, hlavně že je ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.17 10:53

Holky tak hlásím, že podle velikosti gestačního váčku jsem 6+1 ale dr. ještě neviděla miminko :/. Na KO jdu 11.5. tak se modlím, ať tam jde už vidět srdíčko… to bude mých nejdelších 17dní v životě. Vím, že u první dcerky jsem byla taky na KO v šestém týdnů a bylo vše krásně vidět. Jsem z toho taková nesvá. Už si nedokážu představit, že by nebylo :,( :( :( :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.17 11:04

Jo Dr. mi předepsala Utrogeston, nemáte s tím někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
274
24.4.17 11:06
@Anonymní píše:
Holky tak hlásím, že podle velikosti gestačního váčku jsem 6+1 ale dr. ještě neviděla miminko :/. Na KO jdu 11.5. tak se modlím, ať tam jde už vidět srdíčko… to bude mých nejdelších 17dní v životě. Vím, že u první dcerky jsem byla taky na KO v šestém týdnů a bylo vše krásně vidět. Jsem z toho taková nesvá. Už si nedokážu představit, že by nebylo :,( :( :( :( :( :(

Klid jsem na tom stejně. Věřím ze je vše Ok. Co říkal DR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
24.4.17 12:15
@Anonymní píše:
Holky tak hlásím, že podle velikosti gestačního váčku jsem 6+1 ale dr. ještě neviděla miminko :/. Na KO jdu 11.5. tak se modlím, ať tam jde už vidět srdíčko… to bude mých nejdelších 17dní v životě. Vím, že u první dcerky jsem byla taky na KO v šestém týdnů a bylo vše krásně vidět. Jsem z toho taková nesvá. Už si nedokážu představit, že by nebylo :,( :( :( :( :( :(
@Anonymní píše:
Jo Dr. mi předepsala Utrogeston, nemáte s tím někdo zkušenosti?

V 6+1 může být na srdíčko ještě brzy, nestresuj se. Utrogestan je na udržení krvácení a podporu těhu. Každopádně je lepší zavádět než polykat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí