Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dddkkk já jdu na první utz 3.5 to bych měla být 6+5.Tak uvidíme co uvidíme
.
@HankaS82 Tak to pak dej rozhodně vědět!
Já budu 6+4, takže to je jen o den, tak by to mohlo být podobné
![]()
@Dddkkk určitě se ozvu. Už jsem pěkně nervózní. Potřebuju vědět zda je vše OK. A uvažuju, že se pak vrátím do prace. Protože jinak doma shniju lenosti na gauči. Přes den je mi celkem fajn, ale večer mě začne tlačit žaludek a nemůžu spát.
@HankaS82 Já to mám tak jako na houpačce… nejvíce mě trápí to, že mi nejde po půlnoci moc spát… prostě nemůžu zabrat… a přes den je to jak kdy… Já mám v práci poměrně dost stres a tlak a ještě na vedoucí pozici… Samý chlapi kolem, takže já budu doma stůj co stůj… nerada bych si to pak vyčítala… Radši míň peněz a zdravé mimi…
@HankaS82 Ta nervozita je strašlivá… to jestli to bude ok… To mám úplně stejně… ale věřím, že to bude ok… musí!!!
Holky ten můj manžel je fakt oslík. Jdem spolu do sprchy, on si mě prohlíží a říká, že se pěkně kulatim a měla bych začít cvičit. No zabila bych ho na místě.
.Jim jednou denně, protože do sebe nic nedostanu, váhové jsem na tom stejně, akorát mám vypouklé panděrko. No mazec ten chlap.
Ahoj holky, pridavam se.
V utery jdu k doktorce, mel by to byt 5. tyden. Jsem rada, ze jdu hned a nebudu se stresovat jestli je vsechno ok dalsi dva tydny ???????? Taky vas boli porad podbrisek? ![]()
@Dddkkk prý mi sežene video s jógou, abych mohla cvičit doma
.Jsem ráda, že žijí, natož ještě cvičit. Prostě si občas nevidí do kušny.
.
Já jsem taky pořád strašně unavená…chodím spát v 8 večer a v 6 vstávám… a je mi dost často blbě od žaludku. Pořád se houpe..snad to brzo zmizí… musím chodit do práce a fungovat.. ![]()
@Geeg
ano taky mě bolí podbřišek.. někdy trošku víc, někdy zase skoro vůbec… ale chvílema je to otravné. Je to jako ta bolest, když byla MS… prý to přejde kolem 3 měsíce. Já jsem v 6 týdnu… ![]()
@Geeg P0ořád pobolívá… někdy mě chytne velká křeč, že se až leknu, ale většinou to za chvilku odezní…
@HankaS82 To je teda drzounek
… taky si teď neumím představit cvičit… ne že bych to nepotřebovala, ale já jsem fakt bacule… nicméně, po tom co do sebe dostanu taky tak max dvě jídla za den a furt jen pospávám si neumím představit cvičit… ráno vstanu, uvařím polévku a jsem ready na 3 hodiny jít spát ![]()
@HankaS82
mě se zase chlap dneska zeptal, ve kterém jsem měsíci, že už mám takové bříško? (jsem v 6 týdnu!)…
jako on to myslel jako skvělý fórek, ale já na ty jeho srandičky teď nemám moc pomyšlení…už před těhotenstvím jsem se snažila zhubnout a moc mi to nešlo a teď?… teď váhu půjde ještě nahoru ![]()
@Dddkkk @Elyon já jsem taky strhaná jak šroubek. Bývá mi blbě večer a nemůžu spát. Prostě jsou to chlapi, oni to nechápou. Kdyby si měli projít tím čím my, tak to nesou daleko hůř.