Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1292
27.4.17 10:16

@Dddkkk já jdu na první utz 3.5 to bych měla být 6+5.Tak uvidíme co uvidíme :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.4.17 11:48

@HankaS82 Tak to pak dej rozhodně vědět! :-) Já budu 6+4, takže to je jen o den, tak by to mohlo být podobné :-) :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
27.4.17 12:19

@Dddkkk určitě se ozvu. Už jsem pěkně nervózní. Potřebuju vědět zda je vše OK. A uvažuju, že se pak vrátím do prace. Protože jinak doma shniju lenosti na gauči. Přes den je mi celkem fajn, ale večer mě začne tlačit žaludek a nemůžu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.4.17 13:21

@HankaS82 Já to mám tak jako na houpačce… nejvíce mě trápí to, že mi nejde po půlnoci moc spát… prostě nemůžu zabrat… a přes den je to jak kdy… Já mám v práci poměrně dost stres a tlak a ještě na vedoucí pozici… Samý chlapi kolem, takže já budu doma stůj co stůj… nerada bych si to pak vyčítala… Radši míň peněz a zdravé mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.4.17 13:22

@HankaS82 Ta nervozita je strašlivá… to jestli to bude ok… To mám úplně stejně… ale věřím, že to bude ok… musí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
27.4.17 20:36

Holky ten můj manžel je fakt oslík. Jdem spolu do sprchy, on si mě prohlíží a říká, že se pěkně kulatim a měla bych začít cvičit. No zabila bych ho na místě. :zed:.Jim jednou denně, protože do sebe nic nedostanu, váhové jsem na tom stejně, akorát mám vypouklé panděrko. No mazec ten chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.4.17 20:44

@HankaS82 Zabít málo! To jsou mi vtípky teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.4.17 20:49

Ahoj holky, pridavam se. :dance: V utery jdu k doktorce, mel by to byt 5. tyden. Jsem rada, ze jdu hned a nebudu se stresovat jestli je vsechno ok dalsi dva tydny ???????? Taky vas boli porad podbrisek? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
27.4.17 20:53

@Dddkkk prý mi sežene video s jógou, abych mohla cvičit doma :lol:.Jsem ráda, že žijí, natož ještě cvičit. Prostě si občas nevidí do kušny. :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
27.4.17 20:55

Já jsem taky pořád strašně unavená…chodím spát v 8 večer a v 6 vstávám… a je mi dost často blbě od žaludku. Pořád se houpe..snad to brzo zmizí… musím chodit do práce a fungovat.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
27.4.17 20:57

@Geeg
ano taky mě bolí podbřišek.. někdy trošku víc, někdy zase skoro vůbec… ale chvílema je to otravné. Je to jako ta bolest, když byla MS… prý to přejde kolem 3 měsíce. Já jsem v 6 týdnu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.4.17 20:57

@Geeg P0ořád pobolívá… někdy mě chytne velká křeč, že se až leknu, ale většinou to za chvilku odezní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.4.17 20:59

@HankaS82 To je teda drzounek :pocitac: :pocitac: :pocitac:… taky si teď neumím představit cvičit… ne že bych to nepotřebovala, ale já jsem fakt bacule… nicméně, po tom co do sebe dostanu taky tak max dvě jídla za den a furt jen pospávám si neumím představit cvičit… ráno vstanu, uvařím polévku a jsem ready na 3 hodiny jít spát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
27.4.17 21:02

@HankaS82
mě se zase chlap dneska zeptal, ve kterém jsem měsíci, že už mám takové bříško? (jsem v 6 týdnu!)…

jako on to myslel jako skvělý fórek, ale já na ty jeho srandičky teď nemám moc pomyšlení…už před těhotenstvím jsem se snažila zhubnout a moc mi to nešlo a teď?… teď váhu půjde ještě nahoru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
27.4.17 21:41

@Dddkkk @Elyon já jsem taky strhaná jak šroubek. Bývá mi blbě večer a nemůžu spát. Prostě jsou to chlapi, oni to nechápou. Kdyby si měli projít tím čím my, tak to nesou daleko hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí