Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1292
5.5.17 11:35

@Helenka 77 já se taky cpu samýma „zdravýma“ věcma. Jméno jsme neřešili, je brzo.Ale říct si to necháme. Termín mam 22.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.5.17 12:35

@HankaS82 Já mám osmiletého syna, ten je narozeny 19.12. Taky takový vánoční dáreček. Teda tedy se mi zamotala hlava tak, ze jsem málem upadla. Dneska moc aktivit asi nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.5.17 12:49

@Helenka 77 já mám holku 12let.Moje celodenní aktivita se skládá z cestování mezi gaučem, WC a lednici.Jsem utahana jak kotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.5.17 20:38

holky, je tu prosím někdo z Prahy?

@Elyon @HankaS82 mě je dnes zle a bolí břicho, mám trochu víc stresu a tak se bojim, aby se malé nepustilo a tak si do kontroly u doktorky, ke ktré jsem objednaná až na 16.5. budu asi denně dělat testy, i když myslím, že zatím mluví jednoznačně.. Ale klidnější budu, až mi doktorka potvrdí, že je vše v pořádku. Co Vy, jak Vám je? Helča

Příspěvek upraven 06.05.17 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
5.5.17 21:00

@Helenka 77 u nás to bohužel nevyšlo, biochemické těhu. Ale snažíme se dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.5.17 21:53

@kachnimama to je mi moc líto, ale moc držím palečky v dalším snažení. Já tomu pořád ještě nechci věřit taky, dělám si testy každý den a pkaždé úžasná dálnice. bojím se, aby nebylo něco špatně. přeci jen mi už není 20 ale s přítelem jsem 7 let a on žádné mimi nemá a tak moc si ho přeje a já nejdřív byla proti, protože už dvě děti mám, ale vím, že on je ten chlap, co si to své mimi zaslouží a teď jsem jak blázen šťastná a modlím se, aby bylo vše v pořádku a mimi bylo zdravé. no poslední menstruaci jsem měla 1.4. a testy mluví jasně pozitivně. A já od té chvíle nemůžu myslet na nic jiného, než jak moc si přeji, aby vše bylov pořádku. k doktorce jdu až 16.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
6.5.17 20:00

@HankaS82 @Helenka 77 Ahoj holky, mě je taky všelijak… zrovna jsem měla poslední dva dny psychicky hodně hodně náročné a neudělalo mit o vůbec dobře… dneska jsem si spravila náladu běháním po krámech a pleskla jsem s sebou teď do postele a hrozně mě bolí podbřišek… takový tahání a křeče tak doufám, že to nic není… A v krámech jsem byla 4 hodiny cca, včetně jídla a posezení u čaje s kamarádkou a přijdu si jako když jsem uběhla maraton a vyběhla Eifelovku… Děs jak nic nevydržím… Já jdu na první kontrolu ve středu a nemůžu se dočkat!!! Doufám, že mi změní už ten Agolutin, nějak jsem začala reagovat v místě vpichů se mi dělají vyrážky a hrozně to svědí… mám prdel, jako by mě někdo celej den mlátil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
6.5.17 20:02

@kachnimama To je mi líto!!! Ale smailík v Tvém příspěvku mi říká, že do dalšího snažení jdeš s optimismem a to je správné!!! Držím palečky!!! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.5.17 20:05

@Dddkkk Ty jo už ve středu, tak super, to už máš za pár. Já ještě až do příštího úterý musím čekat. Tak to jsi byla čilá dneska. Já jsem dnes regulerní lemra líná. A to jsem sama doma a mohla bych něco podniknout a měla jsem jet za kamarádkou, ale nic. Celý den se jen tak povaluju, vrchol mé aktivity bylo dát prádlo do pračky a pověsit ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
6.5.17 20:27

@Dddkkk ahoj,ty jo mě by kleplo lítat po krámech. Nějak poslední dobou nerada chodim mezi lidi. Mě je dneska celkem fajn, tak doufám, že je vše OK.Asi se moc pozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.5.17 20:32

Ahojky holky…

Mě je neustále blbě. Už mě to štve. Jak jsem četla výše o nákupech, tak to bych asi nedala. Stačil mi dneska chvilku Kaufland a už jsem si musela jít na chvíli lehnout… štve mě to..myslela jsem si, jak mi bude krásně :D

ve středu jdu na ultrazvuk, jestli bude vidět :srdce:… tak snad bude vše ok. Nevíte, jestli mi dají obrázek? :) :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
6.5.17 20:49

@Elyon já jsem taky byla naštvaná sama na sebe, že nefunguju na 100%,ale už na to prdim. Když je mi zle ležim a kašlu na vše. Obrázek Ti určitě dají, kdyžtak si o něj řekni a určitě vytisknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.5.17 20:57

@HankaS82
To jo..gauč je teď můj nej kámoš :D

Papate nějaké doplňky stravy? V práci mi pořád říkají že musím tohle a tamto…Mám jen listovku a ani tu neberu pravidelně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.5.17 20:59
@Elyon píše:
@HankaS82
To jo..gauč je teď můj nej kámoš :DPapate nějaké doplňky stravy? V práci mi pořád říkají že musím tohle a tamto…Mám jen listovku a ani tu neberu pravidelně… :lol:

Já jsem si koupila FolGravid a zobu ho každý den, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
6.5.17 21:07

@Elyon já mám fembion, ale taky ho beru, když si zrovna vzpomenu.Mudr říkala, že pokud normálně jim vitaminy stačí brát jen v prvním trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí