Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
21.4.17 11:37

@Elyon Asi jooo nooo :srdce:… děkuju za poňouknutí… máš pravdu… :mrgreen: :mrgreen: jen jak z toho mám tu radost velikou tak už už bych chtěla… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.4.17 10:54

Holky, máte už nějaké příznaky? Já krom drobné bolesti prsou a toho, že funim, než výletů schody do druhého patra nic.Dnes 5+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
22.4.17 11:19

@HankaS82 Ahojky mě začíná být divně… bolí mě břicho a je mi tak jako, když se dostáváte z kocoviny :D Prsa mě pobolívají už od OPU stejně jako břicho, ale to břicho je chvílema takový horší… Nic zásadního jo a ještě pravidelně se budím kolem 2 hodiny v noci, což běžně jsem schopná zaspat budík co mi drnčí u hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
22.4.17 11:31

@HankaS82 Kdy jdeš na UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.4.17 11:40

@Dddkkk chtěla jsem vydržet co nejdýl, tak až 3.5.Ale táhne se to jak týden před výplatou. Já mám ještě živé sny které si pamatuju, to se mi nikdy nestávalo. Prsa mám takový pevnější a je mi nepříjemná podprda. Už, aby za mnou byl 8tt. Včera já m byla taková nesvá, tak jsem pro uklidnění testla a za 10vteřin na mě vyběhla dálnice, tak je snad vše OK. Říkám si, že když už nevěru Utroš a bylo by něco špatně tak budu krvácet. Co Ty? Sílí test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
22.4.17 12:11

@HankaS82 Nooo to se teda táhne… tak já jsem přesně o 8 dní míň než ty, takže 4+0… a nemůžu se dočkat příštího týdne… hlavně že to řeknu příteli a pak taky že konečně zavolám do CARu a řeknou mi termín Utz… Je to nekonečný… Hlavně jak to kolem mě nikdo neví, tak jsem z toho taková nesvá :D Zdá se že zatím sílí… sice mi přijde, že pomaleji než Tobě třeba, ale sílí a to je snad hlavní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.4.17 12:55

@Dddkkk řekla bych, že sílí hezky.Je vidět jak ten poslední hodně poskočil. Já měla ducha 6den a 8den už čárku, tak jsem se normálně lekla, aby tam nebyly dvě, když to tak vyskočilo, ale koukam, že to máš taky tak. Držím palce ať nám to klapne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.4.17 13:07

@HankaS82 Mě už druhý den otravují strašné nevolnosti, skoro nic v sobě neudržím. :(
@Dddkkk Sílí krásně. :) Já to zatím taky tutlám, zrovna jsem si říkala, že je štěstí, že je teď manžel celé dny mimo jinak by mě už asi rokoukl. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.4.17 13:12

@am.ando tak já doufám, že :poblion: se mi vyhne. I když občas se mi šoufl udělá, ale to jsou spíš jen chvilkové stavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.4.17 13:31

@HankaS82 Zrovna před chvílí se mi žaludek zhoupl opravdu slušně, když jsem manipulovala s manželovým oblečením a vuně, kterou používá mě praštila do obličeje. Tak doufám, že ho chudák nenahodím, když dorazí domu. :D :mrgreen: Já bohužel na nevolnosti trpěla i v prvním těhotenství, kdy jsem kvuli nim byla dokonce dvakrát na kapačkách, to se mi teď snad už vyhne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
22.4.17 19:05

@HankaS82 :palec: klapne… musí :-) :srdce:
@am.ando Jojo taky přítel odjel na víkend pryč a jsem taková víc v klidu, že nemusím nic schovávat a tak :D… ale stejně už aby byla středa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.4.17 19:38

@Dddkkk Neboj, uteče to ani nevíš jak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
23.4.17 06:17

Holky takže já dneska v půl druhé budíček, bolení břicha, záchod, podivné žaludeční vlny a už jsem nezabrala… Máte taky takový bolení někdy během dne? Jako že se vám chce kadit, ale není to kadění, takovej podivnej a někdy až křečovitej tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
23.4.17 07:55

@Dddkkk mě teda boli bříško skoro pořád, ne nějak extra, ale citim ho…ted jsem byla dva dny ve škole, mame zkoušky na výšce a můžu ti říct, že mě nebylo moc dobře..Ale třeba minulé těhotenství mi nebylo vůbec nic, jen jsem teda byla hrozně unavená. K doktorovi jdu az v pátek a nemůžu se dočkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
23.4.17 10:34

@Dddkkk
ahojky, mám to taky… takový tlak, chvilku je mi až jakoby na zvracení, pak to přejde…stane se mi to jen párkrát během dne,…

určitě je to normální, co jsem se ptala kamarádek co mají těhotenství za sebou, tak to také měli.. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí