Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Fanča17 tak to je super
.My chodíme k Apolináři a bylo to moje 2IVF. Tak se určitě ozvi, jak si dopadla.
@HankaS82 ona se mě ptala na poslední menstruaci a objednala mě sama na tenhle termín, taky mi to bylo divný ale tak uvidíme ![]()
@Lokotka děkuji
no tvrdé břicho ani né, ale bolí mě vaječníky, a Dr. říkal že je to v pořádku že se roztahuje děloha.
@HankaS82 píše:
@Fanča17 tak to je super.My chodíme k Apolináři a bylo to moje 2IVF. Tak se určitě ozvi, jak si dopadla.
Jasně, dám. Budu držet palce, abys měla kontrolu ok.
Ahoj holky, tak já se taky přidám. Vůbec netuším, kdy jsem měla poslední mentstruaci, měla jsem cykly pořád jinak. Nicméně testy, které jsem si dělala, mluví za vše ![]()
Poslední včerejší clearblue mi ukázal + 2-3 (takže bych měla být cca ve 4-5týdnů). V pondělí jdu na UTZ, tak uvidíme
S přítelem jsme se snažili skoro rok, tak jsme rádi, že se konečně zadařilo ![]()
Momentálně píši ještě jako anonym, jelikož nechci aby se to provalilo dřív, než to bude vědět rodina, tak snad vám to nevadí
![]()
Tak to gratuluji
to jsme na tom stejně
také test v neděli ukázal 2-3
a k Dr. jdu ve středu
tak na nás budu myslet ať je vše v pořádku ![]()
Zdravim ClearBlue dnes 1-2. Jedna se o baby number 3. Mame doma dve cernosky 3 letou a 1,5 letou. Vtip je ze jsem otehotnela uplne ve stejnej termin jako u druhe dcery. v tydnu mezi 1.4.- 7.4. 2016 / 2017. Docela sranda…
JInak mam 2 tydny do MS ale vetsinou tehu poznam 3. den po oplodneni a i tentokrat telo zafungovalo. Takze uz to tusim par tydnu a dnes teprve konecne test vysel pozitivni.
Jinak zijeme v UK.
jinak teda my jsme neplanovali, ale ani se nechranili, moc to nehrotime. Dve deti nebo 3 to uz nehraje zadnej rozdil - u nas. Jedine co me trosku desi je moje jizva po 2 cisarich, jeste neni uplne 100% od porodu v Prosincy 2016, tak doufam, ze to nejak preziju. predpokladam ze pujde o 3. cisar v mem pripade a pocitam ze mimco puje kolem 37tt 38tt ven - mam to tak vzdycky.
![]()
@chijioke Ahoj,vítej mezi náma a zdravíme do UK. Četla jsem, že u Vás se těhu neřeší tolik jako tady a chodíte k dr jen výjimečně.
@HankaS82 jo to je pravda. U prvni dcery jsem sla poprve k doktorovi ve 23 tt a u druhe dcery myslim v 18tt nebo tak nejak. Tady vam UTZ jen tak neudelaj, to si musite zaplatit 3.000kc v soukromem UTZ centru hahaha no a za cele 2 tehotenstvi me nikdo nikdy nevysetroval ze vnitr, zadne prohmaty, vytery nic vuuubec nic. jen brali krev a moc a tlak merili pravidelne a jinak nic. me to vyhovuje, ja jim stejne moc neverim tady. ale cisare umej dobryho.
Ahojky holky. Chtěla bych se na něco zeptat. Jsem úplně na začátku těhotenství. Vím to cca 14 dni. Takže jsem tak 5-6 týden, k doktorovi jdu příští týden. Ale už ted je mi blbě. Když se nenajím, hlavně ráno… Pak zas večer žaludek na vodě. Je to normální? Trošku me to děsi… ![]()
Gratuluji Všem nově příchozím
![]()
@Elyon Já jsem tak max. 4. týden a divně je mi taky furt, ale já to mám z těch hormonů co do sebe láduju od punkce vajíček, a řekla bych že dneska se to trooošíčku zhoršilo… hlavně mě hrozně bolí břicho, furt takový divný pnutí a sem tam křeče… A o dost míň jim, stačí mi trošku a často, což je u mě divný ![]()
@chijioke ty jo, tady se chodí každý měsíc. Mě ten utz baví, když se můžu podívat jak si tam prcek plave.Jen pro zajímavost, nevíš náhodou jak je to v UK s umělým oplodněním? Platí to pojišťovna nebo pacienti?
@Elyon pokaždý je to jinak. Já minule
jak Alik hned od začátku a teď mi není nic.
Aha aha
už se těším k doktorovi, co se dozvím ![]()
Zadařilo se nám rychle, je to moje první těhotenství a ač jsem hodně chtěla, jsem ted pěkně vytřeštěná
![]()