Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
19.4.17 11:33
@Dddkkk píše:
@Fanča17 já zase podle kalkulačky 31.12. :D

Tak to máš taky zajímavý :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
19.4.17 11:35

@Fanča17 tak to je super :dance:.My chodíme k Apolináři a bylo to moje 2IVF. Tak se určitě ozvi, jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
19.4.17 11:36

@HankaS82 ona se mě ptala na poslední menstruaci a objednala mě sama na tenhle termín, taky mi to bylo divný ale tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.17 11:53

@Lokotka děkuji :) no tvrdé břicho ani né, ale bolí mě vaječníky, a Dr. říkal že je to v pořádku že se roztahuje děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.4.17 12:32
@HankaS82 píše:
@Fanča17 tak to je super :dance:.My chodíme k Apolináři a bylo to moje 2IVF. Tak se určitě ozvi, jak si dopadla.

Jasně, dám. Budu držet palce, abys měla kontrolu ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.17 16:14

Ahoj holky, tak já se taky přidám. Vůbec netuším, kdy jsem měla poslední mentstruaci, měla jsem cykly pořád jinak. Nicméně testy, které jsem si dělala, mluví za vše :-)
Poslední včerejší clearblue mi ukázal + 2-3 (takže bych měla být cca ve 4-5týdnů). V pondělí jdu na UTZ, tak uvidíme :-) S přítelem jsme se snažili skoro rok, tak jsme rádi, že se konečně zadařilo :srdce:
Momentálně píši ještě jako anonym, jelikož nechci aby se to provalilo dřív, než to bude vědět rodina, tak snad vám to nevadí :) :)

• Citovat
  • Upravit
19.4.17 16:28

Tak to gratuluji :) to jsme na tom stejně :) také test v neděli ukázal 2-3 :) a k Dr. jdu ve středu :) tak na nás budu myslet ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
19.4.17 18:07

Zdravim ClearBlue dnes 1-2. Jedna se o baby number 3. Mame doma dve cernosky 3 letou a 1,5 letou. Vtip je ze jsem otehotnela uplne ve stejnej termin jako u druhe dcery. v tydnu mezi 1.4.- 7.4. 2016 / 2017. Docela sranda… ;) 8o :lol: JInak mam 2 tydny do MS ale vetsinou tehu poznam 3. den po oplodneni a i tentokrat telo zafungovalo. Takze uz to tusim par tydnu a dnes teprve konecne test vysel pozitivni. :mavam: Jinak zijeme v UK. :kytka: jinak teda my jsme neplanovali, ale ani se nechranili, moc to nehrotime. Dve deti nebo 3 to uz nehraje zadnej rozdil - u nas. Jedine co me trosku desi je moje jizva po 2 cisarich, jeste neni uplne 100% od porodu v Prosincy 2016, tak doufam, ze to nejak preziju. predpokladam ze pujde o 3. cisar v mem pripade a pocitam ze mimco puje kolem 37tt 38tt ven - mam to tak vzdycky. :roll: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
19.4.17 18:26

@chijioke Ahoj,vítej mezi náma a zdravíme do UK. Četla jsem, že u Vás se těhu neřeší tolik jako tady a chodíte k dr jen výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
19.4.17 18:31

@HankaS82 jo to je pravda. U prvni dcery jsem sla poprve k doktorovi ve 23 tt a u druhe dcery myslim v 18tt nebo tak nejak. Tady vam UTZ jen tak neudelaj, to si musite zaplatit 3.000kc v soukromem UTZ centru hahaha no a za cele 2 tehotenstvi me nikdo nikdy nevysetroval ze vnitr, zadne prohmaty, vytery nic vuuubec nic. jen brali krev a moc a tlak merili pravidelne a jinak nic. me to vyhovuje, ja jim stejne moc neverim tady. ale cisare umej dobryho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.4.17 19:30

Ahojky holky. Chtěla bych se na něco zeptat. Jsem úplně na začátku těhotenství. Vím to cca 14 dni. Takže jsem tak 5-6 týden, k doktorovi jdu příští týden. Ale už ted je mi blbě. Když se nenajím, hlavně ráno… Pak zas večer žaludek na vodě. Je to normální? Trošku me to děsi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
19.4.17 19:44

Gratuluji Všem nově příchozím :-) :srdce: :srdce: :srdce:
@Elyon Já jsem tak max. 4. týden a divně je mi taky furt, ale já to mám z těch hormonů co do sebe láduju od punkce vajíček, a řekla bych že dneska se to trooošíčku zhoršilo… hlavně mě hrozně bolí břicho, furt takový divný pnutí a sem tam křeče… A o dost míň jim, stačí mi trošku a často, což je u mě divný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
19.4.17 19:49

@chijioke ty jo, tady se chodí každý měsíc. Mě ten utz baví, když se můžu podívat jak si tam prcek plave.Jen pro zajímavost, nevíš náhodou jak je to v UK s umělým oplodněním? Platí to pojišťovna nebo pacienti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
19.4.17 19:51

@Elyon pokaždý je to jinak. Já minule :poblion: jak Alik hned od začátku a teď mi není nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.4.17 20:11

Aha aha :) už se těším k doktorovi, co se dozvím :D
Zadařilo se nám rychle, je to moje první těhotenství a ač jsem hodně chtěla, jsem ted pěkně vytřeštěná :D :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí