Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1292
10.5.17 18:10

Ten muj chlap je opravdu Mimoň. Koukam na Prostřeno a tam slečna tvrdila, že byla 20 x na umělém oplodnění. Nejspíš měla na mysli ET +Ket nebo iui. Říkám chlapovi, že není možný, aby podstoupila 20× ivf. A on se mě zeptá co to IVF je. :zed:.By mě zajímalo kde byl, když mu to doktoři vysvětlovali. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.5.17 19:10

Ahoj děvčata, rada bych se k vám přidala a nejlépe vydržela až do konce. V lednu jsem po roce snažení bohužel potratila. V pondělí jsem zjistila dle testu že bych mohla být těhotná. Dnes jsem byla na utz a nic moc z toho nechapu, dr byla rusanda a tak jsem se nechtěla ptát pořád do kola. Ukázala mi místo kde bude dítko a rekla že to nevypadá na 6tt dle ms a za 14 dní jdu na kontrolu… poradíte mi prosím někdo s tím nálezem z utz? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
10.5.17 19:26

@Nancynka Ahoj,vítej. Co máš psáno ve zprávě od dr? Mohlo se stát, žes měla ovulaci později a proto je těhu mladší. Takhle brzo se nic moc vykoukat na utz nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.5.17 19:33

Děkuji, endometrie sekreční 16mm, v DD GS 8,5 mm s YS, plod zatím nedeferencuji. Minule to bylo podobné, první utz byl hrášek malej a pak o nic moc větší a do tretice taky moc nepovyrostl a nakonec jsem začala krvácet… No vydesilo mě to aby to nedopadlo stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
10.5.17 20:04

@Nancynka nejsem odborník, ale myslím, že těch 8,5 je velikost plodoveho vejce. A zatím tam nic jiného vidět neni. Buď v klidu, stejně s tím nic neuděláš. A za 14dni, můžeš už mít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.5.17 20:12

V to doufám že tam bude. :cert: Teď budu se strachem chodit do práce a radovat se s váma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
11.5.17 11:27

@HankaS82 :lol: cos mu na to rekla? Oni, chlapi občas fakt nevnimaji a nepamatujou si vec, která se jich i přímo takto týká :roll: hlavne jako, jestli uz jsi začala konecne cvicit?!?!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
11.5.17 11:31

@Nancynka Ahojky! Vítej :mavam: ja te chci jen přivítat, protože ja ti bohužel v tomhle neporadím, pri prvním tehu jsem o to přišla dřív, nez doslo na utz a zitra jdu teprve na krev na potvrzeni tehu, jsem v šestém týdnu, 5+3. Takze to, co ty jsi vycetla ze zprávy byla pro me Španělska vesnice :oops: :mrgreen:
A jak se celkove citis? Tvoje doktorka je Ruska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 11:52

@Kangaroo jsem mu řekla, že výsledek ivf mám v břiše. Na to cvičení nějak zapoměl :mrgreen:.Já nevím jestli jsem přecitlivělá, ale co vypustí z pusy, to je perla. Holka jede do ŠVP. Tak přišel s nápadem, že pojedem na wellness.Jsem málem upadla, protože by mě nenapadlo, že něco takového vymyslí. Tak jsem našla super ubytování v lazních na 4dny all inclusive za 1400,–.Prostě super cena.Ptam se, jestli dostane volno v týdnu. Prý jo.Tak mu říkám oč jde a on mi na to odpoví, že přes týden nemůže a co tam jako 4dny budem dělat :zed:.No asi ho vystřelim na měsíc na měsíc :mrgreen:.Dam ho do útulku :palec: nebo ho necham utratit. Nebo ho zabim a uteču do západního Německa :lol:.Ten chlap mě oddělá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
11.5.17 13:09

@HankaS82 :lol: teda ty to mas ale o nervy s nim občas koukam :D a to to vsechno beres s humorem nebo z odstupem času, kdyz uz jsi vychladla to tak beres?
Me kdyz muj vytočí, tak mi to trva, nez se tomu zasmeju občas :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 13:29

@Kangaroo už si začínám zvykat, že je takovém, tak to beru s nadhledem.Ale občas se musím nadechnout, počítat do 10 a držet se, abych mu jí u 8 neplácla. Teď když jsem těhu, tak si vždycky říkám, že se nesmím nervovat, protože to není pro mimi dobrý. Ale jinak je to zlatej chlap :lol:,třeba když spí nebo je v práci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
11.5.17 14:07

@HankaS82 :lol: ja mam pocit, ze to maj občas vsichni společný. I kdyz teda ten muj chce spat neustále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 14:39

@Kangaroo občas je na odstřel každej chlap. Já jsem taková, že to v sobě nedusim. Prostě na plno řeknu co se mi nelíbí a panáček to musí nějak pobrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.5.17 14:39

@Kangaroo děkuji, gyndaře mám chlapa, rusanda byla na utz. Už bych taky ráda věděla jak jsme na tom. ;) jinak sr těhotně cítím bolí prsa jako blázen a sem tam mám žaludek na vodě, jen nevim jestli to nemám vsugerované páč jsem před potratem necítila vůbec náznak těhotenství a radovala se jaký to bude bezproblemoví těhotenství a nic. SP v 8tt. Ten den jsem byla v práci a tak se přikláním i tomu že by to mohlo být díky tomu, dělám pečovatelku. Teď jsem naštěstí s prvním synem na paragrafu a vymýšlím jak to udělat abych byla až do druhého utz abych mohla hned na neschopenku :think: jak to holky máte s prací? Dají vám něco co není namáhavé (což u mě prostě teď nejde) a nebo vám dá gyndař neschopenku ještě před průkazkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 14:43

@Nancynka ja si řekla o neschopenku u obvoďáka hned na začátku stimulace na ivf. Dělám ve fabrice. Včera mi gyndař řekl, že když jsem po ivf, tak mě stejně do prace nepustí i když by mě přeřadili na lehkou práci. Tak budu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí