Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3736
15.5.17 13:11

@Trixia Super :) Taky se mi tady nechce moc rozepisovat. Kdo ví, kdo sem chodí ze známých…ještě jsem to nikomu neřekla, jen manželovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 13:18

@Manhattan spíš je spousta problémů dost intimních, ono nadýmání a zvracení člověk nechce probírat úplně všude :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
15.5.17 13:42

@Manhattan @Trixia pravda! Zní to dobre, tak az to bude, tak pošli odkaz :mavam:
Ja nadýmání nerada probiram i s partnerem :? Nikdy jsme si pred sebou neulevovali a ja ted beru tabletky, aby mi to vubec slo :,( Chjo. Jeff je velkej jak zrnko čočky a uz zlobi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
15.5.17 13:54
@HankaS82 píše:
@Misheila velká gratulace :kytka:.Šup sem s fotkou, ať konečně taky nějaké to mimi vidíme.

Holky děkuji, a přikládám fotečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 14:01

@Kangaroo už víš jméno? :mrgreen: @Misheila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
15.5.17 14:03
@Helenka 77 píše:
@Kangaroo No, původne jsem chtěla jeste počkat, ale když me už opravdu moje džíny na břicho tlačí a jsou nepohodlne. Nechápu, ještě je brzy. Ale je to moje třetí těhotenství a to prý roste bříško rychleji. Spis tloustnu :,( musím se začít taky krotit a jíst zdravého, ale to jsem si slíbila az po kontrole.

Taky mi přijde, džíny už nejdou unosit, takže mám alespoň leginy. Ale je pravda, že já čekám druhé a už ted mi přijde, že mám to břicho pořád nějaké nafouklé a nejde mi stáhnout. Takže nevím, někde jsem se dočetla, že u některých začli bříška růst už v osmém týdnu, což je úplně neuvěřitelné. Tak kdo ví, jestli to není jen náš dojem, váha se mi zatím nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
15.5.17 14:06

@Misheila juuuuu! No to je nádhera :srdce: moc gratuluju!!! Jak si tam plave, rybka jedna mala :hug:
@Trixia nevim :mrgreen: pred tim jsem mu rekla Bob ma pocit. To my doma tak blbnem a mymu přijde Bob a Jeff takovy ujety, ze mu tak říkáme. I kdyz muj partner rika Jeff me, dvěma bíglum a jeho dceři :lol: tak nam to tu zdomácnělo :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
15.5.17 14:10
@Trixia píše:
@Kangaroo už víš jméno? :mrgreen: @Misheila :potlesk:

:lol: :lol: :lol: :lol: tak dalekozatím nejsme :lol: :lol: :lol: ale pravda, už kdysik jsme si s přítelem říkali, že se nám líbí jméno Sebastián pro kluka. To bylo jedno u kterého jsme se shodli. Ale mě se za tu dobu nějak přestalo líbit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a co se týká holky, tak to nevíme vůbec. Spíš to bude problém se opravdu shodnout :roll: aleto má zatím čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
15.5.17 14:21

@Kangaroo
děkuji, joo spokojeně, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
15.5.17 14:26

@Misheila Krása, moc gratuluji :)
@Kangaroo Taky jsem si nikdy neulevila před manželem…jen on přede mnou :lol: :lol: :poblion: A taky mi není příjemné se o tom bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.5.17 14:30

@Misheila krásná fotka, úžasňák malej. Gratuluju k první fotce ve skupince. Holky já to dneska placam paty přes devátý. Mě zas bude :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
15.5.17 14:34

@HankaS82 @Manhattan
děkuji :-)

Já jak jsem nebyla na sladké, tak te´d mám takové chutě, že bych sežrala i čokoládový prase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A jak jsem vždy byla na slané, tak teď na to nemám ani pomyšlení. Ale co musím říct holky, tak se mi zhnusil losos. Dělala jsem si vždy doma sushi a ted jsem to nemohla ani pozřít. Takže už jen okurka nebo avokádo, nic dalšího v sushi nesním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
15.5.17 14:42

@Misheila Já jsem zase musela mít pořád v puse něco sladkého a teď vůbec…mám ještě mega zásoby sladkostí a vůbec na ně nemám chuť…ale jedině dobře. Lososa taky miluju. Jenom bacha na syrové maso, to bys teď neměla. Pokud sis teda dělala sushi se syrovým masem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 14:45

Jooo sladké, teď jsme prisly z nakupu a krom tedy věcí na salát mám dva obr čokoládové dortiky :lol:
Edit: cestou jsem sežrala párek v rohlíku, moc mi chutnal, ale teď zjišťuji, že to nebyl dobrý nápad :lol: :mrgreen: :lol:

Příspěvek upraven 15.05.17 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.5.17 14:46

@Manhattan já taky byla na sladké a teď nic. Mám děsnou chuť na tatatak, ale docela se bojím. Tak si ho asi odpustim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí