Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Trixia Super
Taky se mi tady nechce moc rozepisovat. Kdo ví, kdo sem chodí ze známých…ještě jsem to nikomu neřekla, jen manželovi
@Manhattan spíš je spousta problémů dost intimních, ono nadýmání a zvracení člověk nechce probírat úplně všude
![]()
@Manhattan @Trixia pravda! Zní to dobre, tak az to bude, tak pošli odkaz ![]()
Ja nadýmání nerada probiram i s partnerem
Nikdy jsme si pred sebou neulevovali a ja ted beru tabletky, aby mi to vubec slo
Chjo. Jeff je velkej jak zrnko čočky a uz zlobi ![]()
@HankaS82 píše:
@Misheila velká gratulace.Šup sem s fotkou, ať konečně taky nějaké to mimi vidíme.
Holky děkuji, a přikládám fotečku ![]()
@Helenka 77 píše:
@Kangaroo No, původne jsem chtěla jeste počkat, ale když me už opravdu moje džíny na břicho tlačí a jsou nepohodlne. Nechápu, ještě je brzy. Ale je to moje třetí těhotenství a to prý roste bříško rychleji. Spis tloustnumusím se začít taky krotit a jíst zdravého, ale to jsem si slíbila az po kontrole.
Taky mi přijde, džíny už nejdou unosit, takže mám alespoň leginy. Ale je pravda, že já čekám druhé a už ted mi přijde, že mám to břicho pořád nějaké nafouklé a nejde mi stáhnout. Takže nevím, někde jsem se dočetla, že u některých začli bříška růst už v osmém týdnu, což je úplně neuvěřitelné. Tak kdo ví, jestli to není jen náš dojem, váha se mi zatím nemění.
@Misheila juuuuu! No to je nádhera
moc gratuluju!!! Jak si tam plave, rybka jedna mala ![]()
@Trixia nevim
pred tim jsem mu rekla Bob ma pocit. To my doma tak blbnem a mymu přijde Bob a Jeff takovy ujety, ze mu tak říkáme. I kdyz muj partner rika Jeff me, dvěma bíglum a jeho dceři
tak nam to tu zdomácnělo
![]()
@Trixia píše:
@Kangaroo už víš jméno?@Misheila
tak dalekozatím nejsme
ale pravda, už kdysik jsme si s přítelem říkali, že se nám líbí jméno Sebastián pro kluka. To bylo jedno u kterého jsme se shodli. Ale mě se za tu dobu nějak přestalo líbit
a co se týká holky, tak to nevíme vůbec. Spíš to bude problém se opravdu shodnout
aleto má zatím čas
@Misheila Krása, moc gratuluji ![]()
@Kangaroo Taky jsem si nikdy neulevila před manželem…jen on přede mnou
A taky mi není příjemné se o tom bavit
@Misheila krásná fotka, úžasňák malej. Gratuluju k první fotce ve skupince. Holky já to dneska placam paty přes devátý. Mě zas bude ![]()
@HankaS82 @Manhattan
děkuji ![]()
Já jak jsem nebyla na sladké, tak te´d mám takové chutě, že bych sežrala i čokoládový prase
![]()
A jak jsem vždy byla na slané, tak teď na to nemám ani pomyšlení. Ale co musím říct holky, tak se mi zhnusil losos. Dělala jsem si vždy doma sushi a ted jsem to nemohla ani pozřít. Takže už jen okurka nebo avokádo, nic dalšího v sushi nesním
@Misheila Já jsem zase musela mít pořád v puse něco sladkého a teď vůbec…mám ještě mega zásoby sladkostí a vůbec na ně nemám chuť…ale jedině dobře. Lososa taky miluju. Jenom bacha na syrové maso, to bys teď neměla. Pokud sis teda dělala sushi se syrovým masem…
Jooo sladké, teď jsme prisly z nakupu a krom tedy věcí na salát mám dva obr čokoládové dortiky ![]()
Edit: cestou jsem sežrala párek v rohlíku, moc mi chutnal, ale teď zjišťuji, že to nebyl dobrý nápad
![]()
Příspěvek upraven 15.05.17 v 14:48
@Manhattan já taky byla na sladké a teď nic. Mám děsnou chuť na tatatak, ale docela se bojím. Tak si ho asi odpustim