Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gabriela Joy Děkuji moc, mela jsem velký strach, ale dopadlo to zatím nejlíp jak mohlo ![]()
@Helenka 77
tak to je paráda, gratuluji. Je to super pocit, že?
![]()
Ahojky
jak se máte? Pořád mám žaludek jako na vodě. Ale už to není taková hrůza jako dřív ![]()
Příští týden jdu na kontrolu a dostanu žádanky na screening atd. Tak budu chodit po vyšetřeních. Co vy???
![]()
@Elyon Ahojky… únava únava a únava… jinak celkem dobrý… nic zvláštního n a kontorlu jdu ve středu a už se nemůžu dočkat ![]()
Tak se i nám nejspíše zadařilo na sourozence. podle kalkulačky dnes 5+2 na závěry je ještě brzy ale věřím že bude vše v pořádku.. doma mám půl roční holčičku Nicol
@Mišulka222 jejda to to je ale hopem
tak ať se drží ![]()
Kdybys pak chtěla do uzavřené skupinky s TP v zimě, tak písni ![]()
@Trixia ahoj já bych prosím chtěla do uzavřené skupinky
termín mám 27.11
@Tynka78 Tak to je skoro zima ![]()
Pozvánky jsem vám holky poslala ![]()
Holky už jste to říkaly v práci? Jsem 10 tt. Mam ještě počkat? Je mi blbě, tak jestli nejsou blbý
![]()
@Elyon Já osobně, kdybych chodila do práce, tak to řeknu až po screeningu… ale asi to záleží hodně na kolektivu a prostředí a jak čekáš že to vezmou… abys si nezpůsobila třeba stres navíc…
Tak jsem to chtěla udělat
akorát jak je mi blbě, tak se i ptají. Já počkám
když to nedopadne dobře tak tam máme stejne rak blby vedení ze to všechno rozkeca. Ale počkám. Screening bude tento týden asi ![]()
Ahoj tehule, tak se přidávám
@)s přítelem jsme se snažili pul roku o miminko a konečně se zadařilo ☺ byla jsem 18.5 na prvním ultrazvuku a byla jsem 5+4 tt a nešlo tam vidět nic jiného nez gestacni váček bez srdíčka a embrya. Tak mám strach aby se to vůbec vyvíjelo ???? další ultrazvuk mám 2.6 je to nekonečný tak doufám že se dozvím dobrou zprávu. Jinak všem přeji krásné tehotenstvi
![]()