Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
15.5.17 14:49

@Misheila na sladké jsou prý holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
15.5.17 15:05
@Trixia píše:
@Misheila na sladké jsou prý holky :mrgreen:

Tak to bude chlap zklamaný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holčičku už máme, takže jsme chtěli kluka, já jak já ale on to bude obklopen ženami :D :D :D jsem si počítala, že nám vychází holčička i podle stáří krve. Tak jsem zvědavá co to nakonec bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 15:10

@Misheila můj taky chtěl kluka, máme Ellu, teď fakt nevím, on chce furt kluka a já mám ‚pocit‘ obojího, takže snad ne dvojčata :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
15.5.17 15:17

@Trixia
no to by bylo nadělení :mrgreen:
Tak samozřejmě, že by s tím člověk nic neudělal. Známá, ta říkala, že by klidně brala i 3 děti ale dvěmi vrzy, tak jsem si ted na to vzpomněla :lol: :lol:
Tak jako možná jako prvorodičce by mi to nevadlo, ale ted když už mám jedno dítko a měli by přijít na svět další dvě, no tě bůh :mrgreen: :mrgreen: bych asi zešedivěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.5.17 15:44

@Trixia když jsem čekala holku, tak mi sladký nesmělo do baraku.Top byla tlačenka s cibulí a octem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
15.5.17 15:53

Já jsem byla u kartářky a ta mi řekla přesně na den, kdy otěhotním a jiné věci a zatím mi všechno vyšlo, takže miminko by mělo být chlapeček :) Oliver :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 16:03

@Misheila přesně, kdyby na poprvé byly dve, tak to je zahul ale člověk stejně neví dopředu, jaké to je s dětmi, tak to bere jak to je, ale po jednom mít dvojčata, je dost frmol :lol: když nic, tak se do toho shonu motá batole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
15.5.17 16:16

Holky a mě ani nedošlo, že bych nesměla syrové maso :roll: :roll: :roll: a přitom tatarák taky zbožňuju…lososa už klidně vypustím, stejně mi ted nechutná ale co ten tatarák? sakra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.5.17 16:28

@Misheila všude píšou, že pokud víš, že to maso bylo opravdu čerstvé, nic by se stát nemělo. Jde o to, že jsou tam i vejce. Takže zárodky toxoplasmosy, salmoneli, listerióza…dospělému to nemusí udělat nic, ale poškodit mimi.Chci se ve čtvrtek zeptat u dr jak moc je to riskantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
15.5.17 16:29

@Misheila Já taky ráda tatarák :,( :,( Teď zjišťuju, na co si mám dávat pozor, protože se chci snažit jíst fakt zdravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.5.17 16:43

Kdybychom neměli jist všechno co nedoporučují, tak nejime nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 17:03

Tak syrové vajíčko bych neriskovala, syrové maso a rybu podle toho, jestli to je osvědčený zdroj. @HankaS82 toxoplasmosu můžeme mít v těle roky od zvířat a ani o tom nevědět. Nastesti na to přijdou při testech a nasazují léčbu. Těch 'breberek 'v těle může být nepočítaně. Zdravá strava ma samosebou smysl, ale hlavně vyváženou, protože třeba sladké je dobré na kosti, zelenina a ovoce dodá vlákninu a vitamíny, maso zase bilkovina… Každé ma něco a mimčo si to vezme dle potřeby :) nejlépe, když to zdraví dovoluje, tak střídmě dle chuti :lol: kdy jindy se člověk může rozmazlovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
15.5.17 17:56

@Trixia Já jsem si nainstalovala do mobilu aplikaci Nutrimimi a je tam napsané o miminku týden po týdnu, jak roste a taky o jídle, jaké je na co dobré a čeho se vyvarovat. A taky mi teď manžel koupil knížku Návod na přežití pro bejby a taky vypada moc dobře. Chci to vydržet aspoň první 3 měsíce, které jsou pro vývoj miminka nejdůležitější a pak věřím, že už se tak hlídat nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 18:06

@Manhattan tělo tě navede :hug: ono těžko něco jist, když ti to třeba zvedá zaludek :mrgreen: ja nemohla kyselinu lustovou ani cítit pres krabičku, teď nevim, co s tím udělám, když mám tělo přece jen vyčerpanějsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.5.17 18:12

Ahojky holky, a co malé pivo, dáváte si? já ho mám strašně ráda a dala bych si někdy po mase třeba… je to moudrý?… radši vydržet bez toho že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí