Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HankaS82 kvůli tlaku bych jsem pila červený vinný strik, dobře do společnosti, dá se to popíjet dlouho a když to je deci vína a 4deci vody, tak se můžou i tři
doktorka se mi vysmaja, když jsem se jí s obavou ptala, prý ‚a ten alkohol máte kde?‘ ![]()
Holky dejte vědět, až bude ta skupina schválena. Já budu rodit 27.12.2017,to datum se mi líbí ![]()
@HankaS82 už jsem psala adminum, jak dlouho se jako bude čekat ![]()
@Trixia vůbec netušim jak to funguje ani kde tu skupinu pak najdu. Me tam pak musíte přihlásit ![]()
@Trixia Já jsem minule čekala od rána až do 22hod.do večera, když jsem chtěla do uzavřené skupinky ![]()
@Manhattan já vytvářela novou a admini emimina to musí schválit. Ale tak snad se předvedou ![]()
@Manhattan
Jojo to my všechny asi… no uvidíme na konci roku jak tu budeme sázet ty datumy, že už to máme za sebou ![]()
@Dddkkk áno, dosť podobné to máme
Ja som narodená 23.12., syn 26.12. a priateľ 30.1., tak to budeme mať pekne za sebou oslavy
V správach teda ani ja netúžim byť, takže to prvenstvo rada prepustím niekomu inému. Syn sa mi narodil deň pred termínom, tak uvidím, že ako to bude tentokrát.
Cítim sa tak nastriedačku. Chvíľu mi je nevoľno, raz už to trvalo skoro celý deň a niektoré dni je to celkom v pohode. Raz mám nechutenstvo a raz zase riadnu žravku ![]()
Bolia ma bradavky, raz menej a raz riadne. Najviac hlavne v noci a ráno. Tak uvidím, že ako to bude pokračovať. A ty sa cítiš ako? Ďakujem vám všetkým za krásne privítanie. To som ani nečakala, ste fakt parádne ![]()
Pivko som si ja dala nealko a bolo vybavené. Dostala som naňho minule večer chuť a padlo na úžitok. Dnes som si zase kúpila Fatru minerálku a vyzerá, že na trávenie mi to robí dobre.
@HankaS82 tak taký termín som mala pri synovi:) Nakoniec sa narodil 26.12., tak paráda, sú to krásne spomienky. Teraz má už 8 rokov a kým samimi narodí, tak bude mať čerstvých 9.
@Gabriela Joy Tak já se cítím celkem v pohodě… jen jsem furt hrozně unavená a stále spím… tak doufám, že to přejde…
za celej den toho moc neudělám a furt pospávám…