Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1292
5.6.17 09:02

@Kaciik1 Ahoj vítej, já jsem z Teplic. Termín mám na Ježíška. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.6.17 09:03

@čekáme Ahoj,kam jdeš na screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.6.17 09:04

@HankaS82 Ahojky :mavam: super, to budeme mít kdyžtak kousek :) juuu, vánoční dáreček, jste si to hezky naplánovali ;) a jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.6.17 09:12

@Kaciik1 celkem to jde. Akorát mám občas křeče v podbřišku. Mám za sebou potrat, tak jsem teď nervózní zda je vše OK.15.6 jdu na screening.Tak snad bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.6.17 11:16

@HankaS82 A vyloženě špatně ti není? Mě se to právě vyhlo, měla jsem teda pořád žaludek na vodě a bylo mi divně, ale netrávila jsem čas u záchodu jako většina. Jeeee, tak to mě mrzí. Ale neboj, teď to bude OK :) držím palce ;) hlavně buď v pohodě a nestresuj se, jak všude píšou, to je nejdůležitější :) a kam jdeš na screening, ke komu chodíš? Mě čeká 16. 6. kontrola, na screeningu jsem byla 26. 5. a už mi řekli i pohlaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.6.17 14:54

@Kaciik1 žaludek mám taky jak na vodě, ale ne :poblion:.Chodim do Teplic k MUDr Humlové. Je mlada a fakt super.Na screening jedu k Apolináři, postupovala jsem tam ivf, tak mám screening zdarma.Ty si byla na screen. na moje narozky :D :D. Jsem taky zvědavá jestli bude něco vidět. Co budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
5.6.17 20:28

@HankaS82 do Gennetu v Praze na Letné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
5.6.17 20:43

@HankaS82 ty mas taky narozky 26.5? :lol: to já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.6.17 21:49

@Trixia je tak to je mazec, dobrý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.6.17 08:32

@HankaS82 no, žaludek na vodě jsem měla asi měsíc a půl, každý den mi bylo jak po propitý noci :lol: nevěděla jsem, jestli mám hlad nebo jestli mi je blbě nebo co. Aha, tak já chodím do Teplic k Mudr. Lojkovi, je taky mladý a šikovný a má dobře vybavenou tu ordinaci, screening mi dělal přímo u něj :) juuu, tak dodatečně všechno nejlepší ;) prý kluka :srdce: ale já si to celou dobu tak nějak myslela, že to bude kluk, prostě jsem od začátku měla za to, že čekám kluka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
6.6.17 09:43

@Kaciik1 já byla na prvním IVF v Pronatalu a Lojku jsem tam měla taky. Všichni ho chválili, ale já spokojená nebyla. Podělali co se dalo. A jednání za mě děs. Mě je Lojka strašně nesympatický, takový arogantní. Ale to je prostě můj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.6.17 11:40

@HankaS82 ahaaa, tak to jsem netušila. Ale tak každý má jinou zkušenost a já si zatím nemám na co stěžovat. Ale pravda je, že arogantně vypadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.6.17 20:14

Ahoj holky.
Zítra jdu na screening…držte palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.6.17 12:14

Cauky holky, tak nám Mudr. Už 6+5 řekla ze máme :srdce: tak jsem si oddychla, ale teď jsem na začátku 8tt a mě přestali před dvouma dnima bolet prsa a jakoby splaskli. Tak mám strach jestli by to nemohlo být něco špatného. Vzdycky mě boleli hrozné ale teď vůbec nic. Je fakt že mě zase trápí chvilkama nechutenství ale i tak mám strach jestli se a drobeckem něco neděje :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.6.17 13:14

@Evule26
Bud v klidu mam to také tak a miminko je v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...