Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaciik1 Ahoj vítej, já jsem z Teplic. Termín mám na Ježíška. ![]()
@HankaS82 Ahojky
super, to budeme mít kdyžtak kousek
juuu, vánoční dáreček, jste si to hezky naplánovali
a jak ti je?
@Kaciik1 celkem to jde. Akorát mám občas křeče v podbřišku. Mám za sebou potrat, tak jsem teď nervózní zda je vše OK.15.6 jdu na screening.Tak snad bude vše ok
@HankaS82 A vyloženě špatně ti není? Mě se to právě vyhlo, měla jsem teda pořád žaludek na vodě a bylo mi divně, ale netrávila jsem čas u záchodu jako většina. Jeeee, tak to mě mrzí. Ale neboj, teď to bude OK
držím palce
hlavně buď v pohodě a nestresuj se, jak všude píšou, to je nejdůležitější
a kam jdeš na screening, ke komu chodíš? Mě čeká 16. 6. kontrola, na screeningu jsem byla 26. 5. a už mi řekli i pohlaví ![]()
@Kaciik1 žaludek mám taky jak na vodě, ale ne
.Chodim do Teplic k MUDr Humlové. Je mlada a fakt super.Na screening jedu k Apolináři, postupovala jsem tam ivf, tak mám screening zdarma.Ty si byla na screen. na moje narozky
. Jsem taky zvědavá jestli bude něco vidět. Co budete mít?
@HankaS82 no, žaludek na vodě jsem měla asi měsíc a půl, každý den mi bylo jak po propitý noci
nevěděla jsem, jestli mám hlad nebo jestli mi je blbě nebo co. Aha, tak já chodím do Teplic k Mudr. Lojkovi, je taky mladý a šikovný a má dobře vybavenou tu ordinaci, screening mi dělal přímo u něj
juuu, tak dodatečně všechno nejlepší
prý kluka
ale já si to celou dobu tak nějak myslela, že to bude kluk, prostě jsem od začátku měla za to, že čekám kluka ![]()
@Kaciik1 já byla na prvním IVF v Pronatalu a Lojku jsem tam měla taky. Všichni ho chválili, ale já spokojená nebyla. Podělali co se dalo. A jednání za mě děs. Mě je Lojka strašně nesympatický, takový arogantní. Ale to je prostě můj pocit.
@HankaS82 ahaaa, tak to jsem netušila. Ale tak každý má jinou zkušenost a já si zatím nemám na co stěžovat. Ale pravda je, že arogantně vypadá ![]()
Cauky holky, tak nám Mudr. Už 6+5 řekla ze máme
tak jsem si oddychla, ale teď jsem na začátku 8tt a mě přestali před dvouma dnima bolet prsa a jakoby splaskli. Tak mám strach jestli by to nemohlo být něco špatného. Vzdycky mě boleli hrozné ale teď vůbec nic. Je fakt že mě zase trápí chvilkama nechutenství ale i tak mám strach jestli se a drobeckem něco neděje
![]()