Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
15.5.17 06:56

@Kangaroo Já jdu na kontrolu zítra 16.5. Ve 13:00 a na nadýmání je dobrý espumizan a muže se i v tehu a pak čaj z kmínu. A asi ruzne bylinkový čaje, co prodávají v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 09:48

@Kangaroo trpím mnohem víc na nevolnosti, než u první, a to jsem tak v 5tt. Tou dobou jsem ani netušila že jsem těhotná. Teď semnou dělá junior/ka psí kusy. Dost trpím í nechutenstvím, což mi tolik nevadí, když s malou jsem nabrala 30kg a shodila sotva polovinu :lol: chystám se na saláty, stejně musím pro ovoce batoleti, tak začneme i s taťkou zdravě jíst.
Tehotenske tepláky nosím furt, chtěla jsem je dotahat a teď jsem ráda doma za volné oblečení :mrgreen: podprsenku na kojení jsem používala sportovní, dobře to drželo vložky a hlavně se přizpůsobí, když se nalejou :lol: (mají í v Pepco za par korun)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
15.5.17 12:15

@Helenka 77 tak držím palce! Dej pak vedet, jak si vedete :hug:
Tady espumisan nemaj (Austrálie), ale uz jsem byla v lékárně si pro nejakej jinej prášek i pro tehule, tak uvidime. No a nasadila jsem dietu :? Svejm milackum jsem hezky uvarila kuřecí curry s kokosovym mlikem a moje vecere cela varena ve vode :lol: doufam, ze tohle brzo přejde a budu moct jist pak skoro vsechno :oops:
Jooo! A ve středu jdem na prvni ultrazvuk :dance: tak se těším, ale mam i trochu strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
15.5.17 12:18

@Trixia me asi úderem sedmého tydne začali celodenní nevolnosti. Nezvracim(zatim) ale je mi na :poblion: celej den a sem tam se mi zvedne kufr. Tak usrkavam ledovou Colu nebo studena voda mi taky pomaha. Vim, ze ta cola neni nejlepsi, ale uz takhle jsem na dietě jak pri viroze :lol:
Sportovní uz nosím taky!
Co ti manžel rika na saláty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
15.5.17 12:21

@Trixia Ty asi nechodis do prace momentálně, nebo ano? Jsem se chtela zeptat, jak to delas kdyz treba mluvíš s lidma a citis, jak to na tebe jde :poblion: nebo jak jsi to dělala pred tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 12:33

@Kangaroo taťka měl před rokem shodit 15kg od té doby 10 nabral, proti salátům a lehké strave není :mrgreen: jenže pak jede ke své mamce a babičce a tam se řízky koupou v tuku a vepřová s knedlíkema zelim je u nich dietní svačina. 8o :roll:

colu jsem cucala celé první těhotenství a dítěti to neublížilo. Jinak si dávám kapky měrnice, aspoň se pak dá usnout. S Elli jsem měla nevolnosti mnohem později teď jsem úplně na začátku (tak 5tt) a už mám celý den žaludek na vodě. Ale udrzim všechno a tak vařím lehčí jídla a snažím se odpočívat i když s ročním baroletem to jde hůř :mrgreen: ale zase jak se startují hormony, jsem mnohem klidnější a hodně si s malou užíváme klídek a blbnutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 12:38
@Kangaroo píše:
@Trixia Ty asi nechodis do prace momentálně, nebo ano? Jsem se chtela zeptat, jak to delas kdyz treba mluvíš s lidma a citis, jak to na tebe jde :poblion: nebo jak jsi to dělala pred tim?

Do práce nechodim, ale s malou máme hodně kroužků (plavání hudebka znakovani) takže mezi lidmi jsem skoro furt. A když to na mě jde, tak se napiju. Musím i doma, nemůžu si co chvilku odběhnout :lol: takže cola, studená voda a 3× denně Měrnice, ta na pár hodin pomůže. Ráno pomalu vstávat, ideálně mít třeba suchou housku u ruky a trochu něco snist, než se zvedneš. Samosebou nemusí to zabrat :mrgreen: každý to má trochu jinak, ale furt lepší než zázvor, ten nemusí udělat dobře, podporuje krvácení.
Jo a na nachlazení a virózy mít doma česnek a lichořeřišnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 12:41

Děvčata jste tu některá, co máte termin prosinec-leden? Mě to vychází na 17ledna, první jsem dost přenášela, ale ráda bych uzavřenou skupinku, kde si to v klidu prožijete společně bez okukovani od ‚cizich‘ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.5.17 12:46

@Trixia já mám termín na Ježíška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
15.5.17 12:50

@Trixia teda ja ti povím, ze jsem tady uz skoro dva roky a česka kuchyně mi moc nechybí. Ale znám tyhle rodinky, co jedou jen tohle a to je pak salát az na posledním miste no :nevim:
Taky se snažím to zapít, ale dneska si mi parkat zvedl, ale naštěstí si toho nikdo nevšiml :mrgreen:
Ja ma aspon vodu u postele, i kdyz teda krkam i po te :roll: neskutečný tohle. Jsem jak čuně!!! :pocitac:

Ja jsem leden! 8.1.2018 to od sebe moc daleko nejsme, jen nějakých 9 dni :srdce: :dance:
Vim, ze uz tady nějaká skupina o lednových dětech je, ale uz to mely holky rozběhly, tak jsem se na ne vyprdla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
15.5.17 12:55

@HankaS82 to je taky hezky. To budeme mit hezky Vánoce asi všechny :potlesk: a novy rok!
Akorat teda ja tady zrovna ty největší vedra…uz ted se netesim :zed: a chudak teprv malej Bob, kterej se narodí do 36stupnu a 90%vlhkosti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
15.5.17 12:55

@Trixia já jsem taky kolem 17.ledna :) už je tady jedna skupinka ledňáčci 2018 a pak si holky udělaly i uzavřenou, ale moc tam nereagují na nově příchozí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
15.5.17 12:57

@Manhattan to rikam…Vyprdnout se na ne je nejlepsi :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
15.5.17 13:01

@Kangaroo :lol: :lol: přesně tak, tam už jsou kámošky mezi sebou a neobtěžují se odepsat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 13:06

@Manhattan @Kangaroo @HankaS82 snad nás admini schválí, udělala jsem uzavřenou na zimu (12/17 - 02/18) ono se někdy mimi rozhodně dřív a někdy si to protáhne :lol: poví, že tak 3mesice by se mohly ukazovat nové tváře, pak už asi ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí