Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
15.5.17 22:17

Tak holky moje, zítra nám Prosím držte palečky a hned jak budu po kontrole, dam Vam vědět a doufám, že se budu moct pochlubit taky foteckou. No hlavně ať je mimi v pořádku. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.5.17 22:30

@Helenka 77
Držíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.5.17 22:50

@Helenka 77 :hug: všechny 4, těším se na foto. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.5.17 23:32

@Elyon @Trixia Moc děkuju, slunicka moje. Teda Já vázne nemůžu vůbec usnout. Ale věřím, doufam, že mimisek bude tam kde má byt a snad i :srdce: uvidím. A budu se s Vámi moct o to podělit. Jsem ráda, Že Vás tady mám. :hug: :* a hned jak budu něco vědět, napíšu Vam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
16.5.17 00:49

Teda ženy, vy jste se tady teda rozjely :lol: ja si jdu spat, protože uz je deset a pak sem rano prijdu a jsem 4 strany pozadu 8o :lol:
Vítám nove příchozí :mavam: @Helenka 77 moc držím palce. Ja uz mam utery, takze budu celej den čekat, jak jsi dopadla az do večera, nez se neco dozvím :) moc se těším na tvoji foteceku :dance:
Ja jdu na prvni ultrazvuk zitra a mam strach :( ja se dneska po vycurani utrela a mela jsem trochu nahnedly výtok na papíře. Ja jen doufam, ze to nebude jak posledně a miminko se udrží :,( jsem ted vystrasena jako ratlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
16.5.17 07:51

@Kangaroo neboj se, bude všechno v pořádku a určitě si prineseš taky krásnou fotečku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
16.5.17 08:25

@Trixia dekuju za podporu :hug: ja jsem hrozne vystrasena, protože minule jsem přesně začala hnede špinit a pak v jednu noc potratila :,(
I kdyz dnes to bylo jen velmi jemne spineni a vypada, ze ustalo. Dokonce jsem volala na výsledky krve, ze z tech by to slo taky poznat a jeste je nemaj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.5.17 08:31

@Helenka 77 Myslím dnes na teba, aby bola prehliadka super a bolo už vidieť aj srdiečko :srdce:
@Kangaroo Veľmi na teba myslím, nech je všetko v poriadku a bábätku sa darí dobre. Aby si ho zajtra na kontrole videla pekne zdravučké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
16.5.17 08:37

Holky na koho jsem zapomněla, tak se omlouvám a napište, ha, to napravim :)

https://www.emimino.cz/…2018-288575/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
16.5.17 09:07

@Gabriela Joy moc dekuju :* snad bude vsechno v pořádku. Jsou to stresy tohle čekání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
16.5.17 14:17
@Helenka 77 píše:
Tak holky moje, zítra nám Prosím držte palečky a hned jak budu po kontrole, dam Vam vědět a doufám, že se budu moct pochlubit taky foteckou. No hlavně ať je mimi v pořádku. :andel:

držím držím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
16.5.17 14:21

@Kangaroo
neboj, to nemusí nic znamenat. Určitě bude vše v pořádku. Mě dr. ukazovala na utz že mám hematom, takže kdybych začala krvácet, tak se nemám čeho bát, že se to jen vyplaví a dobrí. A zatím je vše v pohodě, takže asi se to spíš vstřebalo. I když nechápu, kde se tam ten hematom vzal??? 8o 8o 8o

Budu na tebe zítra myslet a očekávat info, že je vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
16.5.17 14:22
@Trixia píše:
Holky na koho jsem zapomněla, tak se omlouvám a napište, ha, to napravim :)https://www.emimino.cz/…2018-288575/

já tam nejsem :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
16.5.17 14:39

9+0tt

Ahoj, dnes jsem 9+0tt a zítra jdu na druhou kontrolu. První byla v 7+1 a bylo vidět srdíčko. Ale jsem trochu nervózní, mám za sebou dvě těhu se špatným koncem tak uvidíme. Všem vám přeji hodně štěstí a ať to celé dobře dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.5.17 15:10

Tak holky moje, ten muj poklad je v pořádku a viděla jsem už i tlukot srdicka :srdce:. Jsem 6+3 podle ultrazvuku 6+2 takže je to skoro přesne přesné. Děkuji za podporu a příští kontrola za 2 týdny. Jinak jsem dostala hned žádanky na trombocentrum, (prodělala jsem vloni trombózy, tak je to nutne) a do Podolí na skrining a na genetické konzilium. Takže nudit se nebudeme. Ale zatím v se v pořádku, slyšeli jste jak mi spadl kámen ze srdce, tak ted ještě ty další vyšetření, aby byli v pořádku a budu nejšťastnější. A Vám Děkuji za podporu a opatrujte sebe i sve poklady. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí