Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Evule26
takhle jsem to taky měla, pak jsem měla neskutečnou radost, když jsem viděla ![]()
určitě to dobře dopadne a bude tam, ničeho se neboj a na nic špatného nemysli. Vítáme tě ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? 3.5. jsem byla na KETu, test pozitivní a HCG v krvi 3274, ve středu 1.ultrazvuk=)
No doufám
, nevím jestli je i normální mít výtoky bílí a nemam zadne příznaky jen bolení podbřišku občas a ty prsa no
ale mockrát děkuji za uklidnění ![]()
Ahoj, měla jsem to uplně stejně. Na prvním utz 5+1 byl jen takovy puntik. Strasne jsem se bala aby se udelalo srdicko a vse bylo ok. Další kontola byla až 9+0 a tam jsem viděla 26mm velké miminko a srdíčko se nedalo přehlédnout, je to úžasný pocit. Teď jsem 10+2 a mám strach zase z prvo trimestrálního screeningu. Ale už nejsem tak na nervy, lepší se to
Takže přeji hodně zdraví a neboj, v drtivé většině je vše ok.
@Evule26 píše:
Ahoj tehule, tak se přidávám@)s přítelem jsme se snažili pul roku o miminko a konečně se zadařilo ☺ byla jsem 18.5 na prvním ultrazvuku a byla jsem 5+4 tt a nešlo tam vidět nic jiného nez gestacni váček bez srdíčka a embrya. Tak mám strach aby se to vůbec vyvíjelo ???? další ultrazvuk mám 2.6 je to nekonečný tak doufám že se dozvím dobrou zprávu. Jinak všem přeji krásné tehotenstvi
![]()
![]()
Ahoj, měla jsem to uplně stejně. Na prvním utz 5+1 byl jen takovy puntik. Strasne jsem se bala aby se udelalo srdicko a vse bylo ok. Další kontola byla až 9+0 a tam jsem viděla 26mm velké miminko a srdíčko se nedalo přehlédnout, je to úžasný pocit. Teď jsem 10+2 a mám strach zase z prvo trimestrálního screeningu. Ale už nejsem tak na nervy, lepší se to
Takže přeji hodně zdraví a neboj, v drtivé většině je vše ok.
@Mercury děkuji ti za uklidnění, já si taky myslim ze až uvidím
tak budu klidnější i kdyz pak přijdou další vyšetření
já jdu na dalsi ultrazvuk 2.cervna to bych měla být mezi 7-8 tt tak snad tam něco uvidím
protože to moje mi přijde opravdu hodně malinký. Tady přidávám fotku kdyztak nápis svůj názor
jinak taky přeji aby vše proběhlo v pořádku, já byla teď se ségrou na screeningu a naštěstí vše bylo v pořádku i když ji doktorka strasila že je v nějaký šedý zone ![]()
@Mercury
Mě ted taky čeka ten první screening…
držím palečky ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala ![]()
Objevily se mi dvě čárky teprve včera, takže jsem z toho ještě pořád hotová ![]()
Přeji všem pohodové těhotenství a zdravá děťátka ![]()
Ahojky
také bych se k Vám ráda přidala
čekáme první mimčo a termín máme zatím na 30. 11. 2017
Na kdy čekáte Vy?
a není mezi Vámi náhodou některá z Ústí nad Labem?
Hezký den ![]()
Ahoj, termín mám určený na 18.12.2017. 15.6. jdeme na screening a doufám že vše vyjde dobře. V práci to řeknu až po výsledcích! Potom bych se ráda přidala do vaší skupiny.
, všem hodně štěstí a fajn večer
@čekáme Ahojky, v práci jsem to taky říkala až po screeningu
tak držím palce, ať je vše v pohodě ![]()