Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HankaS82 Jééé těším se co si přineseš za fotečku
…Zaléhání uší je taky zajímavý příznak těhu.,.. o tom jsem nikdy neslyšela…
@Dddkkk já myslím, že je to z prudkého poklesu tlaku. Trpim na nízký. Chci se na to zeptat u dr.
@HankaS82 zkus si tlak průběžně měřit. Já jsem s malou byla na tím podobne, ale tlak se mi postupem zvednul, posledních pár týdnů byl dokonce vysoký. Srovná se to
ja nosila colu všude, pomohla mi od nevolnosti a když se mi motala hlava, tak kofein s cukrem zabíral.
@Helenka 77 píše:
Holky, mam prosbu, kamarádka se snaží otěhotnět už 8 měsíců. Můžete Prosím poradit co jste všechno zkousely- braly na podporu otěhotnění? Nejraději nějake bylinky
já taky pila kontryhel a najednou mimi
ale jestli to k něčemu bylo… ![]()
Ahoj holky, tak si rikam jak se všechny mate a jak se cítíte. Koukam, ze hlad je skoro ba vsech frontách a nevolnosti taky. Ja mela vcera prisernou noc. Vzbudila me asi ve 3rano šílená bolest podbrisku, tak jsem sla na zachod no a tam to začlo, udělalo se mi tak zle, ze jsem se cela zpotila studenym potem a do 2minut jsem byla mokrá jako mys
a do toho se mi zvedal žaludek, ze jsem se malem
bylo to jak petiminutova viróza, ale strašně jsem se teda bála. Pak se to uklidnilo a dnes cely den pohoda, tak nevim co to bylo ![]()
@Helenka 77 slyšela jsi o hormonální józe? Moje mamka ji cvičí na menopauzu a uzasne ji to pomaha, ze ani nebere léky
a spoustu holek to prave cvičí na otěhotnění, protože telo spravne produkuje hormony atd. ja si to s ni zacvicila jednou kdyz tu byli me navštívit v dubnu, no a asi 3 dny na to jsem do toho vlitla, takze u me to zabralo rychle ![]()
Ahoj holky, tak hlásím, že u nás čtvrteční KO dopadla úžasně. Píšu už ne jako anonym ale pod profilem, jelikož jsme to včera oznámili rodině. Jinak u dr. vše v pořádku, miminko má 1,58cm, srdíčko bije, odpovídáme dneska 8+3, máme i fotečku a těhotenskou průkazku. Termín porosu nám vychází na 21.12.2017. Za 3 týdny mi začíná série vyšetření, odběry, poradna plus screening. Těším se ![]()
@Misheila velká gratulace
.Šup sem s fotkou, ať konečně taky nějaké to mimi vidíme.
@Misheila Moc gratuluju, to je krásná zprava takhle v nedeli na den matek ![]()
Hezky den matek vsem! ![]()
Přeji Vam všem maminkám, krásný svátek. Teda holky, Já bych mohla hrát hlavni roli v Šípkové Růžence. Venku je sice teplo, ale takový zvláštní vzduch, nebo se mi to jen zdá. A Já bych jen spala a spala.
@Misheila
gratuluju ![]()
@Helenka 77 hodim ti alternaci, ale u nas už byla bouřka, tak s se se to zlepší ![]()
Holky, tak doufám, že nenosí smůlu si kupovat těhotenské věci, před první kontrolou u dr. Protoze, Já dnes byla s přítelem po obchodech a koupil mi těhotenské kalhoty. Tak snad mi přinesou štěstí.
@Helenka 77 to taky doufam, ja mam ze soboty tehotenskou podprdu ![]()
Urcite nam štěstí přinesou ![]()
@Kangaroo No, původne jsem chtěla jeste počkat, ale když me už opravdu moje džíny na břicho tlačí a jsou nepohodlne. Nechápu, ještě je brzy. Ale je to moje třetí těhotenství a to prý roste bříško rychleji. Spis tloustnu
musím se začít taky krotit a jíst zdravého, ale to jsem si slíbila az po kontrole.
@Helenka 77 ja to chapu a take jsem slyšela, ze v dalsich tehotenstvich roste bříško rychleji.
No, taky mi přijde brzo, ale moje prsa za tech par týdnu uz poslali nejednu podprdu ja dno skříně a nevim, proc si kupovat novy větší krajkovy, ldyz mi pak stejne zas nebudou
tak jsem si koupila tehotenskou a nazdar
at si mysli kdo chce co chce. Některý kalhoty me taky tlačí, hlavne spis teda kvuli nadýmání
dela mi to ze života peklo, hlavne fakt, ze to neodchází a to je taková bolest, ze se bojim, ze prijdu o miminko ![]()
Kdy jdes na kontrolu, prostí tyden?
Trpíte tim taky? Pomáhají vam nějaké babske rady?