Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Trixia ta listovka strašně smrdí, ale lepší než gynex
Třeba by stačio, kdybys jedla zeleninu, která ji obsahuje: listové saláty, brokolici, špenát,…Nebo jiné vitamíny GSmamavit, Femibion…ale ty jsem ještě nebrala, tak nevím jestli je to cítit
@Elyon Alkohol bych radši vynechala úplně. Občas jsem si taky dala pivo, ale v lednu jsem přestala pít, protože jsme s kámoškou chtěly očišťovat organismus tři týdny a od té doby jsem nepila vůbec
![]()
@Trixia píše:
@Manhattan @Kangaroo @HankaS82 snad nás admini schválí, udělala jsem uzavřenou na zimu (12/17 - 02/18) ono se někdy mimi rozhodně dřív a někdy si to protáhnepoví, že tak 3mesice by se mohly ukazovat nové tváře, pak už asi ne
Můžu taky k Vám? Já mám 31.12. takže to je 50/50 jestli prosinec nebo leden ![]()
@HankaS82 píše:
Kdybychom neměli jist všechno co nedoporučují, tak nejime nic.
amen ![]()
@Dddkkk Jé, třeba budete ve zprávách na Nový rok…1.miminko v novém roce
![]()
@Elyon píše:
Ahojky holky, a co malé pivo, dáváte si? já ho mám strašně ráda a dala bych si někdy po mase třeba… je to moudrý?… radši vydržet bez toho že
Malý pivo neublíží, když jich nebude 15 ![]()
@Manhattan mamavit mi právě děsně zvedal žaludek
@Dddkkk budu na tebe taky myslet ![]()
Ahojte,
rada by som sa k vám tiež pridala, podarilo sa mi dočítať všetko od začiatku
Termín mám 3.1.2018, tak možno to bude tiež čerstvé novoročné ![]()
Patrím inak do tej januárovej skupinky a aj keď som sa pridala ešte pri začiatku, tak ani na mňa skoro nereagujú. Tak dúfam, že tu ma medzi seba zoberiete a že si pokecáme:)
@Trixia Nestraš, já mám mamavit koupený, ale chci ho začít brát, až doberu tu listovku
@Gabriela Joy určitě
krásné datum, se o to první lednove budete přetahovat ![]()
@Manhattan Nooo taky jsem si to říkala, ale uvidíme… asi bych úplně ve zprávách být nemusela
hihi
… ještě nejlépe po porodu zničená a zdrchaná ![]()
@Elyon zrovna včera jsem četla, že sklenka piva nevadí. Ja si u grilovačky taky dala. Podpoří trávení a mimi neublíží. To samé červené víno. Nedoporučuje se tvrdý alkohol.
@Gabriela Joy Vítej vítej… tak to jsme hodně podobně koukám s datumem o pár dní
… A jak se cítíš?