Hnidy, jak na ně

771
18.9.14 07:27

Hnidy,jak na ne

Zdravím, přečetla jsem plno diskusí a nedá mi to neotevřít další už jen proto, že je „začátek“školního roku.. Tak po vyhnutí se breberek vlasových ve školce a rok ve škole nám dcerka donesla tato nechutna zvířátka domů.. Koupila jsem tedy psí šampon, vši mrtvé, hnidy jsem vytahala co jsem našla.. Ovšem za par dni opět svědění hlavy a opět velké vši :cert:..aplikovali jsme znovu Orthosan na psy..vybíráni hnid..no a par dni a zase :nevim:. Nastávala jsem se, obarvila dceři barvou v jejim odstínu, umyli vlasy zase orthosanem, nechala jsem ji z dlouhých vlasu ostříhat na kratounko a opět..byla tam.. Evidentně je ve třídě někdo s kým se dcera kamarádi a neřeší to doma vůbec. Synatory jsem ostrihala na 3mm a umyla samponem a řeči stylu po 1cm nejdou - kecy..hnidy se držen i na tech třech mm :cert:.. Prosím o radu co s tím, jsem nestastna… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1703
18.9.14 07:44

A ložní prádlo pereš? nebo čepice apod.? jinak bych se asi pozeptala ve škole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
18.9.14 08:06
@luccik píše:
Zdravím, přečetla jsem plno diskusí a nedá mi to neotevřít další už jen proto, že je „začátek“školního roku.. Tak po vyhnutí se breberek vlasových ve školce a rok ve škole nám dcerka donesla tato nechutna zvířátka domů.. Koupila jsem tedy psí šampon, vši mrtvé, hnidy jsem vytahala co jsem našla.. Ovšem za par dni opět svědění hlavy a opět velké vši :cert:..aplikovali jsme znovu Orthosan na psy..vybíráni hnid..no a par dni a zase :nevim:. Nastávala jsem se, obarvila dceři barvou v jejim odstínu, umyli vlasy zase orthosanem, nechala jsem ji z dlouhých vlasu ostříhat na kratounko a opět..byla tam.. Evidentně je ve třídě někdo s kým se dcera kamarádi a neřeší to doma vůbec. Synatory jsem ostrihala na 3mm a umyla samponem a řeči stylu po 1cm nejdou - kecy..hnidy se držen i na tech třech mm :cert:.. Prosím o radu co s tím, jsem nestastna… :nevim:

Také jsme to nedávno řešily, dcera to donesla asi z prázdnin někde jak byla. Jelikož je nemocná a nechtěly jsme zkoušet žádné driáky, tak jsme našly na netu šampon čistě na přírodní bázy. Koupily jsme ho v prodejně se zdravou výživou a přírodní kosmetikou.Ten šampon se jmenuje Capisana stojí do 2OO,–Aby byl ještě učinnější, paní nám k tomu doporučila dokoupit i olej tea trea a přidat do šamponu během mytí. Po prvním umytí bylo vše odstraněmo a od té doby je klid ;)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
18.9.14 08:06

Jo, a je nutný doma všecko vyprat, hlavně ložní prádlo ;)

• Citovat
  • Upravit
771
18.9.14 08:19

Peru to a denně prevlekam!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
18.9.14 08:20
@luccik píše:
Peru to a denně prevlekam!!

Tak to jo ;)

• Citovat
  • Upravit
4232
18.9.14 08:34

Lucka je přivezla předloni ze školy v přírodě. Zbavovali jsme se jich měsíc. Loni je zase přinesla ze školy, ale to už jsem byla vybavená a nechala jsem si dovézt z Anglie úžasnej hřebínek a tím jsme je zlikvidovali na jeden zátah. Až jsem tomu fakt nevěřila a furt jí prohledávala, jestli zase nemá hnidy. Navíc má dlouhý a hrozně hustý vlasy. Orthosan je podle na nic. Jako prostředek jsme používali tohle http://www.lekarna.cz/…100ml-87602/. Díky těm olejům se to krásně vyčesává a kupodivu se to i dobře z vlasů vymejvá. Hřebínek máme tenhle http://www.b3blitz.com/…IT_COMB.html a fakt funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
18.9.14 08:44

Ja teda nechapu, proc pouzivas psi sampon, kdyz je na trhu dost jinych, opravdu ucinnych pripravku.Psi nemaj vsi, tak se nediv, ze se to po tom samponu vraci.Ves je ciste lidsky parazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
18.9.14 08:46
@Eemii píše:
Ja teda nechapu, proc pouzivas psi sampon, kdyz je na trhu dost jinych, opravdu ucinnych pripravku.Psi nemaj vsi, tak se nediv, ze se to po tom samponu vraci.Ves je ciste lidsky parazit.

Já taky ale někde slyšela, že je to prej dobrý, ale sama bych to dítěti na hlavu teda nedala :roll: nevěřim tomu ;)

• Citovat
  • Upravit
21902
18.9.14 08:54

@Jančakecalka nevim,podle me zbytecny, kdyz se to da resit jinyma pripravkama, k tomu urcenyma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
18.9.14 08:56
@Eemii píše:
@Jančakecalka nevim,podle me zbytecny, kdyz se to da resit jinyma pripravkama, k tomu urcenyma.

Právě, taky si myslim, proto se to vyrábí ;)

• Citovat
  • Upravit
842
18.9.14 09:22

@luccik ahoj, já zkoušela ocet + alpu, vši to zabilo ale asi ne všechny (a hlavně to dost zničilo vlasy), pak jsme koupili v lékárně Liquido a ikdyž se to má opakovat po týdnu, neudělala jsem to a zbavili jsme se jich!! hřeben co byl k tomu - klasický všiváček nic nevytáhl, asi má dcerka tenčí vlasy než tam jsou mezery.. ale žehličkou jsem jí vyžehlila 3 dny po sobě vlasy a byly pryč :) + u pohádky jsem jí to centimetr po centimetru vybírala.. takže za mě zkus ten šampon a žehličku..jo a čtu že si převlíkala denně prádlo, ale já třeba vysávala a dezinfikovala komplet vše, s čím dcera přišla do styku..včetně koupelny, hraček…byla jsem z toho úplně vyčerpaná, ale podařilo se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
18.9.14 09:25

Me to kupodivu doporučila lekarnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
18.9.14 09:26

Nevím no. každopádně budu už moudřejší a koupim co odporucujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
18.9.14 10:21

@NikiNaty JA desinfikuji denně cely byt..sanitolem, používáme detol..i hračky pucuji..mám 4 DETI a silim z toho a az mi rupnou nervy, na rodicaku vážení nestarajici se něco uslysi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí