Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, mému 6.měsíčnímu chlapečku při čůrání teče hnis z pindíka…včera to měl už i zelený a dnes zase nažloutlý. Byli jsme u doktorky a zánět předkožky to není. Dostali jsme pytlík na moč a zítra dáme do laboratoře do nemocnice. Jsem z toho nesvá, nemáte s tímto někdo zkušenost? Co to může být?…jinak teplotu nemá a je klidný. Díky ![]()
Je to blbý,ale tchyně má fenku, která čůrala hnis +krev atd… nakonec to byl zánět ledvin. Dcera ho měla asi ve dvou letech taky. Ale měla k tomu ještě horečky. Byla jsem s ní v nemocnici. dostávala ATB a potom doma je brala asi ještě 10týdnů. Přeju chlapečkovi brzské uzdravení a pokud možno, jen nějakou prkotinu.
Kdyby to byl zánět ledvin, tak by ho to podle mě bolelo a to by určit nebyl klidný. Vím z vlastní zkušenosti nepřeji nikomu. Taky ti přeji ať je to jen nějaká prkotina a pevné nervy
no mě taky napadlo, že se může jednat o zánět ledvin nebo močových cest…já jsem měla v pubertě zánět ledvin a to fakt bolí a skončila jsem v nemocnici. Je to ale zvláštní…malej je v pohodě…kdyby mu netekl ten hnis/výtok při každém čůrání, tak bych na něm nic nepoznala. Chudák před 10 dny dobral antibiotika a teď zase tohle ![]()
ahoj a nemohl by to mít jako vedlejší reakci na ATB?některá tohle dělají ženám,že zpusobují výtoky a kvasinku,ale u chlapečku
o tom jsem ještě neslyšela,přeju ať to nic není a jste brzo zdrávý ![]()
díky
snad to nebude nic vážného. Zítra snad už budeme vědět o co se jedná. Zřejmě ho nic nebolí nebo je statečný.
ahoj, tak má chudák zánět moč.cest. Hodnoty z moči byly vysoké…bílkovina, krev v moči atd. Tak máme atb. Chtěla nás poslat do nemocnice ( ty hodnoty se jí vůbec nelíbily a tak pošle moč ještě do prahy), ale pak řekla že nemá teploty a tak to s námi zkusí do pátku s domácím léčením s tím, že v pátek půjdeme s moči zase do nemocnice a podle dalších hodnot se rozhodne co dál. Toho výtoku/hnisu je pořád dost, ale malej je skvělej pacient jakoby ho nic nebolelo (nepálilo).
Takže může být zánět bez teplot…
Ty bláho to voalím oka, že ho takovejhle zánět moč.cest nepálí
Mě stačí jen nepatrně přistydnout a už lezu na WC po kachlích jak je to strašný. No, přeju ať ATB rychle zabere a malej nikam do nemocnice nemusí.