Hnis při čůrání

1987
22.8.11 12:45

Hnis při čůrání

Ahoj, mému 6.měsíčnímu chlapečku při čůrání teče hnis z pindíka…včera to měl už i zelený a dnes zase nažloutlý. Byli jsme u doktorky a zánět předkožky to není. Dostali jsme pytlík na moč a zítra dáme do laboratoře do nemocnice. Jsem z toho nesvá, nemáte s tímto někdo zkušenost? Co to může být?…jinak teplotu nemá a je klidný. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
22.8.11 14:19

Je to blbý,ale tchyně má fenku, která čůrala hnis +krev atd… nakonec to byl zánět ledvin. Dcera ho měla asi ve dvou letech taky. Ale měla k tomu ještě horečky. Byla jsem s ní v nemocnici. dostávala ATB a potom doma je brala asi ještě 10týdnů. Přeju chlapečkovi brzské uzdravení a pokud možno, jen nějakou prkotinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
22.8.11 14:22

Kdyby to byl zánět ledvin, tak by ho to podle mě bolelo a to by určit nebyl klidný. Vím z vlastní zkušenosti nepřeji nikomu. Taky ti přeji ať je to jen nějaká prkotina a pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.8.11 14:41

no mě taky napadlo, že se může jednat o zánět ledvin nebo močových cest…já jsem měla v pubertě zánět ledvin a to fakt bolí a skončila jsem v nemocnici. Je to ale zvláštní…malej je v pohodě…kdyby mu netekl ten hnis/výtok při každém čůrání, tak bych na něm nic nepoznala. Chudák před 10 dny dobral antibiotika a teď zase tohle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.8.11 19:17

ahoj a nemohl by to mít jako vedlejší reakci na ATB?některá tohle dělají ženám,že zpusobují výtoky a kvasinku,ale u chlapečku :nevim: o tom jsem ještě neslyšela,přeju ať to nic není a jste brzo zdrávý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.8.11 20:59

díky

snad to nebude nic vážného. Zítra snad už budeme vědět o co se jedná. Zřejmě ho nic nebolí nebo je statečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
23.8.11 14:07

ahoj, tak má chudák zánět moč.cest. Hodnoty z moči byly vysoké…bílkovina, krev v moči atd. Tak máme atb. Chtěla nás poslat do nemocnice ( ty hodnoty se jí vůbec nelíbily a tak pošle moč ještě do prahy), ale pak řekla že nemá teploty a tak to s námi zkusí do pátku s domácím léčením s tím, že v pátek půjdeme s moči zase do nemocnice a podle dalších hodnot se rozhodne co dál. Toho výtoku/hnisu je pořád dost, ale malej je skvělej pacient jakoby ho nic nebolelo (nepálilo).

Takže může být zánět bez teplot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
23.8.11 14:19

Tak ať nemusíte do nemocnice a jste brzo fit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.8.11 16:06

Ty bláho to voalím oka, že ho takovejhle zánět moč.cest nepálí 8-o 8-o 8-o Mě stačí jen nepatrně přistydnout a už lezu na WC po kachlích jak je to strašný. No, přeju ať ATB rychle zabere a malej nikam do nemocnice nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí