Hobliny pro morčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
30.1.14 12:27
@Nejhodnější píše:
U nás se teda nikdy takové ciráty kvůli morčatům nedělali… Když nás přestaly bavit, tak se šouply ke králíkům. A žily, zdravé jak dlouho. Pokud se přemnožily, tak hadovi. Brali jsme to jako jen morče…

No ale mě se právě jedná taky o to, že to morče máme jako mazlíka a že pak přijde do styku s dětmi. Takže i proto mě zajímá, zda je možnost nějaké infekce, nebo ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.1.14 13:01

@tiffany mě třeba chytl malej id morčete plísen. to jsme neměli ještě naše bezsrstý papíráky, ale obyč ze zveráku za stovku. Malého sem léčila 2 měsíce a nic nezabíralo, že pak musel dostat léky. Morče sem léčila také dlouho.dala téměř 3000 za zvěrolékaře a pak nám umřelo. Hygiena je u morčat určitě duležitá.
Podestýlka muže spusobit i otlaky pacek. Určitě bych raději kupovala prověřenou očištěnou podestýlku i jídlo, než pak o morče zbytečně přijít a nebo zbytečně léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.1.14 13:04

@Nejhodnější každou to má hold jinak. Pokud si byla dítě, tak si asi nechápala že samci a samice maj být oddělený pokud neplánuješ jejich chov a nemuseli jste jich mít spoustu. Navíc obyčejná morčata nikdo moc nechce, tak na co je množit?
Každej se hold ke zvířatům chová jinak.pro nás jsou to kamarádi a i koníček i když teda hodně finančně náročnej koníček.
Morče se dá vycvičit jako pejsek. Chodí na záchod, přiběhne na zavolání, ale to nemá smysl řešit s někým pro koho je to jen morče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.1.14 13:09

Pár posledních našich odchovancu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
30.1.14 13:26

@Kamča.dalmatinka Nádherní čumáčci :) a vypadají krásně zdravě.. :palec: Já bych hned pořídila aspoň jedno, ale to by zas k tomu jednomu přibylo druhý a třetí.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
30.1.14 13:44

@Hr4sek22 díky :palec: no takle začíná každý s jedním, druhým, pátym a pak chs a seš tam kde já :mrgreen:.už se mi o tom i zdá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.1.14 13:52
@Kamča.dalmatinka píše:
@Hr4sek22 díky :palec: no takle začíná každý s jedním, druhým, pátym a pak chs a seš tam kde já :mrgreen:.už se mi o tom i zdá :mrgreen:

My máme dvě a to mi fakt stačí. Pořád jim to tam musím čistit a děsně toho sežerou. Na to, jak jsou to malá zvířátka tedy baští až dost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
30.1.14 13:54
@Kamča.dalmatinka píše:
@Nejhodnější každou to má hold jinak. Pokud si byla dítě, tak si asi nechápala že samci a samice maj být oddělený pokud neplánuješ jejich chov a nemuseli jste jich mít spoustu. Navíc obyčejná morčata nikdo moc nechce, tak na co je množit?
Každej se hold ke zvířatům chová jinak.pro nás jsou to kamarádi a i koníček i když teda hodně finančně náročnej koníček.
Morče se dá vycvičit jako pejsek. Chodí na záchod, přiběhne na zavolání, ale to nemá smysl řešit s někým pro koho je to jen morče

Moje řeč Kamčo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.1.14 14:14

Ja bych do hoblin od truhlare nesla uz ani za nic. Mela jsem je 2× od znameho, chytli z toho roztoce, takze ve finale clovek neusetril nic, protoze osetreni morcat zrovna zadarmo taky neni. Nejvic jsem byla spokojena s Allspanama nebo Profibad taky nejsou spatne, ale hure sajou, nez Allspany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.1.14 15:10

Tak už jsem z hoblin od truhláře vyléčená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.3.18 13:10

Určite pelety! kdyz se na ne vycuraji tak se to rozmoci a piliny tak ty se jenom zhnusi. Takze pelety. Dam ti sem fotku, ktere pouzivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.1.20 10:48

Ahoj

Doporučíte někdo vhodné seno pro morče? Máme ho od Vánoc a potřebovala bych poradit jak začít a kde všechno pořídit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný