Hodně vysoká děložní sliznice 1,5 cm - hysteroskopie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1168
30.1.24 15:34

@Haninka55 já právě nemám ms. Jen občas špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
30.1.24 15:35

To je to co mě stresuje. Všude píšou o silném krvaceni při vysoké sliznici a já nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
30.1.24 18:38

@admenL tak tam je zjevne nejaky problem ze se sliznice neodlucuje pak tam hrozi ruzne narusty cehosi radeji to nechat proverit a vycistit a mate jasno.

• Citovat
  • Upravit
12719
30.1.24 18:50
@Haninka55 píše:
@admenL tak tam je zjevne nejaky problem ze se sliznice neodlucuje pak tam hrozi ruzne narusty cehosi radeji to nechat proverit a vycistit a mate jasno.

Presne tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
31.1.24 07:50

@Haninka55 Mám levosert.
Jsem z toho docela otrávená, přijde mi, že akorát pořád krvácím nebo špiním, bolí mě břicho, prsa a akné se mi rozjelo jak puberťačce.
No ale menses není tak šílená jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
31.1.24 07:56

@Flyingfrog dej tomu cas mas ho kratce seda si to az taky rok…ale po tech 6 mesicich muzes uz videt ustup a nejake vysledky🙂

• Citovat
  • Upravit
14108
31.1.24 13:21

@Haninka55 Tak budu doufat, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24868
31.1.24 19:37
@admenL píše:
Ale on mi o žádných polypech neříkal. Jen o vysoké sliznici.

Mně taky neříkali o polypech a byl tam. Ono v té vysoké sliznici je to hůř přehledné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
1.2.24 18:07

Holky já se pořád nemůžu hodit do klidu. Přes den jsem v pohodě, chodím do práce a vím že to bude všechno v pořádku a max to budou jen polypy nebo nějaké rozhozené hormony ze špatně bráně antikoncepce. A pak jsem odpoledne doma, vidím nejmladšího syna jak je sladký a malý a brečím jak želva a v hlavě mám ty nejhorší scénáře tak ho neuvidím vyrůstat a jak to doma beze mě všechno zvládnou. Jsem strašný hysterák a nemůžu si pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
1.2.24 18:13

@admenL neboj bude to dobre…kdy jdes na zakrok? opravdu tohle muzou delat polypy🤐kdyz beres tedy HA menzes mas slabsi ale sliznice se ukladala…coz by nemela ale…stalo se…a v te vyssi se rady tvori tyhle bestie…odstrani je daji na histolku a i sliznici a vse zas bude dobre…ja uz byla na polypu 4×…a ver ze tyhle obavy jsem mela vzdy…pak mi pan mudr Kovar ten VIP na hysteroskopii doporucil telisko horm. a zatim tuk tuk dobre…ale strach z utz mam vzdy chodim poctive co 3.mesice…ale uvidis te vse bude dobre dulezite je ze to resis.🙂

• Citovat
  • Upravit
1168
1.2.24 18:27

Děkuji za tvoje slova. Na zákrok jdu v úterý. Na jednu stranu vím že to bude dobré ale ty večery…a může se ta sliznice ukládat právě kvůli těm polypum? A ty jsi měla tu sliznici zvětšenou všude nebo jenom někde? On mi moc dokor neřekl ale podle UTZ co mi. ukazoval tak na začátku byla tak jak má být a vzadu vysoká. Ještě mě napadá co když to není sliznice ale rovnou nádor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
1.2.24 18:53

@admenL mistama prave vyssi a tam byl vzdy polyp nejdy pry odejde s menstruaci ale to spis v zacatku rustu jak se jakoby zahloubi uz jen odstranit…neboj bude vse ok…navic pokud chodis na pravidelne prevence…nekde tady byla diskuze a nador pry je rozeznatelny takze klidek zitra uz mas patek a po vikendu budes mit jasno…hod to zatim za hlavu. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Haninka55
7.2.24 22:38

@admenL ahojky tak jak jsi dopadla? ja ti psala i zpravu ale asi ji nevidis? rak doufam ze vse ok. :)

• Citovat
  • Upravit
2
14.2.24 16:05

Ahojte, potřebuji se nějak vypovídat, doufám že nevadí. Včera jsem byla na kontrole u svého gyn. lékaře, šla jsem tam s problémem. Jsem 8 měsíců po porodu, plně kojím a menstruace chodí od začátku po 6ti nedělí ale nepravidelně 30-40 dní, teď se mi stalo druhý cyklus že jsem tak kolem 17-20 dne DC zašpinila, poprvé to bylo jen den a teď podruhé dva dny ale jen po utření a trošku růžového hlenu. Občas pobolívá v podbřišku ale to bylo i před porodem a zrovna i v jaké fázi cyklu jsem byla, a chodila i pravidelně, 28-29dni. Včera 23 DC a na kontrole, dle ultrazvuku dost vysoká sliznice(bohužel si nepamatuju kolik) a hned u toho říkal že je nějaká dutinka. Ale nic víc nevíme. Říkal že se to musí vyčistit a poslat na histologii aby se zjistila příčina. Popravdě mám strach co mě čeká, jak ze zákroku tak hlavně po něm a případně co by našli :( Na zákrok jdu v úterý, ještě přemýšlím že si den předtím udělám teh.test,ikdyž si říkám že to by přeci poznal kdyby šlo o těhotenství. Nijak se nechráníme a ani nebráníme dalšímu těhotenství, ba naopak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
14.2.24 16:55

@Jana636 https://www.babyweb.cz/…imestru...to jsem nasla…docela zajimave co Vam nasli a nenasli je to takove zmatecne…nebyl to polyp? a ne dutinka? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa